H κριτική των παικτών
Παπαλουκάς: Έπαιξε για 11 λεπτά, είχε μικρή συνεισφορά στο παιχνίδι, δεν έδωσε καμία ασίστ, πέτυχε ένα καλάθι και μάζεψε 3 ριμπάουντ. Παρουσιάζεται ελαφρώς επηρεασμένος από τον τραυματισμό του. Νεστέροβιτς: Είχε εύκολη δουλειά κάτω από τις δύο ρακέτες, άνετα και όμορφα πέτυχε 10 πόντους (5/6δ) ενώ μάζεψε και 7 ριμπάουντ σε 16 λεπτά συμμετοχής.

Γκόρντον: Μόλις ένα καλάθι πέτυχε σε 17 λεπτά, δεν πήρε πρωτοβουλίες -όπως συνηθίζει- στην επίθεση, ήταν, όμως, για ακόμη μία φορά εξαιρετικός στα αμυντικά του καθήκοντα.

Σπανούλης: Επέστρεψε στις πολύ καλές του εμφανίσεις, είναι πρώτος στις ασίστ στο πρωτάθλημα και κόντρα στον Πανελλήνιο μοίρασε 9 τελικές πάσες, ενώ στην επίθεση σημείωσε 12 πόντους σε 25 λεπτά συμμετοχής, κερδίζοντας, παράλληλα και 6 φάουλ από τον αντίπαλο.

Μπουρούσης: Ήταν μαχητικός και είχε διάθεση στο παιχνίδι. Μάζεψε 9 ριμπάουντ στο ματς με τα 4 να είναι επιθετικά, ενώ σημείωσε και 10 πόντους, σε περίπου 20 λεπτά συμμετοχής.

Kέσελ: Πήρε 12 λεπτά συμμετοχής, πέτυχε, μόλις, 3 πόντους, ενώ έκανε και 4 λάθη στο παιχνίδι. Δείχνει ακόμη εκτός ρυθμού, δεν προσφέρει τα αναμενόμενα και όλοι στον Πειραιά περιμένουν να αποδείξει στο παρκέ την πραγματική του αξία.

Mαυροκεφαλίδης: Από τους καλύτερους παίκτες του Ολυμπιακού στο παιχνίδι, σημείωσε 18 πόντους, έχοντας καλά ποσοστά στην επίθεση, μάζεψε 6 ριμπάουντ και πήρε 4 φάουλ από τον αντίπαλο σε 23 λεπτά συμμετοχής.

Χαλπερίν: Επέστρεψε στο πρωτάθλημα της Α1, πήρε 10 λεπτά συμμετοχής, αλλά δεν πρόσφερε στο ματς περισσότερα πράγματα από ένα καλάθι.

Νιλσεν: Δεν συνηθίζει να παίρνει πολλά ριμπάουντ, αλλά αυτή την φορά πήρε 5, ενώ πέτυχε και 9 πόντους στο ματς. Έδειξε διάθεση στο ματς και έκανε προσπάθεια.

Παπανικολάου: Από τους καλύτερους παίκτες στο ματς, πέτυχε 15 πόντους, σημείωσε 2 τρίποντα, πήρε 6 ριμπάουντ και κέρδισε 5 φάουλ από τον αντίπαλο. Από τους περισσότερο δραστήριους παίκτες του Ολυμπιακού, αγωνιζόμενος σε περίπου 20 λεπτά στον αγώνα.

Tεόντοσιτς: Δεν είχε πολύ διάθεση στο ματς, δεν προσέφερε τα αναμενόμενα, αλλά παρά το γεγονός πως κινήθηκε σε "ρηχά νερά", πέτυχε 9 πόντους, αστοχώντας, όμως, σε τρεις προσπάθειες για τρίποντο, ενώ μοίρασε και 3 ασίστ στο ματς.