ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

Superleague:Η προετοιμασια των ομαδων για την 19η αγωνιστικη

Superleague:Η προετοιμασια των ομαδων για την 19η αγωνιστικη 

Διαβάστε συγκεντρωμένα όλα τα νέα των ομάδων της Superleague . Ποιοι επέστρεψαν στις προπονήσεις, ποιος τραυματίστηκε και πως ετοιμάζονται οι προπονητές για την 19η αγωνιστική.

Δούλεψε στην τακτική ο Αναστόπουλος

Χωρίς επιπλέον προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία του Πλατανιά για την αναμέτρηση της Κυριακής κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.
Έμφαση σε θέματα τακτικής έδωσε ο Νίκος Αναστόπουλος κατά την απογευματινή προπόνηση της ομάδας του Πλατανιά Χανίων την Πέμπτη με το πρόγραμμα να πραγματοποιείται στο Δημοτικό Γήπεδο Μάλεμε.
Θεραπεία ακολουθούν οι Θέρα, Ναζλίδης, ενώ ο Ζουμπουλάκης, που υπεβλήθη την Τρίτη σε επέμβαση, πήρε την Τετάρτη εξιτήριο και αναμένεται να ξεκινήσει ατομικό πρόγραμμα σε περίπου δέκα ημέρες.
Το πρόγραμμα της Παρασκευής περιλαμβάνει απογευματινή προπόνηση, στις 16.00, στο Μάλεμε και η προετοιμασία του Πλατανιά θα ολοκληρωθεί το Σάββατο.

Ενοχλήσεις στον προσαγωγό ο Τάτος

Στην τακτική και στην φυσική κατάσταση των ποδοσφαιριστών του έριξε την έμφαση στην προπόνηση της Πέμπτης ο Σούλης Παπαδόπουλος.
Ο Άρης συνέχισε την προετοιμασία του για τον εκτός έδρας αγώνα της προσεχούς Δευτέρας με την Καλλονή (19:30, ΟΑΚΑ), με πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο».
Ο Ανδρέας Τάτος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό. Η κατάστασή του δεν ανησυχεί όμως το ιατρικό τιμ και θα επιστρέψει αύριο στις προπονήσεις.
Από την προπόνηση απουσίασαν ο Μιχάλης Γιαννίτσης, που αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον έσω πλάγιο και ο Μπάμπης Οικονομόπουλος που υποβάλλεται σε θεραπεία. Η αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 11 στο Ρύσιο.
Το πρώτο μέρος της προπόνησης αφιερώθηκε στη φυσική κατάσταση, ενώ στη συνέχεια δόθηκε έμφαση στην τακτική.
Παρά το αρνητικό αποτέλεσμα στον αγώνα με τον Απόλλωνα, ο Σούλης Παπαδόπουλος είδε σημάδια βελτίωσης σε ό,τι αφορά την κατοχή της μπάλας και εκτιμά ότι η ομάδα μπορεί να βελτιώσει περαιτέρω την επιθετική της ανάπτυξη.
Παράλληλα, ο τεχνικός των κιτρίνων δούλεψε και στον αμυντικό τομέα, ώστε να εξαλειφθούν οι ολιγωρίες που καθιστούν την ομάδα ευάλωτη.
Στην τακτική και στην φυσική κατάσταση των ποδοσφαιριστών του έριξε την έμφαση στην προπόνηση της Πέμπτης ο Σούλης Παπαδόπουλος.

Δανεικός στη Νέα Σαλαμίνα ο Καλογέρης

Ο Παναιτωλικός ήρθε σε συμφωνία με τη Νέα Σαλαμίνα στην Κύπρο για την παραχώρηση με την μορφή δανεισμού του Αλέξανδρου Καλογέρη.
Ολοκληρώθηκαν την Πέμπτη οι διαδικασίες για την παραχώρηση με τη μορφή δανεισμού έως το τέλος της αγωνιστικής σεζόν στην Κυπριακή ομάδα της Νέας Σαλαμίνας του Αλέξανδρου Καλογέρη.
Ο ποδοσφαιριστής εκφράζει τις ευχαριστίες του στον προπονητή και τη διοίκηση της ομάδας μας που συναίνεσε στο αίτημα του να παραχωρηθεί και να έχει τη δυνατότητα μεγαλύτερης αγωνιστικής παρουσίας το προσεχές διάστημα.
Την ίδια ώρα στον Παναιτωλικό έλυσαν και το συμβόλαιο του Τζιουζέπε Ακουάρο ο οποίος δεν υπολογιζόταν από τον Μάκη Χάβο για την συνέχεια της σεζόν ενώ μέχρι τώρα δεν είχε παίξει ούτε σε ένα ματς.

Όλοι στην διάθεση του Παράσχου

Στην ευχάριστη θέση να μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές του είναι ο Γιώργος Παράσχος που καταστρώνει απερίσκεπτος τα πλάνα του.
Η προετοιμασία του Ατρόμητου για το μεγάλο παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στον Ολυμπιακό συνεχίστηκε την Πέμπτη το απόγευμα στο αθλητικό κέντρο με την παρουσία όλων των ποδοσφαιριστών της ομάδας των Δυτικών Προαστίων.
Κάτι το οποίο ικανοποιεί απόλυτα τον Γιώργο Παράσχο ο οποίος μπορεί να κάνει τα πλάνα του χωρίς να έχει κάποιον πονοκέφαλο στο μυαλό του. Η προετοιμασία του Ατρόμητου θα συνεχιστεί με πρωινή προπόνηση την Παρασκευή.
Από εκεί και πέρα οι παίκτες της ομάδας του Περιστερίου επισκέφτηκαν την Πέμπτη το 15ο Γυμνάσιο Περιστερίου «Κωστής Παλαμάς». Οι μαθητές και μαθήτριες του σχολείου αλλά και οι καθηγητές υποδέχθηκαν με πολύ αγάπη την αντιπροσωπεία της ομάδας μας που την αποτελούσαν  Τάσος Καραμάνος, Λουίτζι Τσέναμο, Παναγιώτης Μπάλλας οι οποίοι μοίρασαν εισιτήρια του αγώνα με τον Ολυμπιακό και υπέγραψαν δεκάδες αυτόγραφα.
Σε ότι έχει να κάνει με τα εισιτήρια το Γραφείο Διαχείρισης Εισιτηρίων την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου θα λειτουργήσει από τις 12.00 μέχρι τις 20.00.
Υπενθυμίζετε ότι διατηρείται το κοινωνικό εισιτήριο των 5 ευρώ για τη Θύρα 5. Σήμερα, πρώτη μέρας κυκλοφορίας των εισιτηρίων, η διάθεση τους στους φιλάθλους μας ήταν πολύ ικανοποιητική.
Στην ευχάριστη θέση να μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές του είναι ο Γιώργος Παράσχος που καταστρώνει απερίσκεπτος τα πλάνα του.

Στην τελική ευθεία ενόψει Λεβαδειακού

Χωρίς προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία του Εργοτέλη για το παιχνίδι του Σαββάτου. Την Παρασκευή η τελευταία προπόνηση.
Στο τελικό στάδιο μπήκε η προετοιμασία του Εργοτέλη για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Λεβαδειακό. Το πρόγραμμα της Πέμπτης περιελάμβανε ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας για τους παίκτες του Γιάννη Πετράκη με τον έμπειρο προπονητή να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στην διάθεση του.
Ο Εργοτέλης θα ολοκληρώσει την προετοιμασία του για το παιχνίδι της 19ης αγωνιστικής κόντρα στους Βοιωτούς με την προπόνηση της Παρασκευής που θα ξεκινήσει στις 10.00π.μ. και εν συνεχεία θα ανακοινωθεί η αποστολή.
Το ενδιαφέρον εστιάζεται και στο αν ο Αθανασίου μετά τα όσα έγιναν τις τελευταίες μέρες συμπεριληφθεί στην αποστολή για το ματς με τον Λεβαδειακό η όχι.

Προσφυγή ο Καλτσάς

Μετά τον Κώστα Μενδρινό και ο Νίκος Καλτσάς κατέθεσε προσφυγή με την οποία ζητά την ελευθέρας του. Τα "άκουσαν" οι παίκτες από τον Κωνσταντίνο Παναγόπουλο.
Οι δυσάρεστες ειδήσεις στον Πανιώνιο δε σταματούν, καθώς λίγες ώρες μετά την ήττα από τον Αιγινιακό έγινε γνωστό πως ο Νίκος Καλτσάς κατέθεσε προσφυγή ζητώντας όσα του οφείλονται και την ελευθερία του.
Έτσι αναμένεται ο Έλληνας μέσος να μείνει ελεύθερος, όπως έγινε και με τον Κώστα Μενδρινό, και στη συνέχεια να πάει σε άλλη ομάδα της Superleague, η οποία θα είναι πιθανότατα η Καλλονή.
Εν τω μεταξύ, εντός της ημέρας ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος έδωσε τηλεφωνικά εξηγήσεις για την ήττα από τον Αιγινιακό, ενώ οι διοικούντες ζήτησαν καλύτερες εμφανίσεις στο μέλλον αρχής γενομένης από την επικείμενη αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό. Επιπλέον, κατέστη σαφές πως η ρεβάνς με τον Αιγινιακό είναι αρκετά σημαντική.
Ο Έλληνας τεχνικός από την πλευρά του, όπως και ο γιατρός της ομάδας Χρήστος Δάρας, μίλησαν στους παίκτες πριν την προπόνηση της Πέμπτης. Ο Παναγόπουλος μεταξύ άλλων είπε πως οι παίκτες λειτουργούν ως μονάδες και πως θα πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους.
Τέλος, κανονικά συμμετείχε στην προπόνηση ο Απόστολος Γιάννου σε αντίθεση με τον Χρήστο Αραβίδη που έκανε θεραπεία και θα κριθεί την τελευταία στιγμή το αν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Παναθηναϊκό.

Αποθεραπεία για Σιόβα

Προπονήθηκαν στου Ρέντη όσοι δεν έπαιξαν κόντρα στον Αστέρα, ενώ οι υπόλοιποι έκαναν αποθεραπεία. Δεν γυμνάστηκε ο Σιόβας.
Η ευρεία νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης, για το Κύπελλο Ελλάδας, ανήκει στο παρελθόν.
Από την Πέμπτη ο Ολυμπιακός άρχισε την προετοιμασία του για το επικείμενο ματς πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο, στο Περιστέρι.
Στην προπόνηση συμμετείχαν οι ποδοσφαιριστές που δεν έπαιξαν την Τετάρτη κόντρα στους Αρκάδες, ενώ όσοι έπαιξαν, έκαναν αποθεραπεία. Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις κατοχής και ελέγχου της μπάλας, καθώς και δίτερμα.
Τα δικά τους συντηρητικά προγράμματα ακολούθησαν οι Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μάρκο Στσέποβιτς και Μιγκέλ Τόρες, ενώ ο Δημήτρης Σιόβας εντάχθηκε στο πρόγραμμα αποθεραπείας και δεν γυμνάστηκε. Κανονικά προπονήθηκαν όλοι οι υπόλοιποι και την Παρασκευή (10/1) η προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 11:00.

Έκοψε την πίτα του ο Λεβαδειακός

Δώρα στα παιδιά όλων των ποδοσφαιριστών και των στελεχών του Λεβαδειακού στην γιορτή για την κοπή της πίτας που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη.
Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη το βράδυ στο Hotel Ερατώ.
Το παρόν έδωσαν ο μεγαλομέτοχος της ομάδας κ. Κομπότης, ο Πρόεδρος κ. Ρούσσαρης και σύσσωμο το Δ.Σ., ο Δήμαρχος Λιβαδειάς κ. Παπαγγελής, ο βουλευτής Βοιωτίας Γιάννης Σταθάς, τα στελέχη και το προσωπικό της ΠΑΕ και όλοι οι ποδοσφαιριστές με τις οικογένειές τους.
Μάλιστα, η ΠΑΕ μοίρασε δώρα σε όλα τα παιδιά των ποδοσφαιριστών και των στελεχών της.
Η κοπή της πίτας πραγματοποιήθηκε από τον Πρόεδρο κ. Ρούσσαρη και ενώ προηγήθηκαν ευχές για υλοποίηση των στόχων της ομάδας, αλλά και μία μικρή αναφορά στην ιστορία της πόλης και τις παραδόσεις της.
Στη συνέχεια, στην αίθουσα εισήλθαν ο γνωστός Λιβαδείτης, γνήσιος εκπρόσωπος της παραδοσιακής δημοτικής μουσικής, βιρτουόζος του κλαρίνου Γιώργος Μάγκας και η σύντροφός του τραγουδίστρια Τζούλη Τζινιέρη, οι οποίοι «έντυσαν» μουσικά τη βραδιά. Όλοι το απόλαυσαν, ενώ ιδιαίτερη εντύπωση έκανε στους ξένους παίκτες και τις οικογένειές τους.
Τυχερός της βραδιάς στάθηκε ο Δημήτρης Μαχαίρας, ο οποίος πέτυχε το φλουρί, δέχθηκε τις ευχές από τους συμπαίκτες του για όσο το δυνατό ταχύτερη επάνοδο στους αγωνιστικούς χώρους, ενώ παρέλαβε και χρηματικό έπαθλο εκ μέρους της Διοίκησης.

Ο Εργοτέλης για την υπόθεση του Αθανασίου

Στον Εργοτέλη πήραν θέση για την υπόθεση του Αθανασίου τονίζοντας ότι οι ίδιο θέλουν να μείνει ο έμπειρος γκολκίπερ αλλά δεν μπορούν να του υποσχεθούν θέση βασικού, ούτε για τώρα, ούτε για μετά το καλοκαίρι.
Μέσω κύκλων ήρθε η θέση του Εργοτέλη για την υπόθεση Αθανασίου με τους παράγοντες των Κρητικών μάλιστα να εκφράζουν και την έκπληξη τους για την διαρροή του θέματος.
Από την πλευρά του Εργοτέλη τονίζεται ότι ουδέποτε υπήρχε πρόθεση να αποχωρήσει από την ομάδα ενώ μάλιστα γίνεται λόγος για παραμονή του Αθανασίου στην ομάδα, ακόμα και μετά την λήξη του συμβολαίου του τον προσεχή Ιούνιο.
Κύκλοι του Εργοτέλη τόνιζαν: “Η διοίκηση είναι απογοητευμένη με τη διάσταση που πήρε ένα εσωτερικό θέμα της ομάδας, που μάλιστα παρουσιάστηκε αλλοιωμένο. Στο πλαίσιο κατ’ ιδίαν συναντήσεων που είχε η διοίκηση με ποδοσφαιριστές με αντικείμενο την έως τώρα πορεία της ομάδας, κλήθηκε και ο εκ των αρχηγών, Γρηγόρης Αθανασίου.
Με τον ποδοσφαιριστή συζητήθηκε το θέμα της δυσαρέσκειας που εκφράζει το τελευταίο διάστημα εντός της ομάδας για το γεγονός ότι στις δυο τελευταίες αναμετρήσεις δεν αγωνίστηκε.
Στο πλαίσιο της κουβέντας Ο ΙΔΙΟΣ ΡΩΤΗΣΕ εάν υπάρχει πλάνο απόκτησης άλλου τερματοφύλακα και η απάντηση της διοίκησης ήταν ειλικρινής και καταφατική. Με δεδομένο ότι το συμβόλαιό του λήγει τον προσεχή Ιούνιο κι είναι λογικό να έχει έναν παραπάνω λόγο να αγωνίζεται, ο Αθανασίου ερωτήθηκε εάν είναι διατεθειμένος να διεκδικήσει επί ίσοις όροις, τόσο με τον Καβουσάκη όσο και με το πιθανό νέο απόκτημα, φανέλα βασικού χωρίς γκρίνιες και παράπονα. Ειδάλλως, εάν νομίζει ότι αδικείται, μπορεί να βρει ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του.
Σεβόμαστε και αναγνωρίζουμε την προσφορά του Αθανασίου στον Εργοτέλη και τον θέλουμε στην ομάδα, ακόμα και μετά τη λήξη του συμβολαίου του τον προσεχή Ιούνιο, αρκεί να θεωρεί τον εαυτό του ίσο προς ίσο με τους συμπαίκτες του”.

Μάντζιος: "Να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας"

Άκης Μάντζιος
Ο Άκης Μάντζιος αναφέρθηκε στις ιδιαιτερότητες που υπάρχουν στο τοπικό ντέρμπι με τη Ξάνθη. Το σχόλιο του για τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Πανθρακικού
Στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ο Άκης Μάντζιος αναφέρθηκε στο τοπικό ντέρμπι με την Skoda Ξάνθη με τον τεχνικό του Πανθρακικού να στάθηκε στις ιδιαιτερότητες που υπάρχουν σε αυτό.
Ακόμη στάθηκε στην απουσία του Γιάννη Χρήστου, για το αν αλλάζουν οι στόχοι της ομάδας μετά από μία ακόμη νίκη ενώ έκανε λόγο και για δύο μεταγραφικές κινήσεις στην περίοδο του Ιανουαρίου.
Για το παιχνίδι με την Ξάνθη δήλωσε: "Έχουμε μπροστά μας ένα σημαντικό παιχνίδι απέναντι σε μια καλή και ποιοτική ομάδα όπως η Ξάνθη και θέλουμε πολύ τη νίκη. Υπάρχουν ιδιαιτερότητες σε αυτό το ματς, λόγω της αντιπαλότητας των δύο ομάδων, αλλά το αντιμετωπίζουμε σαν κάθε αγώνα.
Θέλουμε να συνεχίσουμε την καλή μας πορεία και να δείξουμε και πάλι καλό πρόσωπο, αλλά και να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή και συγκέντρωση, η Ξάνθη είναι πολύ καλή ομάδα, ειδικά από τη μέση και μπροστά και πρέπει να προσέξουμε τις αντεπιθέσεις. Έχουμε διαβάσει καλά τον αντίπαλο, προετοιμαζόμαστε κατάλληλα και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη".
Για το αν έχει απουσίες είπε: "Το μόνο πρόβλημα που έχουμε είναι ο τραυματισμός του Γιάννης Χρήστου, που θα είναι τουλάχιστον για δύο εβδομάδες εκτός δράσης", καθώς σύμφωνα με πληροφορίες στο τελευταίο παιχνίδι του Πανθρακικού υπέστη θλάση στον δικέφαλό του.
Για το αν αλλάζουν οι στόχοι της ομάδας, μετά από πιθανή νέα νίκη διευκρίνισε: "Πέρα από το τι δείχνει η βαθμολογία, εμάς ο βασικός μας στόχος είναι η σωτηρία και θέλουμε να επιτευχθεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα".
Για τα σενάρια για νεαρούς παίκτες τόνισε: "Έχω ενημερωθεί για τα σενάρια αυτά, αλλά δε νομίζω ότι χρειάζεται να διαψεύσουμε σενάρια που αναφέρουν ως αντικαταστάτη του Κάσες παίκτη από Κ20 ομάδας χαμηλότερης κατηγορίας".
Για τον Κάσες υποστήριξε: "Με τον Κάσες υπάρχει όντως έντονο ενδιαφέρον από ομάδες της Τουρκίας, αλλά δεν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο ακόμη".
Για τη μεταγραφική ενίσχυση δεν έκρυψε πως: "Είμαστε κοντά σε 1-2 περιπτώσεις όσον αφορά τις μεταγραφές και σύντομα θα υπάρχουν ανακοινώσεις. Πρόκειται για μεσοαμυντικό και μεσοεπιθετικό", με αυτόν να είναι ο Σέρχιο Μολίνα.

Την Παρασκευή τελειώνει του Γκαρσία

Χωρίς οριστικό αποτέλεσμα ολοκληρώθηκε το σημερινό (9/1) ραντεβού στα γραφεία της Τούμπας ανάμεσα στην διοίκηση του ΠΑΟΚ και τον Γκαρσία.
Ο Πάμπλο Γκαρσία βρέθηκε την Πέμπτη (9/1) με τους εκπροσώπους του στα γραφεία της Τούμπας, ώστε να επικυρωθεί η αποχωρησή του από τον ΠΑΟΚ.
Ωστόσο, τα διαδικαστικά θα ολοκληρωθούν οριστικά αύριο (10/1), αφού οι άνθρωποι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ζήτησαν το θέμα να μην προχωρήσει σήμερα λόγω του αγώνα με τον Ηρακλή.
  Χωρίς οριστικό αποτέλεσμα ολοκληρώθηκε το σημερινό (9/1) ραντεβού στα γραφεία της Τούμπας ανάμεσα στην διοίκηση του ΠΑΟΚ και τον Γκαρσία.

Μολίνα ο δεύτερος

Τη σκυτάλη από τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη στην ενίσχυση του Πανθρακικού στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου θα πάρει ο μέχρι πρότινος Ισπανός μεσοεπιθετικός της Αλμπαθέτε, Σέρχιο Μολίνα.
Ο μέχρι πρότινος Ισπανός μεσοεπιθετικός της Αλμπαθέτε, Σέρχιο Μολίνα, αναμένεται να πάρει την σκυτάλη από τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη στην ενίσχυση του Πανθρακικού στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.
Μία κίνηση που έχει να κάνει μετά και την αποχώρηση του Πορτογάλου Ζεκίνια, που σύμφωνα με πληροφορίες οδεύει στην πορτογαλική Σετούμπαλ, αλλά και το ενδιαφέρον που υπάρχει για τον Ισπανό Κάσες από την τουρκική Μπεσίκτας.
Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Πανθρακικού πρόκειται να φτάσει σήμερα στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης από την πατρίδα του αφού δεν πρόλαβε την πτήση προς Αλεξανδρούπολη και από εκεί θα ταξιδέψει για την Κομοτηνή.
Στην συνέχεια ο 30χρονος Ισπανός μεσοπιθετικός θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και, αν όλα πάνε καλά, θα ανακοινωθεί και θα ξεκινήσει άμεσα προπονήσεις υπό τις οδηγίες του Άκη Μάντζιου.
Δύσκολα πάντως να προλάβει να αγωνιστεί την Κυριακή στο ντέρμπι της Θράκης στην Κομοτηνή κόντρα στην Skoda Ξάνθη. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μολίνα μπορεί να αγωνιστεί τόσο στα άκρα όσο και στην κορυφή της επίθεσης.
Τη σκυτάλη από τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη στην ενίσχυση του Πανθρακικού στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου θα πάρει ο μέχρι πρότινος Ισπανός μεσοεπιθετικός της Αλμπαθέτε, Σέρχιο Μολίνα.

Πανέτοιμος για Βέροια ο Παπάζογλου

Ο πρώτος σκόρερ του ΟΦΗ, Θανάσης Παπάζογλου, προπονήθηκε κανονικά την Πέμπτη και θα είναι παρών στην αναμέτρηση με την Βέροια.
Με προπόνηση που θα γίνει την Παρασκευή στο ΒΑΚ θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία για το εντός έδρας παιχνίδι με την Βέροια το Σάββατο στο Γεντί Κουλέ.
Στην προπόνηση της Πέμπτης που αφιερώθηκε κυρίως σε ασκήσεις τακτικής πήραν μέρος όλοι οι παίκτες πλην του Κάλαϊτζιτς που έκανε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα
Ο Θανάσης Παπάζογλου ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στο πόδι και τέθηκε στην διάθεση του Σα Πίντο για το κομβικό ματς του Σαββάτου.
Ο πρώτος σκόρερ του ΟΦΗ θα ριχτεί στην μάχη με την Βέροια που θα ξεκινήσει το μεσημέρι του Σαββάτου όπου η νίκη επιβάλλεται για πολλούς και διάφορους λόγους.
Πέραν του Παπάζογλου, το μεγαλύτερο πρόγραμμα της προπόνησης ακολούθησε και ο Μιχάλης Φραγκουλάκης που ωστόσο δεν μπορεί να υπολογίζεται για την αναμέτρηση του Σαββάτου.

Εκτός με Απόλλωνα Σμύρνης ο Λίλα

Ο Σάκης Τσιώλης επιβεβαίωσε πως ο Άντι Λίλα δε θα είναι στη διάθεσή του για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης, στο οποίο είπε πως ο ΠΑΣ θα πρέπει να βελτιώσει την αγωνιστική του εικόνα.
Ούτε στην προπόνηση της Πέμπτης κατάφερε να μπει σε κανονικούς ρυθμούς ο Άντι Λίλα με αποτέλεσμα να τεθεί εκτός από το παιχνίδι της Κυριακής.
Ο Αλβανός, βέβαια, δεν ήταν το μόνο πρόβλημα αφού εξακολουθεί να κάνει θεραπεία ο τραυματίας Τσάρλτον Βισέντο και να απουσιάζει ο Κρίστιαν Τσάβες.
Από εκεί και πέρα, για το παιχνίδι με την "ελαφρά ταξιαρχία" ο Τσιώλης είπε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας: "Δύσκολο παιχνίδι για δυο ομάδες με  διαφορετική ψυχολογία, εφόσον ο Απόλλων προέρχεται από νικηφόρο αποτέλεσμα σε μια δύσκολη έδρα, όπως αυτή του Άρη,  ενώ εμείς από ένα άσχημο αποτέλεσμα, στους Ζωσιμάδες.
Έχουμε μια σοβαρή  απώλεια, του Λίλα,  λόγω τραυματισμού, αλλά επανέρχεται ο Τζιμόπουλος και αυτό είναι σημαντικό γι εμάς.
Στόχος μας είναι να προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε την αγωνιστική μας εικόνα, σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι μας, αποδίδοντας καλό ποδόσφαιρο και μέσα από αυτή μας την απόδοση να «πάρουμε» αυτό που δικαιούμαστε".

Συνεχίζουν στο φουλ οι... μηχανές

Νέα διπλή προπόνηση για τους παίκτες της Ξάνθης την Πέμπτη με τους Χοσέμι και Παπαδημητρίου να γυμνάζονται ατομικά αλλά να ανεβάζουν ρυθμούς.
Με νέα διπλή προπόνηση, συνεχίστηκε η προετοιμασία της SKODA Ξάνθης και την Πέμπτη. Λίγες μέρες πριν το παιχνίδι με τον Πανθρακικό εκτός έδρας, το προπονητικό τιμ της ομάδας δούλεψε σε πολλούς τομείς το πρωί και το απόγευμα της ημέρας.
Ασκήσεις ενδυνάμωσης και τεχνικής σε υποομάδες στην πρώτη προπόνηση ενώ λίγες ώρες αργότερα το βάρος έπεσε σε θέματα τακτικής.
Την ίδια ώρα συνεχίζουν τα ειδικά προγράμματά τους οι Κομεσίδης, Χοσέμι, Παπαδημητρίου με τους δύο τελευταίους πάντως να ανεβάζουν τους ρυθμούς τους.
Ο Ράινερ Μάουρερ και οι ποδοσφαιριστές του θέλουν να δώσουν τέλος στα ανεπιτυχή προηγούμενα αποτελέσματα και η ξανθιώτικη ομάδα να πάρει τους τρεις βαθμούς μετά το 2-1 επί του ΟΦΗ στα μέσα του Δεκέμβρη.
  Νέα διπλή προπόνηση για τους παίκτες της Ξάνθης την Πέμπτη με τους Χοσέμι και Παπαδημητρίου να γυμνάζονται ατομικά αλλά να ανεβάζουν ρυθμούς.

Πέτριτς: "Ηγέτης κι εδώ!"

H παρουσίαση του Μλάντεν Πέτριτς, ο οποίος έδειξε ιδιαίτερα ορεξάτος να αγωνιστεί το συντομότερο δυνατό
Ο Μλάντεν Πέτριτς βρέθηκε στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας και φωτογραφήθηκε με τη φανέλα με τον αριθμό 33, με φόντο το πέταλο της θύρας 13. Στη συνέχεια, ντύθηκε στα πράσινα και έκανε μερικά "γκελάκια" με την μπάλα.
Εμφανίστηκε χαμογελαστός και ορεξάτος και αστειεύτηκε αρκετές φορές με τους εκπροσώπους του Τύπου. Μάλιστα, κατάλαβε και τα ελληνικά που συζητούσαν.

Mladen Petric parousiasi Panathinaikos Sport24.gr από sport24tv

Συνεχίζει ανεπηρέαστος

Έκδηλη είναι η ικανοποίηση των ανθρώπων του Ολυμπιακού για το πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο που παρουσιάζουν οι "ερυθρόλευκοι" στα πρώτα παιχνίδια μετά την διακοπή.
Ο Ολυμπιακός ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο του Αστέρα Τρίπολης, επικρατώντας με 4-0 στο Φάληρο και ουσιαστικά εξασφάλισε την πρόκριση του στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς ναι μεν εκκρεμεί ο επαναληπτικός (22/1) στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης", ωστόσο μοιάζει απίθανο να ηττηθούν οι "ερυθρόλευκοι" με 5 γκολ διαφορά στην Τρίπολη.
Επόμενο είναι να υπάρχει έκδηλη η ικανοποίηση των ανθρώπων του Ολυμπιακού, τόσο για το αποτέλεσμα, όσο και για την απόδοση της ομάδας στο συγκεκριμένο παιχνίδι αλλά και γενικότερα στα δύο πρώτα ματς μετά την διακοπή.
Ήταν σύνηθες το φαινόμενο για τους Πειραιώτες τα προηγούμενα χρόνια να εμφανίζονται δίχως ενέργεια και ρυθμό στα πρώτα παιχνίδια του Ιανουαρίου, αυτά δηλαδή που ακολουθούσαν μετά την περίοδο των εορτών.
Απέναντι σε Καλλονή και Αστέρας Τρίπολης όμως, οι παίκτες του Μίτσελ έμοιαζαν ανεπηρέαστοι από την διακοπή και με πολύ καλό αγωνιστικό ρυθμό.
Γεγονός που φυσικά έχει αφήσει απόλυτα ευχαριστημένο τον 50χρονο προπονητή αλλά και τα στελέχη της διοίκησης, που δίνουν τα εύσημα στους παίκτες για τον τρόπο που χειρίστηκαν τον εαυτό τους κατά τη διάρκεια του οκταήμερου ρεπό που τους είχε χορηγήσει ο Μίτσελ.
Και βέβαια στο "ερυθρόλευκο" στρατόπεδο δεν θα μπορούσαν να μην σχολιάζουν θετικά πως παρά τις αλλαγές προσώπων στην ενδεκάδα από παιχνίδι σε παιχνίδι, επί της ουσίας ο Ολυμπιακός παραμένει το ίδιο ισχυρός δίχως να επηρεάζεται η απόδοση του.
Όσον αφορά το μέτωπο των τραυματιών, οι "ερυθρόλευκοι" πάνε προσεκτικά τον Μήτρογλου που βρίσκεται πλέον μια ανάσα πριν την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση, αλλά δίχως την παραμικρή πίεση. Η ομαλή ένταξη του Έλληνα διεθνή στράικερ στην ομάδα είναι το ζητούμενο χωρίς να υπάρχει ρίσκο.
Ο Σιόβας είχε ένα τράβηγμα στην γάμπα τις προηγούμενες μέρες και κρίθηκε σκόπιμο να αντικατασταθεί στην ανάπαυλα της αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ ο Τόρες είχε ένα τροχαίο ατύχημα και προφυλάσσεται εξαιτίας ενοχλήσεων στα πλευρά, χωρίς πάντως η κατάσταση του να εμπνέει ανησυχία.
Προσεκτικό είναι το ιατρικό τιμ του Ολυμπιακού και με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο, που αγωνίστηκε κόντρα στην Καλλονή αλλά όχι στο ματς του Κυπέλλου λίγες μέρες μετά, καθώς έβγαλε κόπωση και δεν έπρεπε να πιεστεί περαιτέρω.
Ο Μάρκο Στσέποβιτς αποκλείστηκε με την σειρά του από την αποστολή με τον Αστέρα Τρίπολης, αφού είχε ενοχλήσεις στον δικέφαλο του δεξιού του ποδιού, ωστόσο η κατάσταση του Σέρβου φορ δεν είναι σοβαρή και αναμένεται να είναι στην διάθεση του Μίτσελ μετά το παιχνίδι με την Ατρόμητο (12/1).
Όσον αφορά το ντεμπούτο του Πελέ, ο Πορτογάλος μέσος άφησε θετικές εντυπώσεις, ωστόσο ο Μίτσελ και οι συνεργάτες του πιστεύουν πως έχει αρκετά περιθώρια εξέλιξης.
Ο Ισπανός τεχνικός έχει ξεκαθαρίσει πως ο Πελέ θα πρέπει να προσπαθήσει πολύ (προέτρεψε μεταξύ σοβαρού και αστείου τον 26χρονο άσο να χάσει λίγα κιλά) για να μπει "σφήνα" στους Σάμαρη, Μανιάτη και Μασάντο, όμως θεωρεί πως έχει στοιχεία στο παιχνίδι του που θα βοηθήσουν το σύνολο.
Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε πως Ιμπαγάσα και Μοδέστο ήταν το βράδυ της Τετάρτης (8/1) στο εστιατόριο του "Γεώργιος Καραϊσκάκης", όπου δείπνησαν μαζί και παρακολούθησαν την αναμέτρηση κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Επένδυση με Κυβρακίδη

Ο Ατρόμητος φέρεται να έχει έρθει σε καταρχήν συμφωνία με την διοίκηση του Αιγινιακού για την απόκτηση του Κυριάκου Κυβρακίδη.
Σύμφωνα με πληροφορίες από το Αιγίνιο ο Ατρόμητος έχει έρθει σε καταρχήν συμφωνία με την διοίκηση του Αιγινιακού για την απόκτηση του Κυριάκου Κυβρακίδη.
Πρόκειται για τον 22χρονο δεξιοπόδαρο που μπορεί να αγωνιστεί ως μπακ και ως χαφ με αυτό που απομένει να φανεί είναι αν η συμφωνία που φέρεται να έχει επιτευχθεί θα ισχύσει από τώρα ή από το καλοκαίρι.
Το πιθανότερο σενάριο είναι να ισχύσει από το καλοκαίρι εκτός και αν η διοίκηση του Αιγινιακού που βρίσκεται κοντά σε τρεις μεταγραφές ξένων ποδοσφαιριστών καλύψει το κενό του.
Ο Κυβρακίδης σύμφωνα με πληροφορίες εδώ και μερικές ανήκε εξολοκλήρου στον Αιγινιακού καθώς η διοίκησή κατέβαλε στην διοίκηση του Ηρακλή το σχετικό ποσό μετά τον δανεισμό του που είχε ξεκινήσει έναν χρόνο πριν.
Ο 22χρονος είχε ξεκινήσει την καριέρα του από τον Εθνικό Βατερού (2010-2011), μετέβη στους Πόντιους Κατερίνης (2011-2012), στον Ηρακλή (2012-2013α) και τον περασμένο Ιανουάριο στον Αιγινιακό.
Από την στιγμή που ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στον Ατρόμητο, αν και θα πρέπει να σημειωθεί ότι είχε βρεθεί στο στόχαστρο και άλλων ομάδων της Super League, θα πρόκειται για μία κίνηση επένδυσης για την ομάδα του Αιγινίου.

Ετοιμοπόλεμος ο Μέντες

Ο Νταβίντ Μέντες πήρε κανονικά μέρος στην προπόνηση της Πέμπτης θέτοντας εαυτόν στη διάθεση προπονητη
Ένας γρίφος από την εξίσωση της ενδεκάδας αφαιρέθηκε από το μυαλό του Γιάννη Αναστασίου, αφού ο Νταβίντ Μέντες προπονήθηκε κανονικά την Πέμπτη και τέθηκε στη διάθεση του  για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Πανιώνιο.
Ο Ολλανδός ακολούθησε το πρόγραμμα και υπολογίζεται για το αρχικό σχήμα, αφού με δεδομένη την απουσία του Σίλντεφελντ, η παρουσία του και η εμπειρία του μπροστά από τους δύο κεντρικούς αμυντικούς κρίνεται απαραίτητη.
Στην προπόνηση της Πέμπτης στο προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού οι ποδοσφαιριστές της ομάδας ξεκίνησαν με ζέσταμα, συνέχισαν με ασκήσεις τακτικής και δίτερμα και ολοκλήρωσαν με τελειώματα.
Ο Σίλντεφελντ δεν προπονήθηκε και συνέχισε την αποθεραπεία του.

Μακουκούλα... αγνοείται

Μακουκούλα
Ο Αρίζα Μακουκούλα έφυγε για διακοπές και... ξέχασε να γυρίσει. Διαβάστε τι έχουν σκοπό να κάνουν στον ΟΦΗ.
Ο 33άχρονος άσος θεωρείται καλό όνομα ως ποδοσφαιριστής όμως ο χαρακτήρας του δεν τον άφησε να κάνει σπουδαία καριέρα και γι αυτό αλλάζει ομάδες σαν τα πουκάμισα.
Στον ΟΦΗ πίστεψαν στις δυνατότητες του όμως στην πρώτη... έξοδο ο έμπειρος άσος ξέχασε να γυρίσει.
Έτσι ο Μακουκούλα, που δεν πήγε ούτε την Πέμπτη για προπόνηση, πρέπει να θεωρείται παρελθόν από τον σύλλογο με την διοίκηση του ΟΦΗ μάλιστα να τον καλεί σε απολογία.
Ο Μακουκούλα έχει παίξει σε 9 ματς πρωταθλήματος (159 λεπτά σύνολο) και μετρά 2 γκολ.

Έφυγε ο Ντος Σάντος

Σύντομο ήταν το πέρασμα του Βραζιλιάνου Μάρκος Ντος Σάντος από τη Μυτιλήνη. Η Καλλονή ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας των δύο πλευρών.
Παρελθόν από την Καλλονή αποτελεί ο Μάρκος Ντος Σάντος. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από τους "νεοφώτιστους".
Δεν κατάφερε να καθιερωθεί και είχε μόλις μια συμμετοχή ως βασικός στον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Συνολικά έπαιξε σε τρεις αγώνες.
Ο σύλλογος της Μυτιλήνης ανακοίνωσε το "διαζύγιο" των δύο πλευρών:
"Η ΠΑΕ ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Μάρκο Ντος Σάντος. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στο Σύλλογο και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του".

Επιμένει για Γιαννιώτα

Ο Γιάννης Γιαννιώτας επέστρεψε στις προπονήσεις με τη Φορτούνα Ντίσελντορφ, ωστόσο στον Άρη επιμένουν για την απόκτησή του με την μορφή δανεισμού μέχρι το καλοκαίρι.
Στον Άρη επιμένουν για την απόκτησή του Γιάννη Γιαννιώτα μέχρι το καλοκαίρι με την μορφή δανεισμού από την Φορτούνα Ντίσελντορφ.
Ο διεθνής μεσοεπιθετικός έχει επιστρέψει στις προπονήσεις της γερμανικής ομάδας και υπό τις οδηγίες του νέου του τεχνικού Γκίντερ Κέστνερ που θα είναι και αυτός που θα αποφασίσει για την παραμονή του.
Εντούτοις όμως σημαντικό ρόλο θα παίξει και το οικονομικό. Τις οικονομικές απαιτήσεις του Γιαννιώτα σε συνδυασμό, με το τι μπορεί να καλύψει η γερμανική ομάδα.
Αξίζει να σημειωθεί πως τις προηγούμενες μέρες ο Γιαννιώτας είχε βρεθεί στη Θεσσαλονίκη έχοντας συζητήσεις με τους ιθύνοντες της ΠΑΕ Άρης ενώ είχε πάρει μέρος και σε προπονήσεις.
Κι αν το θέμα Γιαννιώτα έχει τις δικές του δυσκολίες κάτι ανάλογο ισχύει και με αυτό του Μανώλη Παπαστεριανού και της δικής του επιστροφής στον Άρη.
Ο 26χρονος μέσος που εδώ και αρκετές μέρες προπονείται κανονικά με τον Άρη και έχει συμφωνήσει συνεχίζει να ανήκει στην ρουμάνικη Κονκόρντια που ακόμη δεν τον αφήνει ελεύθερο.
Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Παπαστεριανός χθες αγωνίστηκε στο φιλικό διπλό με την Κ20, αλλά όλα παραμένουν ανοιχτά για την περίπτωση του 26χρονου μέσου.
Όπως και το τι θα γίνει μέχρι και μετά τις 15 Ιανουαρίου που εκπνέει η άδεια που έχει από την Κονκόρντια και θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο το ταξίδι του στο Βουκουρέστι για να ξεκαθαρίσει το ζήτημά του.
Εν τω μεταξύ παρελθόν από το υπάρχον ρόστερ του Άρη θα πρέπει να θεωρούνται οι Τσουκάνης, Καραγιάννης, Καρασαλίδης, Αντωνιάδης, Γκελής, Γκόλιας και Λεμονής.
Οι Τσουκάνης, Καρασαλίδης, Γκέλης θα γίνει προσπάθεια να μείνουνε ελεύθεροι, οι Καραγιάννης και Αντωνιάδης να δοθούνε δανεικοί, κι όσο για τους Γκόλια και Λεμονή αναμένεται να βρεθούνε στην Κ20 μέχρι νεωτέρας.

Με Βέρτζο κόντρα στον ΟΦΗ

Ο Άγγελος Βέρτζος υπολογίζεται από τον Ράτκο Ντόστανιτς για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο. Κοντά σε μία ακόμη μεταγραφή. Παρελθόν ο Σεντεμέντες.
Ο Ράτκο Ντόστανιτς υπολογίζει στον Άγγελο Βέρτζο για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο και δεν αποκλείεται να πάρει φανέλα βασικού.
Το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα της «Βασίλισσας του βορρά» στην περίοδο του Ιανουαρίου έκανε χθες την πρώτη προπόνηση στα πλαίσια της προετοιμασίας για το Σαββατιάτικο παιχνίδι στην Κρήτη.
Η σημερινή μέρα περιλάμβανε μία πρωινή προπόνηση, με τον Σέρβο τεχνικό της Βέροιας λόγω τιμωριών να μην μπορεί να υπολογίζει στους βασικούς Νίκο Καλτσά που έχει συμπληρώσει 4 κίτρινες και θα εκτίσει την μία αγωνιστική της τιμωρίας του και τον Δημήτρη Αμαραντίδη που αποβλήθηκε κόντρα στον Πλατανιά.
Στα μεταγραφικά εκτός του Βέρτζου στην Βέροια βρίσκονται κοντά σε μία ακόμη μεταγραφή, αυτή τη φορά ξένου παίκτη, που όμως δύσκολα να είναι ο Πάμπλο Γκαρσία ενώ παρελθόν αποτέλεσε ο νεαρός κεντρικός αμυντικός Γιάννης Σεντεμέντες.
Ακόμη παρελθόν αναμένεται να αποτελέσουνε πολύ σύντομα και οι Πλαβούκος και Σεγούντο Ρίος όπως πιθανότατα και ένας από τους τέσσερις τερματοφύλακες της Βέροιας.

Και η Ξάνθη για Γκαρσία

Πάμπλο Γκαρσία
Η Skoda Ξάνθη έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της για τον Πάμπλο Γκαρσία και δεν αποκλείεται να γίνει τελικά το deal.
Ο Πάμπλο Γκαρσία αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και δεν είναι και λίγοι οι σύλλογοι που τον "καλοβλέπουν". Ενας από αυτούς τους συλλόγους είναι η Ξάνθη...
Η ακριτική ομάδα έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της για τον Ουρουγουανό αλλά ακόμη οι συζητήσεις δεν βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο.
Εχει γνωστοποιήσει πως θέλει στο ρόστερ της τον Γκαρσία και πως είναι θετική για συνεργασία μαζί του, ειδικά από τη στιγμή που ο Σερζ Ντιέ σκέφτεται να σταματήσει το ποδόσφαιρο αφήνοντας κενό στη μεσαία γραμμή της ομάδας.
Ετσι είναι πιθανό το επόμενο διάστημα να "τρέξουν" κι άλλο οι συζητήσεις αναφορικά με την προοπτική να παίξει στην Ξάνθη ο Ουρουγουανός.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου