ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

Επί του… πιεστηρίου οι ανακοινώσεις

Επί του… πιεστηρίου οι ανακοινώσεις

04/06/2014
 
 Έτοιμος να ανακοινώσει τις πρώτες του μεταγραφές είναι ο Ολυμπιακός. Προβάρουν τα ερυθρόλευκα ο Κασάμι και ο Πουλίδο, με τους ιθύνοντες του συλλόγου να συζητούν τις επόμενες κινήσεις τους.

Επί του… πιεστηρίου οι ανακοινώσεις
Η αποδέσμευση του Παϊτίμ Κασάμι από τη Φούλαμ έχει απομείνει για να ανακοινωθεί και επίσημα από τον Ολυμπιακό!

Οι Πειραιώτες τα έχουν βρει σε όλα με τον Ελβετό μέσο και τον μάνατζέρ του, Μίνο Ραϊόλα, με την υπόθεση να είναι στην τελική της ευθεία.


Όπως γράφει η SportDay, ο 22χρονος παίκτης αναχώρησε για την Αγγλία και θα συναντηθεί με τη διοίκηση των «cottagers» για να λύσει τη συνεργασία μαζί τους.

Από την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ δεν προκύπτει κάποια πληροφόρηση για το αν χρειαστεί κάποιο ποσό για να πάρει την ελευθέρας του ο Κασάμι ή θα αφαιρεθεί ένα ποσό από τα χρήματα που οφείλονται από τη μεταγραφή του Κώστα Μήτρογλου τον περασμένο Γενάρη.

Πάντως, υπάρχει η πληροφορία που θέλει τον διεθνή άσο να αποχωρεί ως ελεύθερος από τον βρετανικό σύλλογο μετά τον υποβιβασμό του στην Τσάμπιονσιπ.

Για αυτό ήθελε πρώτα να συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό και μετά να πάει στους Λονδρέζους και να ζητήσει την ελευθέρας του. Όλα δείχνουν ότι ο Κασάμι θα υπογράψει τετραετές (ίσως 3+1) συμβόλαιο και αυτό θα ανακοινωθεί μόλις τα διαδικαστικά θέματα.

Εν τω μεταξύ, οι Πειραιώτες περιμένουν το «Ο.Κ.» των Μεξικανών για να επισημοποιήσουν τη συμφωνία με τον Αλαν Πουλίδο και αυτό δεν αποκλείεται εντός της εβδομάδας!

Η υπόθεση έχει αρκετή γραφειοκρατία από την μεξικάνικη πλευρά, αν λάβουμε υπ’ όψιν μας τι αναφέρει η Ομοσπονδία της χώρας ο διεθνής άσος είναι ελεύθερος. Στην τελική ευθεία είναι και το θέμα του Σάκη Παπάζογλου που έχει μείνει ελεύθερος από τον ΟΦΗ.

Από εκεί και πέρα, από χθες είναι στην Αθήνα ο Μίτσελ που αναμένεται μαζί με τους Καρεμπέ, Ισά και τη διοίκηση να συζητήσουν τις επόμενες (μεταγραφικές) κινήσεις της ομάδας την περίοδο του καλοκαιριού.

Θεωρείται σίγουρο ότι θα γίνει κάποια μεταγραφή από την Ισπανία, καθώς ο 51χρονος προπονητής φέρεται να είχε επαφές για τον Χοσέ Αντόνιο Ρέγες της Σεβίλλης, η οποία φημολογείται ότι ενδιαφέρεται για τον Κώστα Μανωλά.

Πάντως, από πλευράς διοίκησης δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο και θα πρέπει να περιμένουμε τα αποτελέσματα της «ερυθρόλευκης» σύσκεψης κορυφής.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου