ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

Ρε για δες ποιοι μιλανε για...τιμιοτητα..!

Ρε για δες ποιοι μιλανε για...τιμιοτητα..!

 07/01/2014

Ψιτ..αγαπουλα....ποιοι εχουν  “βρωμίσει” τον ελληνικό αθλητισμό το ξερουν πια και οι πετρες.

 

Αυτα να τα πεις ρε ανυπαρκτε στους ομοιους σου που εφτασαν το αεκακι εκει που ειναι, γιατι κατι ανυπαρκτοι σαν εσενα το εφτασαν ως εδω που ειναι..

Μας βγηκε ο Κοτσάτος να μας κανει μαθηματα ηθικης για να πουλησει οπαδιλικι στους δυστυχους οπως τους καταντησατε αεκτζηδες που ψαχνουν να βρουν σωτηρες για την αγαπη τους παντου ακομα και αν ειναι παλια λαμογια που την εφεραν εκει που ειναι..

Αντε να παιξεις με το κουβαδακι σου σε καμμια αλλη παραλια κυριε Κοτσάτο, και τα μαθηματα ηθικης να τα κανεις πρωτα απολα στον εαυτο σου οταν τα λαμογια που θα βαλω στις φωτο κατεστρεφαν την ΑΕΚ και την εκαναν αεκακι εσυ που ησουν? Γιατι δεν βγηκες να τους καταγγειλεις τοτε ρε οπαδουκλα?Τοτε εφταιγε και παλι ο Ολυμπιακος που εχει βρωμισει τον Ελληνικο αθλητισμο? 

Ρε αντε να αλλαξεις ομαδα μπας και ισιωσεις λιγακι και οχι να γινεις Ολυμπιακος γιατι Ολυμπιακος δεν γινεσαι , γεννιεσαι...γινε Κατω Μαγουλα...εκει εχει περισσοτερη τιμιοτητα απο την...Αεξαρα σου...

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ κυριε Κοτσατε..

Ιδου τι ειπε ο οπαδουκλας Κοτσατος...

Κοτσάτος: Ο Ολυμπιακός έχει “βρωμίσει” τον ελληνικό αθλητισμό

 
Σκληρή ήταν η απάντηση του προέδρου της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ Κωνσταντίνου Κοτσάτου στην ανακοίνωση του Ολυμπιακού, έπειτα από την απόφαση επανάληψης του αγώνα του γυναικείου βόλεϊ.
Σε δήλωσή του που ανέβηκε στην επίσημη σελίδα της ΑΕΚ στο Facebook ο κ. Κοτσάτος έκανε λόγια σύλλογο που «έχει βρωμίσει τον ελληνικό αθλητισμό στο σύνολό του».

Αναλυτικά: "Δεν περιμέναμε κάτι λιγότερο από μια ανακοίνωση επιπέδου... Ολυμπιακού, μετά την δίκαιη απόφαση επανάληψης του αγώνα ΟΣΦΠ-ΑΕΚ για την Α1 βόλεϊ γυναικών. Αφήνουμε στην κρίση των Ελλήνων φιλάθλων κατά πόσο μπορεί να σας λαμβάνει σοβαρά υπόψιν πλέον.

Τον σύλλογο που πανηγύρισε ένα πρωτάθλημα που πήρε μόνο ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ, που κατέκτησε τη νίκη σε αγώνα που είχε ηττηθεί, που «βιάζει» συνειδήσεις «υγιώς» σκεπτόμενων φιλάθλων τις τελευταίες δεκαετίες σε αρκετά αθλήματα και που έχει «βρωμίσει» τον ελληνικό αθλητισμό στο σύνολο του.

Πιθανόν να σας ξένισε το γεγονός ότι η ΑΕΚ είναι ξανά εδώ και απαιτεί οι αγώνες να παίζονται ΜΟΝΟ στους αγωνιστικούς χώρους, όπως σας έχουμε επαναλάβει. Διόλου παράξενο που δεν μπορείτε να το αποδεχθείτε. Να αρχίζετε να συνηθίζετε πια ότι έχει ξεκινήσει η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ της ΑΕΚ σε όλα τα επίπεδα".


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου