ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

Ένα μήνα εκτός ο Πέτγουεϊ

Ένα μήνα εκτός ο Πέτγουεϊ

08/01/2014
 
 Τις υπηρεσίες του Μπρεντ Πέτγουεϊ για τον επόμενο ένα μήνα θα στερηθεί ο Ολυμπιακός, λόγω των ενοχλήσεων που αντιμετωπίζει ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ στη μέση.

Ένα μήνα εκτός ο Πέτγουεϊ
Τελειωμό δεν έχουν τα σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα για τον Ολυμπιακό. Μετά τον Έισι Λο, που από μέρα σε μέρα θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο γόνατο και θα μείνει για τουλάχιστον ενάμιση μήνα εκτός, ο Γιώργος Μπαρτζώκας καλείται να πορευτεί χωρίς έναν ακόμα αθλητή του για ένα μήνα. Ο λόγος για τον Μπρεντ Πέτγουεϊ, που μετά το ντέρμπι κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό στο οποίο αγωνίστηκε με ένεση, λόγω ενοχλήσεων στη μέση, δεν έχει επανέλθει στις υποχρεώσεις της ομάδας.

Το ιατρικό τιμ των «ερυθρόλευκων», έκανε προσπάθειες μέρα με τη μέρα να επανέλθει ο Πέτγουεϊ, αλλά οι ενοχλήσεις δεν υποχώρησαν, με αποτέλεσμα να αποφασιστεί μετά τη σημερινή (7/1) προπόνηση, να μείνει εκτός δράσης για ένα μήνα, όπου θα ακολουθεί ειδική θεραπευτική αγωγή και ενδυνάμωση της μέσης, για να επανέλθει υγιής. Κάποιες πληροφορίες, ανέφεραν πως το πρόβλημα (κήλη) θα αντιμετωπιζόταν με επέμβαση, που θα τον άφηνε εκτός δράσης για μεγαλύτερο διάστημα, όμως αυτές δεν επιβεβαιώθηκαν.

Έτσι ο Πέτγουεϊ θα ακολουθήσει για το συγκεκριμένο διάστημα αγωγή με την ελπίδα να ανταποκριθεί ο οργανισμός και να επανέλθει χωρίς προβλήματα. Το ζήτημα που τίθεται πλέον είναι τεράστιο, καθώς μοναδικός «καθαρόαιμος» πάουερ φόργουορντ είναι ο Γιώργος Πρίντεζης (κατά συνθήκη αγωνίζεται στο «4» ο Περπέρογλου). Μένει να δούμε αν στον Πειραιά θα αποφασίσουν να κινηθούν για παίκτη, ο οποίος όμως δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στον πρώτο γύρο του Top 16.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου