ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

Ξεφτίλισε τις μπουγάτσες ο Σάββας Θεοδωρίδης (video)

Ξεφτίλισε τις μπουγάτσες ο Σάββας Θεοδωρίδης (video)

03/06/2014

Ξεφτίλισε τις μπουγάτσες ο Σάββας Θεοδωρίδης! (video)

Ο εκ των αντιπροέδρων του Ολυμπιακού, Σάββας Θεοδωρίδης, ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΕ τους υβριστές του ποδοσφαίρου ζωντανά στην τηλεόραση, μιλώντας για τα αίσχη της Τούμπας και απαντώντας στα μούτρα στον μπουγατσομάχο που τόλμησε να στείλει τη μπάλα στην..κερκίδα!

Ο Σάββας Θεοδωρίδης ήταν καλεσμένος σε εκπομπή του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV και έδωσε πραγματικό ρεσιτάλ απέναντι σε όλους αυτούς, οι οποίοι πήγαν να υπερασπιστούν τους εν δυνάμει ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ του απόπατου της Τούμπας!
"Εμείς παίζουμε ποδόσφαιρο και θα παίζουμε ποδόσφαιρο. Δεν πρόκειται να ακολουθήσουμε κανένα σωματείο σε ό,τι αντιποδοσφαιρικό καλλιεργεί!", ήταν το σύνθημα που ενστερνίζεται και ο Ολυμπιακός και ο αντιπρόεδρος του, ενώ τόνισε ότι επεισόδια, σαν αυτά τα φρικιαστικά που συνέβησαν στην Τούμπα "δεν έχουν συνέβη παγκοσμίως, εδώ και πολλά πολλά χρόνια!"
Χαρακτηριστική ήταν μάλιστα και η τοποθέτηση του Κώστα Ορφανού, ο οποίος παραδέχτηκε τα τεράστια λάθη και τον πόλεμο της μπουγάτσας απέναντι στον Θρύλο, ο οποίος, όπως είπε χαρακτηριστικά "θα είχε και θύματα" (!).
Ο εκ των αντιπροέδρων των πρωταθλητών Ελλάδας ξεμπρόστιασε ακόμα και τη "λυκοφιλία" Αλαφούζου-Σαββίδη, ενώ ήταν πραγματικά απόλαυστικός όταν είπε το εξής: "Για να δούμε αν συμφωνήσει ο ΠΑΟΚ για ξένους διαιτητές και παρατηρητές! Ξέρω καλά που σας λέω."
Στα πλάνα τα οποία έδειξαν προβοκατόρικα στην εκπομπή και δείχνουν το θέατρο Αναστασίου, με το χάρτινο ποτηράκι  η απάντηση του Σάββα Θεοδωρίδη ήταν αποστομωτική: "'Ένα χάρτινο ποτηράκι έπεσε και κάποιος κύριος το σκέφτηκε για τέσσερα λεπτά και έκανε τον λιπόθυμο! Μιλάτε μαζί σου σ' αυτά. Ο νοών νοείτο. Αυτά δεν τα κάνει ΚΑΝΕΝΑΣ από τον Ολυμπιακό. Έχουμε φάει και έχουμε φάει, αλλά είναι άντρες από τον Ολυμπιακό και στέκονται ΟΡΘΙΟΙ! Το να φάει ένα ποτηράκι χάρτινο και να πέσει ανάσκελα κάποιος...ας μην το σχολιάσω!"

Δείτε, ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα από την τοποθέτηση του αντιπροέδρου του Ολυμπιακού, ο οποίος έδειξε για άλλη μία φορά ότι δε..μασάει απέναντι σε κάθε αντιολυμπιακό!




ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου