ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

Νέα φιλανθρωπική δράση του Ολυμπιακού

Νέα φιλανθρωπική δράση του Ολυμπιακού

10/01/2014
 
 Το πλάνο των φιλανθρωπικών του δράσεων παρουσίασε ο Ολυμπιακός μέσω της Γενικής Διευθύντριας του Ερασιτέχνη Χριστίνα Τσιλιγκίρη.

Νέα φιλανθρωπική δράση του Ολυμπιακού

Το φιλανθρωπικό του πρόσωπο δείχνει για ακόμα μια φορά ο Ολυμπιακός, καθώς από αύριο ( Σάββατο 11 Ιανουαρίου) θα ανοίξει η Λέσχη στη Μαρίνα Ζέας με μοναδικό σκοπό να μαζευτούν αγαθά και τρόφιμα τα οποία θα μοιραστούν στο «Παιδικό Σπίτι του Πειραιά» και στο «ΠΙΚΠΑ Βούλας».

Για την συγκεκριμένη φιλανθρωπική δραστηριότητα μίλησε η Γενική Διευθύντρια του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Χριστίνα Τσιλιγκίρη, στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή «Πνίξτε τον Φουνταριστό».

«Πρόκειται για μια σημαντική πρωτοβουλία για να βοηθήσουμε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη. Όσοι θέλετε να βοηθήσετε στην προσπάθεια να επισκεφτείτε το Σάββατο 11 Ιανουαρίου και ώρα από τις 09:00 ως τις 17:00 την Λέσχη του Ολυμπιακού στην Μαρίνα Ζέας για να παραδώσετε αγαθά (είδη οικιακής χρήσης, τρόφιμα μακράς διάρκειας, ρουχισμό και σχολικά είδη). Είναι πάρα πολύ σημαντικό όλοι να βοηθήσετε σε αυτή την προσπάθεια», τόνισε.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου