ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

Hφοβερή 11άδα που θα λείψει από το Μουντιάλ

 Hφοβερή 11άδα που θα λείψει από το Μουντιάλ

  04/06/2014
 
 
 Όταν σε παίρνει ο ύπνος, σε πλακώνει το στρώμα. Όταν δεν μπορείς να εξαργυρώσεις τις εξαιρετικές εμφανίσεις σου στο Champions League, μπαίνεις στη φοβερή 11άδα που θα… λείψει από το Μουντιάλ.
Πρωταγωνιστές των ημερών είναι οι διεθνείς ποδοσφαιριστές και οι ομάδες τους, που θα αγωνιστούν στα γήπεδα της Βραζιλίας.

Το φετινό Μουντιάλ όμως έχει και αρκετούς απόντες. Έντεκα εξ αυτών είναι και εκείνοι που ξεχώρισαν κατά τη διάρκεια της σεζόν με τις ομάδες τους στο Champions League, όμως είτε οι εθνικές τους δεν πήραν την πρόκριση για την τελική φάση, είτε οι ομοσπονδιακοί προπονητές των χωρών τους δεν τους κάλεσαν στην τελική 23άδα.

Πρόκειται για μία δυνατή ενδεκάδα, που καλύπτει όλες τις θέσεις, σε διάταξη 4-3-3. Ένας από τους καλύτερους γκολκίπερ του κόσμου, ο Πετρ Τσεχ, ένας ολοκληρωμένος αριστερός μπακ, ο Νταβίντ Αλάμπα, ο κορυφαίος της φετινής Άρσεναλ, ο Άαρον Ράμσεϊ και ο Mr. 100 εκατ. ευρώ, ο Γκάρεθ Μπέιλ.

Πιθανώς οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές να άλλαζαν το ρου του φετινού Παγκοσμίου Κυπέλλου και το uefa.com τους παρουσίασε:

Πετρ Τσεχ (Τσέλσι και Τσεχία)

inner

Φελίπε Λουίς (Ατλέτικο Μαδρίτης και Βραζιλία)

inner

Νεμάνια Βίντιτς ( Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Σερβία)

inner

Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς (Τσέλσι και Σερβία)

inner

Νταβίντ Αλάμπα ( Μπάγερν Μονάχου και Αυστρία)

inner

Γκάμπι (Ατλέτικο Μαδρίτης και Ισπανία)

inner

Αάρον Ράμσεϊ (Άρσεναλ και Ουαλία)

inner

Αρντάν Τουράν (Ατλέτικο Μαδρίτης και Τουρκία)

inner

Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι (Ντόρτμουντ και Πολωνία)

inner

Γκάρεθ Μπέιλ (Ρεάλ Μαδρίτης και Ουαλία)

inner

Ζλάταν Ιμπαΐμοβιτς (Παρί Σεν Ζερμέν και Σουηδία)

inner

Εκτός, όμως, αυτών, μεγάλοι απόντες από τη φετινή διοργάνωση θα είναι και οι τραυματίες ο Ρανταμέλ Φαλκάο, ο οποίος, βέβαια, δεν αγωνίστηκε στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, αλλά και ο Τιάγκο Αλκάνταρα.

Όλοι αυτοί μπορούν να μπουν κι επίσημα στη λίστα με τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών, όπως οι Τζορτζ Μπεστ, Ράιαν Γκιγκς, Αλφρέντο Ντι Στέφανο, Γιάρι Λιτμάνεν και Τζορτζ Γουεά, που δεν συμμετείχαν ποτέ στην απόλυτη γιορτή του ποδοσφαίρου.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου