ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

Απαξιουμε να απαντησουμε στην"ουρά της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ..."

Απαξιουμε να απαντησουμε στην"ουρά της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ..."

Γέλια προκάλεσε η πρόσφατη ανακοίνωση του Παναθηναϊκού στο στρατόπεδο των ερυθρολεύκων, που δεν σκοπεύουν να απαντήσουν σε μια ομάδα που πλέον τρέχει πίσω από ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, ενώ έφτασε στο σημείο να καταγγέλλει τον... Πρωτέα Βούλας.
Στον Ολυμπιακό δεν έχουν καμία διάθεση να ασχοληθούν περαιτέρω με τον Παναθηναϊκό και τις τοποθετήσεις του, σχολιάζοντας πως οι πράσινοι... "είναι τόσο αγράμματοι που χρειάζονται λεξικό για να διαβάσουν ή να συντάξουν μια ανακοίνωση".


Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού στις συζητήσεις τους τόνιζαν πως ουδέποτε έκαναν αναφορά στα θλιβερά γεγονότα της Λαυρίου που έφεραν τον τραγικό χαμό του Μιχάλη Φιλόπουλου, αλλά στην υποχρέωση της ΕΟΠΕ να βρει τον τρόπο για να διεξαχθεί το Final - 8 και όχι να το διακόψει. Απλά στον Παναθηναϊκό κάτι ήθελαν να πουν και θυμήθηκαν ό,τι τους συνέφερε...

Υπενθύμιζαν μάλιστα την περίπτωση του Χέιζελ, όπου ο τελικός του Πρωταθλητριών ανάμεσα σε Γιουβέντους και Λίβερπουλ είχε πραγματοποιηθεί κανονικά. Στον Ολυμπιακό δεν σκοπεύουν να δώσουν συνέχεια στην αντιπαράθεση, σχολιάζοντας πως ο Παναθηναϊκός δεν έχει πλέον φωνή, αφού τρέχει και συντάσσεται πίσω από τις ανακοινώσεις άλλων ομάδων (ΑΕΚ, ΠΑΟΚ), αλλά και ούτε ειδικό βάρος πλέον καθώς έφτασε στο σημείο να καταγγέλλει τον... Πρωτέα Βούλας.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου