ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

ΚΑΝΕΝΑΣ παίκτης του Θρύλου στην Εθνική (video)

ΚΑΝΕΝΑΣ παίκτης του Θρύλου στην Εθνική (video)

02/06/2014

ΚΑΝΕΝΑΣ παίκτης του Θρύλου στην Εθνική! (video)

Πυρ και μανία ήταν μετά το τέλος του ματς οι Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος - Μίλησαν για "πράσινο κατεστημένο" και προανήγγειλαν ΔΡΑΣΤΙΚΑ μέτρα για να πάψει να εξαπλώνεται η γάγγραινα του Ελληνικού μπάσκετ!
Οργισμένη ήταν η αντίδραση των Αγγελόπουλων μετά τα νέα όργια των «γκρι» και οι δηλώσεις τους είναι αφοπλιστικές
Γιώργος Αγγελόπουλος: «Η κατάσταση στην Ελλάδα είναι αηδιαστική. Δεν πάει άλλο. Είμαστε αηδιασμένοι κι εγώ και ο Παναγιώτης με αυτά που είδαμε σήμερα. Πιστεύω ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι άρρωστοι. Βασιλακόπουλος, Ζαβλανός και Κορομηλάς έχουν καταστρέψει το Ελληνικό μπάσκετ. Αυτή η κατάσταση δεν αλλάζει».

«Σε διατεταγμένη υπηρεσία Καρακατσούνης-Παναγιώτου»  
Στη συνέχεια, ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος τόνισε: «Έχουμε πάρει πρωταθλήματα Ευρώπης, έχουμε 10 διεθνείς και εδώ πρέπει να νικήσουμε τον Καρακατσούνη και τον Παναγιώτου. Τους ίδιους διαιτητές που είχαν έρθει και πέρσι εδώ. Ήταν και σήμερα σε διατεταγμένη υπηρεσία, για να νικήσει η ομαδάρα του Παναθηναϊκού. Αυτή είναι η κατάσταση στην Ελλάδα. Πάμε να παίξουμε στο τελευταίο παιχνίδι μέσα στην σαπίλα των κληρώσεων της ΕΟΚ και της ΚΕΔ, που είναι το ίδιο πράγμα. Πάμε εκεί να παλέψουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα».
Ακολούθως ρωτήθηκαν αν θα αντιδράσουμε με κάποιον τρόπο.
Γιώργος Αγγελόπουλος: «Έχετε δει πως είναι η κατάσταση. Θα αντιδράσετε εσείς; Τα είδατε, έχουν ξαναγίνει».
Παναγιώτης Αγγελόπουλος: «Εμείς έχουμε αντιδράσει, έχουμε βγάλει ανακοινώσεις, τα έχουμε πει όλα αυτά εδώ και χρόνια. Δεν αλλάζουν».
«Ο Βασιλακόπουλος έχει πρόβλημα, δεν πάει καλά» 
Γιώργος Αγγελόπουλος: «Οι άνθρωποι είναι άρρωστοι. Ο κύριος Βασιλακόπουλος είναι άρρωστος Παναθηναϊκός. Έχει πρόβλημα, δεν πάει καλά. Κάνει παρεμβάσεις για παίκτες του Ολυμπιακού στην Εθνική, θέλει να αλλάξει τον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ, νομίζει ότι το μπάσκετ του ανήκει. Ε, δεν του ανήκει το μπάσκετ, ούτε η Εθνική Ελλάδας. Ο άνθρωπος έχει πρόβλημα. Μην μπλέκετε το θέμα με την Εθνική ομάδα. Ο Ολυμπιακός έχει 10 διεθνείς, έχει δύο Ευρωπαικά, έχει την καλύτερη ομάδα και δεν το σέβονται. Η Εθνική είναι ανεξάρτητο θέμα, αυτά που θα γίνουν, θα γίνουν βάσει νόμου».
Ο Γιώργος Αγγελόπουλος κατέστησε σαφές πως δεν γίνεται αυτοί που κάνουν αισχρό πόλεμο στον Ολυμπιακό να θέλουν τους παίκτες του σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Ήταν σε έξαλλη κατάσταση όταν είπε πως. «κανείς παίκτης του Ολυμπιακού δεν θα παίξει στην Εθνική», όμως ήταν 100% ακριβής και . Άλλωστε δεν γίνεται αυτοί που κάνουν αισχρό πόλεμο στον Ολυμπιακό να θέλουν τους παίκτες του σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Βέβαια ο Γιώργος Αγγελόπουλος νωρίτερα είχε εξηγήσει ότι τα δύο θέματα δεν έχουν σχέση, κάτι στο οποίο είναι ακριβής. Γιατί ο Βασιλακόπουλος και κάνει ότι μπορεί για να παίρνει ο ΠΟΑ τα πρωταθλήματα, αλλά και δεν είναι τυπικός απέναντι στους παίκτες του Ολυμπιακού, οι οποίοι έχουν πληγωθεί παίζοντας στην Εθνική, με χαρακτηριστικό παράδειγμα τον τραυματισμό του Σπανούλη, στο τελευταίο Ευρωμπάσκετ.\



ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου