ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

Μπραβο κυριε Δικαιε Αθλητικε Δικαστα...

 Μπραβο κυριε Δικαιε Αθλητικε Δικαστα...

05/06/2014

Εισαι ο ορισμος της Δικαιοσυνης κυριε Αθλητικε Δικαστα μου...για σενα ειναι ολοι το ιδιο , και για να φανεις δικαος τους τιμωρησες και τους δυο το ιδιο, αλλα οχι και το ιδιο γιατι εριξες και μια αγωνιστικη στην ΚΑΕ Ολυμπιακος , αλλα απο την αλλη τον δις και τρις και καθυποτροπην Τρακη...για να μην τον πω αλλιως...παρολο που εφαγε 3 μηνες ποινη να βρισκεται μακρυα απο τους αγωνιστικους χωρους , αυτος με την ασυλια σας ...βρισκοταν ακομα μια φορα μεσα και τραμπουκιζε ...πανηγυριζοντας εναν ακομα βρωμικο τιτλο.

Να την χαιρεστε την Δικαιοσυνη σας κυριε Δικαστα , για να μην πω βαλτε την εκει που ξερετε...και οπως τα κανατε φατε τα....

Ιδου η αντικειμενικη Δικαιοσυνη του Αθλητικου Δικαστη του βρυκολακα του Ελληνικου μπασκετ Βασιλακοπουλου...

Τιμωρία τριών μηνών για τους Αγγελόπουλους, μία αγωνιστική στην ΚΑΕ!

Ο αθλητικός δικαστής επέβαλλε ποινή τριών μηνών στους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο για τις δηλώσεις τους μετά τον τέταρτο τελικό του Πρωταθλήματος και μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών στην ομάδα του Πειραιά. Πρόστιμα σε ΚΑΕ και Γιώργο Μπαρτζώκα. Στο ίδιο τσουβάλι οι δηλώσεις των Αγγελόπουλων με τις ύβρεις και τις απειλές του Δ. Γιαννακόπουλου!
Ο αθλητικός εισαγγελέας του ΕΣΑΚΕ επέβαλλε ποινή απαγόρευσης εισόδου σε αθλητικές εγκαταστάσεις στους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο για τις δηλώσεις που έκαναν μετά το τέλος του τέταρτου τελικού που διεξήχθη στο ΣΕΦ. Οι αδελφοί Αγγελόπουλοι κατέθεσαν άμεσα έφεση κατά της ποινής που τους επιβλήθηκε. Να σημειωθεί ότι με πρόστιμο τιμωρήθηκε κι ο Γιώργος Μπαρτζώκας (30.000 ευρώ) για τις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου.



Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις οι Αγγελόπουλοι δεν θα πάνε στο ΟΑΚΑ, λόγω της ποινής που τους επιβλήθηκε. Αντίθετα, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ενδέχεται να πατήσει στο δεδικασμένο και να δώσει κανονικά το "παρών" στις εξέδρες. Στον Ολυμπιακό "βράζουν" με την απόφαση, καθώς θεωρούν ότι οι αρμόδιοι κρίνουν με δύο μέτρα και δύο σταθμά, εξισώνοντας τη βαρύτητα των δηλώσεων τους, με αυτές του προέδρου της πράσινης ΚΑΕ. Αξίζει, δε, να σημειωθεί ότι με πρόστιμο τιμωρήθηκε κι ο Γιώργος Μπαρτζώκας (3.000 ευρώ) για τις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου.

Αναλυτικά η ποινή του Αθλητικού Δικαστή:

1. Επιβάλλεται στην ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ για δημόσιες δυσμενείς κρίσεις των Ιδιοκτητών της ΚΑΕ κ.κ. Παναγιώτη και Γεωργίου Αγγελόπουλου καθώς και του προπονητή αυτής κ. Γεώργιου Μπαρτζώκα, που συνιστούν δυσφήμιση του αθλήματος, αυστηρή έγγραφη επίπληξη και πρόστιμο 30.000,00€ κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ της 1-6-2014. 

2. Επιβάλλεται στον κ. Παναγιώτη Αγγελόπουλο, Ιδιοκτήτη και Πρόεδρο του Δ.Σ. της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ, για δημόσιες δηλώσεις – κρίσεις, οι οποίες συνιστούν δυσφήμιση του αθλήματος, απαγόρευση εισόδου σε όλα τα γήπεδα για τρεις (3) μήνες, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ της 1-6-2014.

3. Επιβάλλεται στον κ. Γεώργιο Αγγελόπουλο, Ιδιοκτήτη της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ, για δημόσιες δηλώσεις – κρίσεις, οι οποίες συνιστούν δυσφήμιση του αθλήματος, απαγόρευση εισόδου σε όλα τα γήπεδα για τρεις (3) μήνες, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ της 1-6-2014.

4. Επιβάλλεται στον κ. Γεώργιο Μπαρτζώκα, προπονητή της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ, για δημόσιες δηλώσεις – κρίσεις, οι οποίες συνιστούν δυσφήμιση του αθλήματος, αυστηρή έγγραφη επίπληξη και πρόστιμο 3.000,00€, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ της 1-6-2014.

Η τιμωρία της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

Επιβάλλεται στην ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ:

α) για επεισόδια μέσα στο γήπεδο αλλά έξω από τον αγωνιστικό χώρο (ρίψη κροτίδων), πρόστιμο 2.200,00€,
β) για επεισόδια μέσα στο γήπεδο αλλά έξω από τον αγωνιστικό χώρο (χρήση καπνογόνων), πρόστιμο 2.200,00€,
γ) για τα υβριστικά συνθήματα εκτεταμένης έντασης με αποδέκτες φυσικά πρόσωπα, με τρεις έγγραφες προειδοποιήσεις, επίπληξη και πρόστιμο 1.400,00€ για κάθε μια, ήτοι συνολικά τρεις επιπλήξεις και πρόστιμο 4.200,00€,
δ) για επεισόδια μέσα στο γήπεδο αλλά έξω από τον αγωνιστικό χώρο (χρήση πυροσβεστήρα στην φυσούνα), πρόστιμο 2.200,00€ και
ε) για κάθε συμπεριφορά βίας από φιλάθλους της ΚΑΕ στο περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου, ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές (κεκλεισμένων των θυρών) για μια (1) αγωνιστική, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ της 1-6-2014.



ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου