ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 7 Ιουνίου 2014

Τα αποτελεσματα των Διεθνων φιλικων αναμετρησεων (videos)

Τα αποτελεσματα των Διεθνων φιλικων αναμετρησεων (videos)

07/06/2014

Πολλα γκολ και δυνατες φασεις σε ολες τις Διεθνεις φιλικες αναμετρησεις. Δειτε ολα τα γκολ και τα highlights των αγωνων και με πληρη αναλυση.

Ξαφνική...6άρα η Γερμανία (video)

Η ισοφάριση της Αρμενίας με τον Μχιταριάν στο 69' "ξύπνησε" τους Γερμανούς, οι οποίοι νίκησαν με 6-1 στο φιλικό του Μάιντς. Ρεκόρ από τον Κλόζε!
Η Γερμανία στο τελευταίο της φιλικό πριν το Μουντιάλ νίκησε με 6-1 την Αρμενία στο Μάιντς, σε μία αναμέτρηση πάντως που ίσως έχασε τον Μάρκο Ρόις.
Τα "πάντσερ" άνοιξαν το σκορ στο 52' με τον Αντρέ Σέρλε και ο Χένριχ Μχιταριάν ισοφάρισε στο 69' με εκτέλεση πέναλτι.
Πολλα γκολ και δυνετες φασεις σε ολες τις Διεθνεις φιλικες αναμετρησεις. Δειτε ολα τα γκολ και τα highlights των αγωνων και με πληρη αναλυση Μετά ήρθε η Γερμανική καταιγίδα, με 5 γκολ σε λιγότερο από 20 λεπτά! Το ένα μάλιστα από αυτά το πέτυχε ο Μίροσλαβ Κλόζε και έγραψε ιστορία!
Έφτασε τα 69 γκολ με την εθνική, ξεπερνώντας τον Γκερντ Μίλερ που έχει 68 (έσπασε το ρεκόρ μετά από 40 χρόνια).
ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Βάιντενφελερ, Τζερόμ Μπόατενγκ (67' Γκρόσκροϊτς), Μέρτεζακερ, Χούμελς, Χέβεντες, Λαμ (46' Μεσούτ Εζίλ), Κεντίρα (59' Σβάινσταϊγκερ), Κρόος, Σέρλε (75' Γκέτσε), Ρόις (45' Ποντόλσκι), Τόμας Μίλερ (67' Κλόζε).

Γερμανία - Αρμενία 6-1

Νίκη και πίκρα για την Ρωσία

Η Ρωσία νίκησε με 2-0 το Μαρόκο αλλά μετά το ματς ο Φάμπιο Καπέλο ανακοίνωσε πως ο Ρομάν Σιρόκοβ τέθηκε νοκ-άουτ από το Μουντιάλ 2014 (video)
Στο τελευταίο της φιλικό πριν τα τελικά του Μουντιάλ 2014 η Ρωσία νίκησε με 2-0 το Μαρόκο στην Μόσχα, αλλά μετά το ματς ο Φάμπιο Καπέλο ανακοίνωσε πως ο Ρομάν Σιρόκοβ δεν θα ταξιδέψει στην Βραζιλία.
Οι Βασίλι Μπερεζούτσκι στο 29' και Γιούρι Ζιρκόβ στο 58' με τρομερό σουτ στην κίνηση, πέτυχαν τα γκολ, ενώ όσον αφορά στον αρχηγό της ομάδας, Σιρόκοβ, δεν κατάφερε να είναι έτοιμος μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο γόνατο και μάλιστα θα υποβληθεί σε επέμβαση την επόμενη εβδομάδα στην Φινλανδία.
Όσον αφορά στον αντικαταστάτη του στην ρωσική 23άδα, αυτός θα είναι ο Παβέλ Μογκιλέβετς της Ρουμπίν Καζάν
Ρωσία - Μαρόκο 2-0

Russia vs Morocco 2-0 ~ All Goals & Highlights... από dzfoot

ΡΩΣΙΑ: Ακινφέεβ (46' Λοντίγκιν), Εστσένκο, Β. Μπερεζούτσκι, Ιγκνασέβιτς (46' Γκρανάτ), Σενίκοβ (46' Κομπαροβ) (76' Κοζλόβ), Ντενίσοβ, Φαϊζούλιν (46' Τζαγκόεβ), Σαμέντοβ, Σιρκόβ, Σάτοβ, Κοκόριν (57' Κερζακόβ).

Ανατροπή η Ιαπωνία, 3άρα η Κολομβία

Η Ιαπωνία σε super ματς νίκησε 4-3 την Ζάμπια, η Κολομβία επικράτησε 3-0 της Ιορδανίας, ενώ δύσκολες νίκες πήραν Κροατία και Πορτογαλία (videos)
Βρέθηκε να χάνει με 0-2 από την Ζάμπια η Ιαπωνία, προηγήθηκε 3-2 κάνοντας την ανατροπή, αλλά τελικά νίκησε 4-3 χάρη σε γκολ του Οκούμπο στο 91'.
Η άλλη αντίπαλος της Ελλάδας στον όμιλο, η Κολομβία, νίκησε με 3-0 και δύο εκτελέσεις πέναλτι την Ιορδανία, ενώ με πέναλτι απέφυγε η Κόστα Ρίκα την ήττα από την Ιρλανδία (1-1), η οποία 3 λεπτά μετά την ισοφάρισε έχασε πέναλτι με τον Ρόμπι Κιν!
Στα... καθαρά μουντιαλικά ντέρμπι, η Πορτογαλία νίκησε με 1-0 το Μεξικό χάρη σε γκολ του Μπρούνο Άλβες στο 93' με εξαιρετική κεφαλιά, ενώ με γκολ του Νίκιτσα Γέλαβιτς επικράτησε με το ίδιο σκορ η Κροατία της Αυστραλίας, με τον Ντάνιελ Πράνιτς να αποχωρεί τραυματίας στο πρώτο ημίχρονο.

Τα αποτελέσματα των μεταμεσονύκτιων φιλικών:


Κροατία - Αυστραλία 1-0 (58' Γέλαβιτς)
Κολομβία - Ιορδανία 3-0 (42' πέν. Χάμες Ροντρίγκες, 83' Κουαδράδο, 89' Γκουαρίν)
Ιαπωνία - Ζάμπια 4-3 (40' πέν. και 75' Χόντα, 74' Καγκάουα, 91' Οκούμπο / 9' Κατόνγκο, 29' Σινκάλα, 89' Μουσόνα)
Κόστα Ρίκα - Ιρλανδία 1-1 (64' πέν. Μπόργκες / 18' Ντόιλ)
Μεξικό - Πορτογαλία 0-1 (93' Μπρουνο Άλβες)

Οι μουντιαλικές συνθέσεις


ΚΡΟΑΤΙΑ: Πλετίκοσα, Σρνα, Βίντα, Λόβρεν, Πράνιτς (25' Βρσάλκο), Μπρόζοβιτς, Μόντριτς (59' Ράκιτιτς), Κόβατσιτς (59' Σαμίρ), Εντουάρντο (77' Όλιτς), Πέρισιτς (67' Ρέμπιτς), Γέλαβιτς (59' Μάντζουκιτς).

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ: Ράιαν, Φράνιτς, Σπιράνοβιτς, Γουίλκινσον, Ντάβιντσον, Τζέντινακ (74' Χόλαντ), Μίλιγκαν (81' ΜακΚάι), Βίντοσιτς (55' Χάλοραν), Λέκι (85' Τάγκαρτ), Όαρ (81' Τροΐζι), Τιμ Κέιχιλ (66' Μπρεσιάνο).

ΜΕΞΙΚΟ (5-3-2): Κορόνα (46' Οτσόα), Πάουλ Αγκιλάρ, Ράφα Μάρκες, Φρανσίσκο Ροντρίγκες, Έκτορ Μορένο, Λαγιούν, Βάσκες, Έκτορ Ερέρα (85' Ακίνο), Γκουαρδάδο (78' Φαμπιάν), Ζιοβάνι ντος Σάντος (58' Χαβιέρ Ερνάντες), Περάλτα (78' Πουλίδο).

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Εντουάρντο, Ζοάο Περέιρα (80' Ρούμπεν Αμορίμ), Νέτο, Μπρούνο Άλβες, Φάμπιο Κοεντράο (76' Ράφα Σίλβα), Μιγκέλ Βελόζο, Αντρέ Αλμέιδα, Ζοάο Μοουτίνιο, Νανί, Βιεϊρίνια (58' Σιλβέστρε Βαρέλα), Έντερ (64' Έλντερ Ποστίγκα).

ΚΟΛΟΜΒΙΑ: Οσπίνα, Σούνιγκα (63' Σαντιάγο Άριας), Σαπάτα, Γέπες (63' Κάρλος Βαλντές), Αρμέρο, Κάρλος Σάντσες (72' Κάρλος Σάντσες), Γκουαρίν, Έντγκαρ Άλβαρες (46' Μπάκα), Χάμες Ροντρίγκες (46' Κουαδράδο), Ιμπάρμπο, Τεόφιλο Γκουτιέρες (46' Αντριάν Ράμος).

ΙΑΠΩΝΙΑ: Νισικάουα, Ναγκατόμο, Ουτσίντα (67' Χιρόκι Σακάι), Γιοσίντα, Κόνο (60' Μορισίγκε), Έντο (91' Αογιάμα), Γιαμαγκούτσι, Χόντα, Καγκάουα (77' Σαΐτο), Οκαζάκι (60' Οσάκο), Κακιτάνι (46' Οκούμπο).

ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ: Κέιλορ Νάβας (46' Πέμπερτον), Μόρα, Τζανκάρλο Γκονσάλες, Ντουάρτε, Ουμάνια, Μπόργκες, Κουμπέρο, Τζούνιορ Ντίας, Μπράιαν Ρουίς (74' Μπολάνιος), Ουρένια (79' Μπρένες), Τζόελ Κάμπελ (86' Κάλβο).

Μεξικό - Πορτογαλία 0-1


Κροατία - Αυστραλία 1-0

Croatia 1-0 Australia 2014 ~ All goals and... από SportsNewsVideo
  Κολομβία - Ιορδανία 3-0

Colombia 3-0 Jordan ~ All goals and Highlights από SportsNewsVideo

  Ιαπωνία - Ζάμπια 4-3


Japan 4-3 Zambia ~ All Goals and Highlights από SportsNewsVideo

Κόστα Ρίκα - Ιρλανδία 1-1

"Ξύπνησε" ο Φρεντ, νίκη η Βραζιλία

Με τον Φρεντ να σκοράρει μετά σχεδόν έναν χρόνο, η Βραζιλία νίκησε με 1-0 την Σερβία και αποδοκιμάστηκε από τους φιλάθλους της

Ο Φρεντ πέτυχε ένα γκολ κλασικού στράικερ και η Βραζιλία νίκησε με 1-0 την Σερβία στο τελευταίο της φιλικό πριν από τα τελικά του Μουντιάλ 2014.
Ο άσος της Φλουμινένσε πέτυχε το μοναδικό τέρμα του αγώνα στο 58', έπειτα από κοντρόλ με το στήθος μετά από σέντρα του Τιάγκο Σίλβα και σουτ μέσα από την περιοχή, αν και είχε χάσει την ισορροπία του.
Αυτό είναι το πρώτο γκολ του Φρεντ από την πρώτη Ιουλίου, όταν είχε σκοράρει δύο φορές στη νίκη με 3-0 επί της Ισπανίας στον τελικό του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών.
Η εμφάνιση της Βραζιλίας δεν ήταν καλή και αποδοκιμάστηκε έντονα από τους φιλάθλους, κυρίως στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου

ΒΡΑΖΙΛΙΑ: Ζούλιο Σέζαρ, Ντάνι Άλβες (72' Μάικον), Τιάγκο Σίλβα, Νταβίντ Λουίζ, Μαρσέλο (76' Μαξουέλ), Παουλίνιο (65' Φερναντίνιο), Λουίζ Γκουστάβο, Οσκάρ (46' Ουίλιαν), Χουλκ, Νεϊμάρ (81' Μπερνάρντ), Φρεντ (75' Ζο).

ΣΕΡΒΙΑ: Στόικοβιτς (89' Λούκατς), Μπάστα (87' Βουλίτσεβιτς), Ιβάνοβιτς, Ντούσκο Τόσιτς, Κολάροβ, Πέτροβιτς (86' Μρτζα), Μάτιτς, Αλεκσάνταρ Μίτροβιτς (81' Τζόρτζεβιτς), Γιόγιτς, Τάντιτς (70' Ζόραν Τόσιτς), Μάρκοβιτς (81' Γκούντελ).

Βραζιλία - Σερβία 1-0

All Goals Brazil vs Serbia 1-0 2014 από topuspe

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου