ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

«Κουμπώνει» ο Ρανιέρι

«Κουμπώνει» ο Ρανιέρι

03/06/2014
 
 Νεότερη επαφή με τον Κλαούντιο Ρανιέρι σε πολύ καλό κλίμα είχε η ΕΠΟ, σύμφωνα με πληροφορίες. Όλο και πιο κοντά στο να απαντήσει θετικά στην πρόταση της ομοσπονδίας βρίσκεται ο Ιταλός προπονητής.

«Κουμπώνει» ο Ρανιέρι

Οι συζητήσεις με τον Κλαούντιο Ρανιέρι εξελίσσονται θετικά και υπάρχει αισιοδοξία από πλευράς ΕΠΟ ότι ο Ιταλός θα πει σύντομα το «si» στην πρόταση του προέδρου της ομοσπονδίας, Γιώργου Σαρρή για να αναλάβει την Εθνική ομάδα. Να θυμίσουμε ότι το ετήσιο συμβόλαιο που του έχει προταθεί ανέρχεται στις 800.000 ευρώ συν τα σημαντικά μπόνους πρόκρισης στο Euro της Γαλλίας.

Άλλωστε, η διάθεση του 62χρονου τεχνικού είναι να κλείσει τον κύκλο της προπονητικής σε συλλογικό επίπεδο και να αναλάβει την καθοδήγηση μιας Εθνικής ομάδας, η οποία θα έχει στέρεες βάσεις, αγωνιστικό πλάνο και προοπτικές να πρωταγωνιστεί τα επόμενα χρόνια. Σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι ο Κλαούντιο Ρανιέρι γνωρίζει καλά το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και ξέρει σχεδόν όλους τους διεθνείς.

Στην τελευταία επικοινωνία συζητήθηκαν περαιτέρω λεπτομέρειες που αφορούν το συμβόλαιο του πρώην προπονητή της Μονακό και το πριμ πρόκρισης στα γήπεδα της Γαλλίας το 2016. Σε γενικές γραμμές υπάρχει ταύτιση απόψεων μεταξύ ΕΠΟ και Κλαούντιο Ρανιέρι, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η ομοσπονδία έστειλε εγγράφως την πρότασή της στον Ιταλό με όλους τους όρους του συμβολαίου.

Η υπόθεση του αντικαταστάτη του Φερνάντο Σάντος θα έχει κλείσει μέχρι την Παρασκευή, οπότε είναι προγραμματισμένη η Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ. Μια μέρα πριν θα γίνει και το Διοικητικό Συμβούλιο της ομοσπονδίας με τον Γιώργο Σαρρή να παρουσιάζει -όπως προβλέπεται- τις υποψηφιότητες των τεχνικών και να εισηγείται την πρόσληψη του Κλαούντιο Ρανιέρι, ελπίζοντας βέβαια να έχει «κλείσει» θετικά μέχρι τότε το θέμα του πολύπειρου προπονητή.

Εφόσον όλα πάνε καλά, ο Ιταλός τεχνικός θα έρθει στην Αθήνα για να ολοκληρωθεί και το τυπικό μέρος της συμφωνίας, δηλαδή να βάλει την υπογραφή του στο διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την «γαλανόλευκη». Και όπως έχει αποφασιστεί, ο νέος ομοσπονδιακός προπονητής θα ταξιδέψει στην Βραζιλία για να παρακολουθήσει από κοντά τις προσπάθειες των διεθνών στο Μουντιάλ.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου