ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

Τα ενδιαφέροντα στατιστικά Ολυμπιακού και Μπάμπεργκ

Τα ενδιαφέροντα στατιστικά Ολυμπιακού και Μπάμπεργκ

Tα ενδιαφέροντα στατιστικά των Ολυμπιακού και Μπάμπεργκ, λίγο πριν την μεταξύ τους αναμέτρηση την Πέμπτη (2/12) στο ΣΕΦ (21:45, ΝΕΤ).
Ολυμπιακός και Μπάμπεργκ θα τεθούν αντιμέτωποι το βράδυ της Πέμπτης (21:45, ΝΕΤ) στο ΣΕΦ, τα ενδιαφέροντα στατιστικά των δύο ομάδων λίγο πριν την αναμέτρηση όπως τα καταγράφει η Ευρωλίγκα.
Tα ενδιαφέροντα στατιστικά του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα:


O Oλυμπιακός μετράει ένα τρομερό εντός έδρας αήττητο σερί στην Ευρωλίγκα, καθώς έχει 18 σερί νίκες στην διοργάνωση στο ΣΕΦ. H τελευταία ήττα των ερυθρολεύκων στο Φάληρο, ήταν την σεζόν 2008-09 από την γαλλική Λε Μαν.

O Μίλος Τεόντοσιτς έχει σκοράρει διψήφιο αριθμό πόντων σε όλα (έξι) τα παιχνίδια του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα, ενώ, παράλληλα, έχει σημειώσει από τουλάχιστον ένα τρίποντο σε κάθε ματς στην διοργάνωση.

O Bασίλης Σπανούλης έχει εκτελέσει τις περισσότερες βολές στην διοργάνωση από κάθε άλλον παίκτη στην Ευρωλίγκα, έχοντας σουτάρει, συνολικά, 40 βολές στον θεσμό.

Οι Μίλος Τεόντοσιτς και Βασίλης Σπανούλης, μετρούν ακριβώς τον ίδιο μέσο όρο στις ασίστ, έχοντας 5.2 τελικές πάσες ανά αγώνα.

O Γιοτάμ Χαλπερίν μετράει 17 σερί εύστοχες βολές στην διοργάνωση.

Τα ενδιαφέροντα στατιστικά της Μπάμπεργκ στην Ευρωλίγκα:
Η Μπάμπεργκ μετράει 12 σερί εκτός έδρας ήττες στην διοργάνωση, μακριά από την Γερμανία αγνοεί τη νίκη εδώ και αρκερά χρόνια, με την τελευταία, μάλιστα, να είναι επί ελληνικού εδάφους, την σεζόν 2005-06, στην Αθήνα επί της ΑΕΚ.

Ο Άντον Γκαβέλ, υπήρξε συμπαίκτης του Κώστα Παπανικολάου την σεζόν 2008-09, όταν έπαιζαν μαζί στον Άρη.

O Tάιμπορ Πλις, υπήρξε συμπαίκτης με τον Μάρκο Κέσελ στην ομάδα της Κολωνίας στο γερμανικό πρωτάθλημα την σεζόν 2007-08.

Ο Μπράιν Ρόμπερτς (14.8π) έχει ευστοχήσει και στις 25 βολές που έχει δοκιμάσει στην Ευρωλίγκα. Είναι ο μοναδικός παίκτης που έχει 100% ευστοχία από την "γραμμή της φιλανθρωπίας" και είναι πρώτος στην σχετική λίστα.

O Ρόμπερτς, επίσης, σημειώνει, τουλάχιστον, από ένα τρίποντο σε κάθε παιχνίδι την φετινή σεζόν.

To καλύτερο του παιχνίδι ο Ρόμπερτς το έκανε στην δεύτερη αγωνιστική της διοργάνωσης, καθώς σημείωσε 23 πόιντους απέναντι στον Ολυμπιακό στο Μπάμπεργκ, με το σύστημα αξιολόγησης "index" της διοργάνωσης να τον βαθμολογεί με 27.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου