ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

Η επισημη ανακοινωση του Ολυμπιακου στις δηλωσεις Κωτσάτου

Η επισημη ανακοινωση του Ολυμπιακου στις δηλωσεις Κωτσάτου

08/01/2014

«Ο Ολυμπιακός θ’ απαντά σε προκλήσεις και προσβολές»


Μετά τη χθεσινή δήλωση του Κωνσταντίνου Κωτσάτου, οι «ερυθρόλευκοι» απάντησαν σε ακόμα πιο σκληρό ύφος, χαρακτηρίζοντάς τον «μπροστινό» και «μαριονέτα» και αναφέροντάς τον σε όλη την ανακοίνωση που εξέδωσαν ως «Κωτσάτσο».

Αφού σχολιάζουν, δε, τα λεγόμενά του και σημειώνουν πως «οι κρυπτόμενοι πίσω του θέλουν οι νόμοι και οι ηθικοί κανόνες να είναι από λάστιχο για να τους διαμορφώνουν κατά το δοκούν», τονίζουν ότι δεν θ’ αφήνουν αναπάντητη καμία πρόκληση και προσβολή του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού

«Ο νεόκοπος Πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ για να γίνει αρεστός σε όσους τον κινούν σα μαριονέτα, ξεπερνάει τα όρια της γραφικότητας. Η δημόσια τοποθέτηση του σχετικά με την επανάληψη του αγώνα βόλεϊ είναι -δυστυχώς- μια ακόμα απόδειξη για την κατάντια ενός ιστορικού σωματείου.

Κάθε λογικός άνθρωπος που ασχολείται με το βόλεϊ θα πρέπει να συμφωνήσει ότι ο αγώνας πρέπει να ξεκινήσει με το σκορ που προϋπήρχε, δηλαδή 2-1 σετ και 13-8 στο τέταρτο σετ υπέρ του Ολυμπιακού.

Φυσικά πρέπει να τηρούνται οι νόμοι και να υπερισχύουν. Όμως από ποιο νόμο και ποιόν κανόνα προβλέπεται η επανάληψη από την αρχή ενός αγώνα στην προκήρυξη του Πρωταθλήματος; Πουθενά. Και αυτό το ξέρει ο κύριος Κωτσάτσος.

Όπως θα έπρεπε να ξέρει -αν και δεν είμαστε βέβαιοι ότι τότε είχε ασχοληθεί με το θέμα- ότι στην υπόθεση Βάλνερ την οποία εμπλέκει στο οπαδικό του παραλήρημα υπήρχε ξεκάθαρη διάταξη στην προκήρυξη του πρωταθλήματος που ήταν γνωστή φυσικά σε όλες τις ομάδες πριν την έναρξη της διοργάνωσης. Όπως αποδεικνύεται για άλλη μια φορά όμως, οι κρυπτόμενοι πίσω από τον Κωτσάτσο, θέλουν οι νόμοι και οι ηθικοί κανόνες να είναι από λάστιχο για να τους διαμορφώνουν κατά το δοκούν.

Αν λοιπόν θέλει να μιλήσει για καταστρατήγηση των νόμων ο Κωτσάτσος και οι κύριοι που κατάντησαν την ΑΕΚ σε αυτό το σημείο, θα του θυμίσουμε το περίφημο «Άρθρο 44», τότε που ο εκπρόσωπος του Δημοσίου έχανε το δρόμο και εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ έφευγαν από τις πλάτες των Κωτσάτσων και των προστατών τους και πήγαιναν στις πλάτες του ελληνικού λαού.

Αν θέλει να μιλήσουμε για «βιασμούς» της φίλαθλης συνείδησης, τότε να μιλήσουμε για αυτούς που έριξαν την ομάδα του στα Τάρταρα της Γ Εθνικής για να μην πληρώσουν ούτε ευρώ για να πάρουν τις μετοχές της. Αν θέλει να μάθει ποιοι «λερώνουν» τον αθλητισμό, ας ρωτήσει αυτούς που δέρνουν διαιτητές, που κλείνουν φώτα σε γήπεδα, που στέλνουν σφαίρες αντί για δώρα, που πλουτίζουν από λαθρεμπόριο και που έχουν λερώσει με το ποινικό τους μητρώο (και τον εγκλεισμό τους στη φυλακή) τον αθλητισμό.

Καταλαβαίνουμε την ανάγκη των προστατών του «κυρίου» Κωτσάτσου να κάνουν επιθέσεις στον Ολυμπιακό για να μη βλέπουν οι δικοί τους φίλαθλοι τα εγκλήματα κατά της ομάδας τους.

Ξεκαθαρίζουμε ότι η ενιαία οικογένεια του Ολυμπιακού δεν θα αφήνει αναπάντητη καμιά πρόκληση και καμιά προσβολή από τους εχθρούς του Θρύλου του Ελληνικού αθλητισμού. Και φυσικά δεν αναφερόμαστε στον κύριο Κωτσάτσο αλλά σε όσους τον έχουν τοποθετήσει “μπροστινό” τους».



ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου