ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

Παραμένουν «κόκκινοι» οι Ντόσκας και Δελακάς

Παραμένουν «κόκκινοι» οι Ντόσκας και Δελακάς

04/06/2014
 
 Παίκτες του Ολυμπιακού για την νέα αγωνιστική περίοδο θα παραμείνουν οι Γιώργος Ντόσκας και Βαγγέλης Δελακάς, προκειμένου να κάνουν -όπως δήξλωσαν- το μεγάλο βήμα στην Ευρώπη με τους «ερυθρόλευκους»

Παραμένουν «κόκκινοι» οι Ντόσκας και Δελακάς

Την ανανέωση της συνεργασίας του με τους Γιώργο Ντόσκα και Βαγγέλη Δαλακά ανακοίνωσε το τμήμα πόλο του Ολυμπιακού.

Οι δύο παίκτες τα βρήκαν σε όλα με την διοίκηση των «ερυθρόλευκων» και συμφώνησαν στις δηλώσεις τους μετά την επίτευξη της συμφωνίας πως ο στόχος είναι το μεγάλο βήμα στην Ευρώπη.

Συγκεκριμένα ο Γιώργος Ντόσκας ανέφερε : «Ευχαριστώ τον κ. Κουντούρη για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπο μου. Από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός ήθελε να συνεχίσουμε μαζί για μένα ήταν απλά θέμα κάποιων λεπτών να μιλήσω και να συμφωνήσω. Ο Ολυμπιακός είναι η κορυφαία ομάδα της Ελλάδας και θα παραμείνει για πολλά χρόνια στο ψηλότερο σκαλί. Η ομάδα μπορεί να φτάσει ψηλά και στην Ευρώπη και θα τα καταφέρει τα επόμενα χρόνια»

Όσον αφορά στον Βαγγέλη Δελάκα, πρόσθεσε: «Αγωνίζομαι δέκα χρόνια στον Ολυμπιακό και όταν μου πρότειναν ν’ ανανεώσω δέχτηκα αμέσως. Ευχαριστώ τον κ. Κουντούρη και την διοίκηση για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο μου. Είναι τιμή μου να παίζω στον Ολυμπιακό και είμαι ευτυχισμένος που θα συνεχίσω να προσφέρω στην ομάδα. Θεωρώ ότι με τις κινήσεις και το πλάνο που έχει η διοίκηση ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει να κατακτά για χρόνια τους εγχώριους τίτλους αλλά και θα κάνει και το βήμα παραπάνω στην Ευρώπη».


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου