ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

Αποθέωση σε Μιραλάς

Αποθέωση σε Μιραλάς

Ξένη ιστοσελίδα, αναλύει και αποθεώνει τον Κέβιν Μιραλάς, χαρακτηρίζοντας τον ως έναν από τους περισσότερο υποσχόμενους Βέλγους ποδοσφαιριστές, τονίζοντας πως έχει το ταλέντο να παίξει σε οποιαδήποτε ομάδα στην Ευρώπη.
Η ιστοσελίδα imscouting.com, αναφέρει τα εξής για τον Κέβιν Μιραλάς:
"Ο γεννημένος στη Λιέγη, Κέβιν Μιραλάς, έκανε τα πρώτα του βήματα στο ποδόσφαιρο παίζοντας στην γαλλική Λιλ, λίγο πριν πάρει μεταγραφή το 2008 στην Σεντ Ετιέν με κόστος 4.000.000 ευρώ. Δύο απογοητευτικές του σεζόν, όμως, στην Σεντ Ετιέν, στις οποίες σημείωσει, μόλις, 3 γκολ σε 53 ματς, ανάγκασαν την γαλλική ομάδα  στο να παραχωρήσει με μορφή δανεισμού τον Βέλγο στράικερ στον Ολυμπιακό, με μορφή δανεισμού για μία χρονιά.

Kαι η μετακίνηση του αυτή ήταν ιδιαίτερα πετυχημένη, τόσο για τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, όσο και για την ελληνική ομάδα.

Ο ύψους 1.78 στράικερ, απέδειξε στην πράξη την αξία του, καθώς έχει σημειώσει 7 γκολ σε 12 αγωνιστικές στο ελληνικό πρωτάθλημα για λογαριασμό του Ολυμπιακού, ο οποίος διεκδικεί τον τίτλο της Superleague, από τον κάτοχο Παναθηναϊκό.

Oι συνήθεις διεκδικητές του πρωταθλήματος, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, ισοβαθμούν αυτή την στιγμή στην κορυφή της Superleague και αναμφισβήτητα θα διεκδικήσουν το τρόπαιο μέχρι το τέλος, με τους ερυθρόλευκους να έχουν για αιχμή του δόρατος τον Κέβιν Μιραλάς.

O 23άχρονος Βέλγος στράικερ, είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της πατρίδας του από το 2007 και έχει σκοράρει τέσσερις φορές σε 21 εμφανίσεις του με τα χρώματα της χώρας του.

H νέα φουρνιά του βελγικού ποδοσφαίρου, έχει παράγει ορισμένους εξαιρετικούς στράικερ, όπως τους Γέλε Βόσεν, Μάρβιν Ογκουνζίμι, Ρομελού Λουκακού, Μουσά Ντεμπελέ και Ρολάν Λαμά, οι οποίοι είναι διεθνείς και στην συγκεκριμένη λίστα υπάρχει φυσικά και ο Κέβιν Μιραλάς, του οποίου η συμμετοχή στην ομάδα είναι εγγυημένη.

Παρά το γεγονός πως αγωνίζεται κυρίως ως στράικερ, ο Κέβιν Μιραλάς, είναι ένας παίκτης που μπορεί να αγωνιστεί σε διάφορες θέσεις στην επίθεση, είτε πίσω από τον σέντερ φορ, είτε στα άκρα, ως εξτρέμ, έχοντας για προτερήματα του τις δεδομένες του ικανότητες στις ντρίμπλες. Παράλληλα, είναι εξαιρετικός διεμβολιστής από τις πλευρές, χάρις στην εκρηκτικότητα και την ταχύτητα  που διαθέτει.

Θεωρείται ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στο Βέλγιο και ο Μιραλάς έχει τις δυνατότητες να αγωνιστεί σε οποιαδήποτε ομάδα στην Ευρώπη, αλλά θα πρέπει να συνεχίσει να δουλεύει σκληρά".

Κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε αναλυτικά το σχετικό κείμενο και εδώ για την ανάλυση που γίνεται για τον Μιραλάς σε σχέση με τον Σισέ του Παναθηναϊκού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου