ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΡΙΒΑΛΝΤΟ - "Πριμ στην Λα Κορούνια ο Ολυμπιακός!" (VIDEOS+PHOTOS)





ΡΙΒΑΛΝΤΟ - "Πριμ στην Λα Κορούνια ο Ολυμπιακός!"


Απίστευτη καταγγελία έκανε ο Ριβάλντο και «καρφώνει» τον Ολυμπιακό! Σύμφωνα με τον Βραζιλιάνο, οι Ερυθρόλευκοι είχαν τάξει πριμ στην Λα Κορούνια να νικήσει την Μονακό ώστε να περάσουν αυτοί στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ την σεζόν 2004-05!

Ενέργεια που σίγουρα πάει κόντρα στους νόμους και τα ήθη της ΟΥΕΦΑ, αλλά και στην πράξη δεν φάνηκε να επιβεβαιώνεται. Βλέπετε στο ματς εκείνο οι Ισπανοί έχασαν με 0-5 μέσα στο Ριαθόρ από τους Γάλλους, την ώρα που ο Ολυμπιακός γνώριζε την ήττα ύ στο «Άνφιλντ» με 3-1, μένοντας εκτός των «16».


«Αφού είχα αγωνιστεί στο παρελθόν και στη Λα Κορούνια, τηλεφώνησα σε έναν ποδοσφαιριστή από 'κει και μου είπε ότι η ομάδα μου (Ολυμπιακός) θα τους πρόσφερε λεφτά αν κέρδιζαν τη Μονακό. Αν αυτό συνέβαινε, αυτομάτως θα προκρινόμασταν», υποστήριξε ο Ριβάλντο.


«Τελικά όμως, αυτό δεν συνέβη. Πιστεύω ότι το να δώσεις χρήματα σε μια άλλη ομάδα για να νικήσει, δεν είναι πρόβλημα. Αυτό που δεν γίνεται είναι να δώσεις λεφτά σε κάποιον για να χάσει. Αυτό δεν θα το έκανα ποτέ», πρόσθεσε.

Θυμήθηκε δε και μια περίπτωση στην Ισπανία που είχε αντιμετωπίσει «ο αρχηγός της ομάδας μας ειδοποίησε πως αν κερδίζαμε την Μπαρτσελόνα, η Ρεάλ θα μας έστελνε λεφτά», αλλά «τελικά χάσαμε, αφού ο Ρονάλντο εκείνη την εποχή πετούσε και πέτυχε ένα φανταστικό γκολ».
 ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΡΙΜΠΟ....ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΥΝΗΣΗ ΝΑ ΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ !!!!!!!!
ΒΙΝΤΕΟ
Ο ΚΛΑΨΙΜΑΤΙΑΣ ΡΙΜΠΟ ΚΛΑΙΕΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΟΥΤΑΡΕΙ Ο ΚΟΚΑΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ...ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΞΗΓΗΘΗΚΕ!!!!

ΒΙΝΤΕΟ No1
Ο ΚΛΑΨΙΜΑΤΙΑΣ ΡΙΜΠΟ ΦΙΑΧΝΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΕΝΟΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΟΤΑΝ ΠΙΑ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΧΑΜΠΑΡΙ...

ΒΙΝΤΕΟ No2
ΚΛΑΕΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΙΩΧΝΕΙ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙ....

ΒΙΝΤΕΟ No3
Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΡΙΜΠΟ ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΥΠΟΚΥΠΤΕΙ ΣΤΟ...ΧΡΗΜΑ ΤΗΣ αεκ....

ΒΙΝΤΕΟ
Ο ΦΙΛΟΧΡΗΜΑΤΟΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ αεκ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ....

ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΡΙΝ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΕ ΖΗΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ....

ΒΙΝΤΕΟ Νο 7 ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΟΙΟΣ ΗΣΟΥΝΑ ΜΕΓΑΛΕ ΠΑΙΚΤΑΡΑ...ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΕΡΘΕΙΣ ΣΤΟΝ ΘΡΥΛΟ....

ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕ ΞΕΦΥΓΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ...ΑΝΤΕ...ΚΑΛΗ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ ΦΙΛΟΧΡΗΜΑΤΕ...ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ...ΜΗΝ ΜΑΛΩΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΤΣΙ????

Ο Ριβάλντο υπέγραψε τον Ριβάλντο!

Τελευταία ενημέρωση: 02.12.2010 | 17:14

Πρώτη δημοσίευση: 02.12.2010 | 16:18

Ο Βραζιλιάνος πρώην άσος, μεταξύ άλλων του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ, αποφάσισε να συνεχίσει να αγωνίζεται στην ομάδα που είναι πρόεδρος, στην πατρίδα του.

Παρά τα 38 του χρόνια και το γεγονός πως έχει κατακτήσει τα πάντα στην πατρίδα του, ο Ρίμπο εξακολουθεί να βρίσκει κίνητρα για να φοράει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια. Ο Ριβάλντο θα συνεχίσει την καριέρα του στην Μότζι Μίριμ, ομάδα η οποία του ανήκει και αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο μόλις ξεπεραστούν κάποια νομικά κωλύματα.

"Νοιώθω καλά σωματικά και πιστεύω ότι μπορώ να ανταποκριθώ στις αγωνιστικές απαιτήσεις που έχει η ομάδα. Αυτή τη στιγμή το συμβόλαιο μου δεν είναι έτοιμο καθώς πρέπει να ακολουθήσουμε κάποιες νομικές διαδικασίες οι οποίες απαιτούν χρόνο" τόνισε ο Ριβάλντο κατά την ανακοίνωση της απόφασης του, για να προσθέσει: “Σήμερα ο παίκτης είναι πιο ευτυχισμένος από τον πρόεδρο”.

  ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΛΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ ΕΒΡΑΙΕ ΦΡΑΓΚΟΦΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΛΥ ΜΑΣ ΤΑ ΖΑΛΙΣΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΜΑΘΕ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΥΜΝΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΤΙΧΟΣ ....ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ Η ΣΑΝΤΟΣ ΚΙ Ο ΠΕΛΕ....ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΕΛΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ...ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΩ ΤΟΝ ΠΡΟΛΑΒΑ ΕΤΩ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΣ ΤΟΝ ΠΕΛΕ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝΑ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΤΡΙΧΑ ΑΠΟ ΤΑ ΦΡΥΔΙΑ ΤΟΥ....ΚΑΙ ΣΑΝ ΠΑΙΚΤΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

ΕΧΕΙΣ ΞΕΦΤΥΛΙΣΤΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΙΛΑΡΓΥΡΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ ΠΛΕΟΝ ΠΑΝΩ ΣΟΥ...ΛΟΓΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΕΙΣ....ΑΝΥΠΑΡΚΤΕ...Ε ΑΝΥΠΑΡΚΤΕ....ΚΑΙ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΗΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΧΕΣ ΔΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ ΤΟΞΕΡΕ ΟΤΙ Η ΣΥΓΓΝΩΜΜΗ ΣΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΛΠΙΚΗ..ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΦΙΛΟΧΡΗΜΑΤΟ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ????

ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ.....

ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΛΕΑΝ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΤΟΝ...ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ....ΜΕ ΖΙΝΤΑΝ , ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΚΛΠ...ΕΔΩ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΤΙΜΟΥΝ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕ....ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΕΡΑΣΗΣ ΟΥΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΑΜΑΤΙ....ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΕΒΡΑΙΕ !!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου