ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

Το ενδεχόμενο επιστροφής του Χάινς στον Ολυμπιακό

Το ενδεχόμενο επιστροφής του Χάινς στον Ολυμπιακό

Εφόσον ο Χάινς ενεργοποιήσει έναν συγκεκριμένο όρο στο συμβόλαιο του τότε μπορεί να διεκδικήσει την ελευθερία του από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Θέλει σαν... τρελός να επιστρέψει στον Ολυμπιακό και είναι πρόθυμος να ρίξει τις απολαβές του.
Ο Κάιλ Χάινς πέρσι υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με το ετήσιο κασέ του να φτάνει κοντά στο 1.100.000 δολάρια. Στο συμβόλαιο του, όμως, υπάρχει ένας συγκεκριμένος όρος που αναφέρει πως ο Αμερικανός σέντερ μπορεί να διεκδικήσει την ελευθερία του, αρκεί να τον ενεργοποιήσει.
Συγκεκριμένα, υπάρχει ένας όρος στο συμβόλαιο του Κάιλ Χάινς (γενικότερα υπάρχει σε αρκετούς ξένους αθλητές που πάνε στην Ρωσία), ο οποίος αναφέρει πως στο ενδεχόμενο που ζητήσει να αποχωρήσει εξαιτίας της ζωής και των καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην Ρωσία, τότε ο σύλλογος οφείλει να κάνει δεχτό το αίτημα του και να τον αφήσει ελεύθερο! Οι περισσότεροι δεν τον επικαλούνται, καθώς τα λεφτά είναι πολλά! Όμως, τόσο ο Κάιλ Χάινς, όσο και η σύντροφος του, δεν είναι ευτυχισμένοι στην Μόσχα. Πέρα ότι δεν τους αρέσει η ζωή στην "παγωμένη" ρωσική πόλη, νοσταλγώντας την "ζεστή" Αθήνα, ο Αμερικανός σέντερ δεν είναι ικανοποιημένος και από τον ρόλο που έχει στην ομάδα της ΤΣΣΚΑ. Δεν "ταίριαξε" στο σύνολο, ενώ υπήρξαν και στιγμές που... χάθηκε στο ροτέισον του Μεσίνα.


Ο Κάιλ Χάινς, πέρσι, δεν ήθελε να φύγει από τον Ολυμπιακό. Στην περίπτωση του έγιναν εκατέρωθεν λάθη, τόσο από εκείνον, όσο και από την διοίκηση, με αποτέλεσμα να αργήσει να βρεθεί η "χρυσή" τομή και ως επακόλουθο η ΤΣΣΚΑ πρόλαβε τους Πειραιώτες, κάνοντας τον δικό της.

Η ουσία είναι πως ο Αμερικανός σέντερ δείχνει μετανιωμένος για την περσινή επιλογή του. Του έχει λείψει ο Ολυμπιακός, η ομάδα και οι συμπαίκτες του, με τους οποίους "δέθηκε", και θέλει σαν... τρελός να επιστρέψει στον Πειραιά ώστε να φορέσει και πάλι την ερυθρόλευκη φανέλα.

Σε έναν σύλλογο που είχε βασικό και πρωταγωνιστικό ρόλο, σε μία ομάδα που ήταν χτισμένη γύρω του. Πέρα από τον Ολυμπιακό, βέβαια, του έχει λείψει (όπως και στην γυναίκα του) ο ελληνικός ήλιος, η ζωή στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην Γλυφάδα όπου και κατοικούσε. Η ζωή στην "παγωμένη" Μόσχα δεν είναι εύκολη...

Το ερώτημα, βέβαια, είναι τι θα κάνει ο Ολυμπιακός. Καταρχάς, δεν υπάρχει περίπτωση οι Πειραιώτες να προσφέρουν στον παίκτη τα λεφτά (1.100.000 δολάρια ετησίως) που του δίνει η ΤΣΣΚΑ. Οι ερυθρόλευκοι είναι ενήμεροι για τις προθέσεις του Κάιλ Χάινς, αλλά για να τον προσεγγίσουν επίσημα θα πρέπει πρώτα να ενεργοποιήσει τον όρο στο συμβόλαιο του, διεκδικώντας την ελευθερία του, αλλά και να δεχτεί να ρίξει το ετήσιο κασέ του. Και ο Αμερικανός σέντερ δείχνει θετικός στο να μειώσει τις απαιτήσεις του ώστε να φορέσει ξανά την ερυθρόλευκη φανέλα.

Το δίδυμο Ντάνστον-Χάινς μοιάζει ονειρικό στην ερυθρόλευκη φροντ-λάιν της επόμενης σεζόν. Βέβαια, αυτή την στιγμή υπάρχει απόσταση από το να γίνει το όνειρο πράξη, αλλά η ουσία είναι πως το σενάριο αυτό είναι εφικτό να πραγματοποιηθεί. Αρκεί αυτή την φορά να βάλουν και οι δύο... νερό στο κρασί τους. Σε πρώτη φάση το θετικό είναι πως υπάρχει η επιθυμία και από τις δύο πλευρές. Περισσότερα στην πράξη.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου