ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

Αρχηγός Ρομπέρτο, αναμονή για Φινμπόγκασον

Αρχηγός Ρομπέρτο, αναμονή για Φινμπόγκασον

Οι περσινές εμφανίσεις του Ισπανού τερματοφύλακα, ανάγκασαν τον Ολυμπιακό να δαπανήσει 6 εκατομμύρια ευρώ για να τον κρατήσει στο λιμάνι, κάνοντας εν μέρει απόσβεση, με την πρόκριση στους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η αποχώρηση του Αργεντινού μέσου, σε συνδυασμό με την αγάπη του κόσμου, αλλά και η σοβαρότητα του  Ισπανού γκολκήπερ συνηγορούν στην προώθηση  του στην τετράδα των αρχηγών. Στον μεταγραφικό τομέα υπάρχει μια στασιμότητα, αλλά βρισκόμαστε ακόμη αρχές Ιουνίου, κι αυτό δεν προκαλεί ανησυχία στο στρατόπεδο του πρωταθλητή.


Υπάρχει εξάλλου συμφωνία με τον Κασάμι και τη Φούλαμ, αλλά και με τον Φινμπόγκασον, παρά τις δηλώσεις του στο soccernews: "Η Χέρενφεν ήταν ένα σκαλοπάτι στην καριέρα μου. Όταν είσαι ένας από τους καλύτερους παίκτες έρχεται η ώρα για το επόμενο βήμα.

Συνειδητά επιθυμούσαν να μείνω δύο χρόνια στην ομάδα, μια μικρή ηρεμία στην καριέρα μου μετά την Λόκερεν και την Χέλσινγκμποργκ. Το περασμένο καλοκαίρι υπήρχε ενδιαφέρον, αλλά ήθελα να μείνω εδώ γιατί σκέφτηκα ότι θα μπορούσα να μάθω πολλά.

Ήρθε η ώρα για ένα βήμα παραπέρα. Θα προτιμούσα να παίξω στην Ιταλία. Όταν ήμουν δεκαοχτώ χρονών έζησα στην Ιταλία λόγω σπουδών. Σε μισό χρόνο μιλούσα τη γλώσσα, γεγονός που έκανε πιο εύκολη την προσαρμογή μου και υπάρχουν πολλές ομάδες υψηλού επιπέδου για να αγωνιστώ.

Αλλά και η Γερμανία, η Αγγλία και η Ισπανία είναι επίσης μια χαρά επιλογές. Στους συλλόγους αυτών των τεσσάρων χωρών θα μπορούσα να παίξω στο υψηλότερο επίπεδο "Και πρόσθεσε: «Δεν νομίζω ότι έχω πιάσει στο ταβάνι μου στην Ολλανδία.

Ο μόνος τρόπος για να το μάθεις είναι να αγωνιστείς με ισχυρότερους και ταχύτερους παίκτες.Αν είσαι σε υψηλότερο επίπεδο με τους κορυφαίους παίκτες, τότε θα είναι σίγουρα καλύτερα».

Οι παραπάνω δηλώσεις δεν προκαλούν ανησυχία στον Ολυμπιακό, αφού έχουν συμφωνήσει με τον Ισλανδό φορ και δεν αποκλείεται να είναι μέρος της στρατηγικής  για να πιεσθεί η Χέρενφεν, με την οποία γίνονται σκληρά παζάρια.

Δεν αποκλείεται μάλιστα να έχουμε εξελίξεις τις επόμενες ημέρες και να έχει αίσιο τέλος και αυτή η μεταγραφική υπόθεση.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου