ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Φιλική νίκη των Βετεράνων

Φιλική νίκη των Βετεράνων

30/11/2010

Οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού επανήλθαν στην αγωνιστική δράση μετά από περίπου ένα δίδυμο και η επιστροφή στη δράση ήταν νικηφόρα!

Στο γήπεδο "Σταύρος Μαυροθαλασσίτης" αντιμετώπισαν τους παλαιμάχους του Αιγάλεω και πήραν τη νίκη με 3-2. Τα γκολ σημείωσαν οι Τσαλουχίδης (13’), Γεωργουδάκης (24’), Καλύκας (34’) για τον Ολυμπιακό και οι Τσιαμπούρης (11’), Τάσσης (80’) για το Αιγάλεω.

Τα έσοδα της αναμέτρησης προορίζονται για φιλανθρωπικό σκοπό και συγκεκριμένα για μία επέμβαση στην οποία πρόκειται να υποβληθεί ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Αιγάλεω, Χαράλαμπος Μοντεσάντος. Στο περιθώριο του βραβεύτηκαν οι παλαίμαχοι Ζαντέρογλου, Σταυρόπουλος, Σταμάτης, Δαμιανίδης, Πουπάκης, Μαριόλης, Συρίγος, Παππάς, Γεωργουδάκης, Λάλλας, Δαρίβας και Μουκέας.

Οι "ερυθρόλευκοι" ξεκίνησαν το ματς με τους Μουκέα, Μαριόλη, Τσαλουχίδη, Αρζένη, Αγγελή, Μπονόβα, Καλύκα, Τσιαντάκη, Σταυρόπουλο, Βαΐτση και Γεωργουδάκη.

Χρόνο συμμετοχής πήραν και οι Ασπρογέρακας, Ρουμελιώτης, Πασσάς, Καλτσάς, Δαμιανίδης, Γλύκας, Μπαρμπαρής, Λάλλας, Κουμαριάς, Σταμάτης, Αρζινός, Γαϊτανάρος, Συμεωνίδης, Κτενάς, Κωττάκης, Βασιλειάδης, Μαντάζης, Γκαβέζος και Σάννης.   

Το παρών στο γήπεδο του Αιγάλεω - χωρίς όμως τα αθλητικά τους – έδωσαν και οι Αμανατίδης, Γκαϊτατζής, Γκαβέζος, Καραπατής, Μπέσης, Σορώτος και Τζανετουλάκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου