ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

Το μεσημέρι της Δευτέρας τα εισιτήρια για το ΠΑΟ-ΟΣΦΠ

Το μεσημέρι της Δευτέρας τα εισιτήρια για το ΠΑΟ-ΟΣΦΠ

02/06/2014
 
 
 Το μεσημέρι της Δευτέρας θα τεθούν στη διάθεση των φιλάθλων του Παναθηναϊκού τα εισιτήρια για τον πέμπτο τελικό, που θα γίνει την Τετάρτη απέναντι στον Ολυμπιακό.
Ο Παναθηναϊκός θα διεκδικήσει τον τίτλο στην έδρα του απέναντι στον Ολυμπιακό τη Δευτέρα και το ΟΑΚΑ το απόγευμα της Τετάρτης (19:45) αναμένεται να είναι κατάμεστο. Τα εισιτήρια θα κυκλοφορήσουν το μεσημέρι της Δευτέρας.

Η σχετική ανακοίνωση της ΚΑΕ αναφέρει:

«Από το μεσημέρι της Δευτέρας (2/6, 12.00μ.μ.) θα ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων του πέμπτου τελικού του πρωταθλήματος της Basket League ΟΠΑΠ μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού.

Οι φίλοι των «πράσινων» μπορούν να τα προμηθεύονται τόσο από τα εκδοτήρια στη Θύρα 10 του γηπέδου «Απόστολος Νικολαΐδης», όσο και από τα *Γραφεία Viva (Καποδιστρίου 2 & Λεωφόρος Κηφισίας, Μαρούσι, 2ος όροφος, Ωράριο Λειτουργίας: 8π.μ. – 11μ.μ.) και *Viva Mall (ώρες λειτουργίας καταστημάτων) καθώς και διαδικτυακά (στο www.paobc.gr και στο www.viva.gr). Επίσης, τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό) επί 24 ώρες το 24ωρο. Να σημειώσουμε πως με κάθε πιστωτική κάρτα μπορεί να γίνει αγορά μέχρι δύο εισιτηρίων
».

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου