ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή, 1 Ιουνίου 2014

«Πρέσινγκ» Μίτσελ για Ρέγες

«Πρέσινγκ» Μίτσελ για Ρέγες

01/06/2014
 
 Συνέχεια στις επαφές που έχουν με τον Ρέγες θέλουν να δώσουν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, εκμεταλλευόμενοι τη γνωριμία του με τον Μίτσελ και την επιθυμία του να αποχωρήσει από τη Σεβίλλη.

«Πρέσινγκ» για Ρέγες
Με προσοχή προχωρά βήμα-βήμα ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ολυμπιακού.

Οι «ερυθρόλευκοι» κινούνται παράλληλα και σε πολλά μέτωπα για ποδοσφαιριστές διαφόρων θέσεων και επιθυμία τους είναι σιγά-σιγά να… κλείνουν «μέτωπα».

Για τον Παϊτίμ Κασάμι φαίνεται πως μένουν μόνο τα τυπικά προκειμένου να βάλει την υπογραφή του σε τετραετές συμβόλαιο, ενώ εκείνος που μοιάζει να παίρνει σειρά είναι ο Χοσέ Αντόνιο Ρέγες.

Η εκτίμηση του Μίτσελ για τον ποδοσφαιριστή της Σεβίλλης είναι δεδομένη, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» ποντάρουν στο γεγονός πως ο ίδιος –αν και έχει ένα χρόνο ακόμη συμβόλαιο- θέλει να αποχωρήσει καθώς δεν έχει το χρόνο συμμετοχής που επιθυμεί.

Στο θέμα αναφέρονται και ισπανικά Μέσα, όπως για παράδειγμα το «estadiodeportivo.com» που τονίζει την πολύ καλή σχέση Μίτσελ και Ρέγες αλλά και το πόσο έχει βοηθήσει στο παρελθόν ο τεχνικός των Πειραιωτών τον ποδοσφαιριστή όταν οι δυο τους είχαν συνεργαστεί.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, η ονοματολογία αυτές τις μέρες δίνει και παίρνει, αλλά σιγά-σιγά οι στόχοι του Ολυμπιακού γίνονται ξεκάθαροι και πλέον είναι θέμα χρόνου να υπάρξουν και οι πρώτες ανακοινώσεις παικτών που θα πιάσουν λιμάνι εν όψει της νέας σεζόν


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου