ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

«Στην Ελλάδα ο Λεζεάρ» who is who (video)

«Στην Ελλάδα ο Λεζεάρ» who is who (video)

11/01/2014 

Δεν προλαβαμε να γραψουμε τα μεταγραφικα σεναρι και να στην Ελλαδα ο Τζοναθαν Λεζεαρ..
Εμεις βρηκαμε το βιογραφικο του και ενα βιντεο με τις αποδοσεις του και σας το παρουσιαζουμε.
 Στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού φέρεται να βρίσκεται ο Τζόναθαν Λεζεάρ, ο οποίος επιθυμεί να αποχωρήσει από την Τέρεκ Γκρόζνι και βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τους Πειραιώτες.

«Στην Ελλάδα ο Λεζεάρ»
Στον Ολυμπιακό έχουν τονίσει πολλάκις πως δεν πρόκειται να προχωρήσουν σε άλλη προσθήκη στο υπάρχον ρόστερ της ομάδας την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Ωστόσο, στο Βέλγιο και η εφημερίδα «Φως» αναφέρουν πως οι Πειραιώτες βρίσκονται σε συζητήσεις με τον Τζόναθαν Λεζεάρ.

Ο Βέλγος εξτρέμ επιθυμεί να αποχωρήσει από την Τέρεκ Γκρόζνι, ενώ από την πλευρά του ο πρόεδρος του ρωσικού συλλόγου τον κατηγορεί για την κακή εξωγηπεδική ζωή.

Από την πλευρά του, ο μάνατζερ του 24χρονου παίκτη, Κριστόφ Ενροτό, υποστήριξε πως αυτά είναι παιχνίδια τακτικής από τους Ρώσους, επειδή ο πελάτης του αρνείται να ανανεώσει το συμβόλαιό του.

«Σε έξι μήνες τελειώνει το συμβόλαιο του και θα δούμε τότε τι θα γίνει. Ο Τζόναθαν είναι γνωστός παίκτης και δεν νομίζω να δυσκολευτώ να του βρω ομάδα», τόνισε ο γνωστός μάνατζερ που συνεργάζεται και με τον Κέβιν Μιραλάς.

Την ίδια ώρα, η εφημερίδα «ΦΩΣ των Σπορ» υποστηρίζει πως ο Λεζεάρ είναι στην Ελλάδα, για να μιλήσει με τους «ερυθρολεύκους» και να εξετάζουν το ενδεχόμενο της συνεργασίας τους.

Από τον Ολυμπιακό, όμως, δεν προκύπτει το παραμικρό, αν και το περασμένο καλοκαίρι ο Βέλγος τους είχε απασχολήσει, ενώ τώρα φαίνεται πως βρισκόμαστε στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων, αφού μάλιστα γίνεται λόγος και για ιατρικές εξετάσεις.
 who is who?






ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου