ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

Εκτός έδρας απέναντι στον ΠΑΟΚ δοκιμάζεται ο Ολυμπιακός

Εκτός έδρας απέναντι στον ΠΑΟΚ δοκιμάζεται ο Ολυμπιακός
3/12/2010
2 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΕ 2 ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ…Το παιχνίδι με την Μλάντοστ και η ήττα με 9-8, ανήκει πλέον στο παρελθόν, με τον Ολυμπιακό να ψάχνει την επιστροφή τους στις νίκες. Έτσι, το παιχνίδι του Σαββάτου απέναντι στον ΠΑΟΚ (14:00), στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους «ερυθρόλευκους» προκειμένου να επανέλθει το χαμόγελο στα χείλη των παικτών και της τεχνικής ηγεσίας των Πρωταθλητών Ελλάδας.
Η αποστολή του Ολυμπιακού τα ταξιδέψει το πρωί του Σαββάτου με προορισμό την «Νύφη του Βορρά», ενώ στο παιχνίδι με τον Δικέφαλο, αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στο www.olympiacos.org, ο διεθνής περιφερειακός του Θρύλου, Γιάννης Φουντούλης:
«Οι αγωνιστικές μας υποχρεώσεις αυτή την περίοδο είναι συνεχόμενες σε Ελλάδα και Ευρώπη. Εχουμε μπροστά μας μία εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Π.Α.Ο.Κ. ο οποίος είναι αποδυναμωμένος σε σχέση με το περσινό πρωτάθλημα. Όμως κανένα παιχνίδι δεν είναι εκ προοιμίου εύκολο. Τα πάντα εξαρτώνται από τη δική μας εμφάνιση. Πρέπει να μπούμε δυνατά στον αγώνα από το πρώτο κιόλας σπριντ για να προσθέσουμε στο τέλος τρεις ακόμη πόντους στη βαθμολογική μας συγκομιδή».

Στο μεταξύ, εξαιρετικά δύσκολο πρόγραμμα περιμένει την γυναικεία ομάδα πόλο του Θρύλου, καθώς καλείται να δώσει δύο παιχνίδι σε διάστημα λιγότερο των 24 ωρών. Η αρχή θα γίνει το Σάββατο στις 16:00, με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται στο κλειστό κολυμβητήριο Πειραιά τον Ηρακλή, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, ενώ το πρωί της Κυριακής (11:30), οι παίκτριες του Χάρη Παυλίδη υποδέχονται τον Ν.Ο Ρεθύμνου σε εξ’ αναβολής παιχνίδι για την 2η αγωνιστική.
Παρά τις αυξημένες υποχρεώσεις της ομάδας αυτό το Σαββατοκύριακο, η Φιλιώ Μανωλιουδάκη, σε δηλώσεις της στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, πιστεύει πως ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα για να φτάσει στις δύο νίκες:
«Είναι δύο παιχνίδια σχετικά εύκολα για εμάς. Αυτή την περίοδο προετοιμαζόμαστε σκληρά με στόχο να είναι έτοιμη η ομάδα για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια του Ιανουαρίου. Πιστεύω ότι αν δείξουμε την ανάλογη σοβαρότητα και είμαστε συγκεντρωμένες θα νικήσουμε και το Σάββατο και την Κυριακή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου