ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

Αισιοδοξία Αδαμίδη για το γήπεδο στη Ν. Φιλαδέλφεια

Αισιοδοξία Αδαμίδη για το γήπεδο στη Ν. Φιλαδέλφεια

 
Συνάντηση με τον Υφυπουργού Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Θάνου Μωραϊτη είχε τη Δευτέρα ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Σταύρος Αδαμίδης με θέμα την ανέγερση του νέου γηπέδου της Ένωσης. Ο κ. Αδαμίδης εμφανίστηκε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την πρόθεση της Πολιτείας να κατασκευαστεί το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια, ενώ τόνισε πως δεν ζητήθηκε καμία αλλαγή στο σχέδιο που έχει παρουσιάσει η ομάδα.
«Είχαμε καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση στην Πολιτεία και αυτό που μας ζητήθηκε σήμερα ήταν κάποιες διευκρινίσεις από το Υπουργείο. Για αυτό ήρθαμε σήμερα εδώ και με το νομικό επιτελείο της ΠΑΕ, αλλά και της Ερασιτεχνικής. Το σίγουρο είναι πως η Πολιτεία και ο κ. Μωραϊτης, θέλουν την κατασκευή γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια και δεν μας ζητήθηκε καμία αλλαγή στο σχέδιο που τους παρουσιάσαμε, παρά μόνο διευκρινίσεις. Θα υπάρξουν και άλλες συναντήσεις στο μέλλον και συζητήσεις, αυτό όμως που είναι σημαντικό τη δεδομένη στιγμή είναι πως η Πολιτεία θα σταθεί αρωγός στην προσπάθεια μας για την επιστροφή στη Νέα Φιλαδέλφεια», δήλωσε μετά το τέλος της συνάντησης ο Σταύρος Αδαμίδης.

Στη συνάντηση, εκτός του προέδρου των «κιτρινόμαυρων», βρέθηκαν ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Γιώργος Κωνσταντινίδης, ο Γενικός Γραμματέας της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ Βασίλης Τόγελος, ο αρχιτέκτονας Στέλιος Αγιοστρατίτης, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Βούρος και νομικοί της ΠΑΕ και Ερασιτεχνικής, οι οποίοι έδωσαν τις απαραίτητες διευκρινίσεις στα ζητήματα που έθεσε η Πολιτεία αναφορικά με το πλάνο που παρουσίασε η ΑΕΚ για το γήπεδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου