ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

Με φόντο την δεύτερη θεση

Με φόντο την δεύτερη θεση
3/12/2010
ΟΣΦΠ-ΗΡΑΚΛΗΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 17:00…Την ευκαιρία να αφήσει πίσω της τον Ηρακλή, έχει η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού, στο παιχνίδι του κλειστού «Μελίνα Μερκούρη» που διεξάγεται το απόγευμα του Σαββάτου (17:00).
Ολυμπιακός και Ηρακλής ισοβαθμούν στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 11 πόντους, μετά από τις πέντε πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, κάτι που αναφέρει στις δηλώσεις τις στο www.olympiacos.org η ακραία του Θρύλου (και πρώην παίκτρια του Γηραιού) Εύα Χαντάβα: «Η ισοβαθμία με τον Ηρακλή κάνει τον μεταξύ μας αγώνα ντέρμπι. Όπως σε κάθε παιχνίδι έτσι και τώρα το μόνο που έχουμε στο μυαλό μας είναι η νίκη από την οποία θα έχουμε διπλό κέρδος. Αφενός θα ξεφύγουμε βαθμολογικά από τον Ηρακλή και αφετέρου θα μας τονώσει ψυχολογικά ενόψει του αγώνα με τη Γαλατά Σαράϊ. Εχουμε προετοιμαστεί καλά καθώς καθημερινά δουλεύουμε σκληρά στις προπονήσεις προκειμένου σε κάθε παιχνίδι η ομάδα να εμφανίζεται ολοένα και καλύτερη».

Όσον αφορά τους άντρες, το, προγραμματισμένο για το Σάββατο, παιχνίδι με την ΕΑ Πατρών, έχει αναβληθεί λόγω της αναστολής του πρωταθλήματος επ’ αόριστον από πλευράς Λίγκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου