ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

«Mediolanum Forum». Το γήπεδο του Final Four (video)

«Mediolanum Forum». Το γήπεδο του Final Four (video)

10/01/2014

Σας μεταφέρουμε πλάνα και πληροφορίες, από το «Mediolanum Forum», όπου θα διεξαχθεί φέτος Final Four της Ευρωλίγκας.

«Mediolanum Forum». Το γήπεδο του Final Four (Video)

Από την στιγμή που η Ευρωλίγκα αποφάσισε να ανακαλέσει την απόφασή της για διεξαγωγή δεύτερου συνεχόμενου Final Four στο Λονδίνο και το Μιλάνο πήρε την σκυτάλη, αρκετοί Έλληνες, έσπευσαν να κλείσουν εισιτήρια για το μαγικό διήμερο του ευρωπαϊκού μπάσκετ τον Μάιο. Η δυναμική των ελληνικών ομάδων που συμμετέχουν στην Ευρωλίγκα, αλλά και το κοντινό της απόστασης, είναι ευεργετικοί παράγοντες για κάποιους να εξασφαλίσουν από τώρα θέση, στο χωρητικότητας 12.500 θεατών «Mediolanum Forum» της ιταλικής πόλης.

Το www.sport-fm.gr μπήκε στην αρένα της Αρμάνι Μιλάνο, σας μεταφέρει εικόνα για το που θα αναδειχθεί ο φετινός πρωταθλητής Ευρώπης, αλλά και πληροφορίες για αυτά που θα συναντήσετε όσοι κάνετε το ταξίδι. Η τοποθεσία του, είναι στην περιοχή Αssegio, περίπου 20 λεπτά με το αυτοκίνητο από το κέντρο της πόλης και με πρόσβαση σε κοντινή στάση του μετρό. Εκτός από την κεντρική σάλα που χρησιμοποιείται για αγώνες μπάσκετ από το 1990 οπότε και κατασκευάστηκε, στεγάζει γυμναστήρια, αίθουσες για άλλα σπορ (γυμναστική), ενώ στον περιβάλλοντα χώρο, υπάρχουν εστιατόριο και καφέ που εξυπηρετούν τους φιλάθλους και όχι μόνο

Το γήπεδο έχει τιμηθεί με βραβείο αρχιτεκτονικής αθλητικών χώρων, ενώ εκτός από τους εντός έδρας αγώνες της Αρμάνι (Ολύμπια) Μιλάνο εδώ και 24 χρόνια, έχει φιλοξενήσει το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Χόκεϊ επί πάγου το 1994, μεγάλους αγώνες Τένις, πρωταθλήματα πυγμαχίας και φυσικά πολλές συναυλίες και θεατρικά events.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου