ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

Ενδεκαδάτος ο Ιμπαγάσα

Ενδεκαδάτος ο Ιμπαγάσα

Ο Άριελ Ιμπαγάσα θα επιστρέψει στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού στο ματς της Κυριακής με αντίπαλο την Καβάλα (19:30), τα αγωνιστικά πλάνα του Βαλβέρδε για το παιχνίδι
Ύστερα από διάστημα ενός μήνα, ο Άριελ Ιμπαγάσα, αναμένεται να ξεκινήσει και πάλι στην βασική ενδεκάδα του Ολυμπιακού, για την αναμέτρηση της Κυριακής (5/12), με τους ερυθρόλευκους να αντιμετωπίζουν εκτός έδρας την Καβάλα (19:30, Novasports1), για την 13η αγωνιστική της Superleague.
Η τελευταία φορά που ο 34χρονος (27/10/1976) μέσος αγωνίστηκε ως βασικός σε παιχνίδι των Πειραιωτών, ήταν στις 30 Οκτωβρίου στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό, ενώ στη συνέχεια λόγω τραυματισμού απουσίασε από τρία παιχνίδια του Ολυμπιακού, απέναντι σε Πανιώνιο, Εργοτέλη και ΠΑΟΚ. Την προηγούμενη αγωνιστική, με αντίπαλο την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, επέστρεψε στην αγωνιστική δράση, αλλά αγωνίστηκε στο ματς ως αλλαγή, στην θέση του Άλμπερτ Ριέρα.


Μέχρι στιγμής, ο Αργεντινός επιτελικός χαφ, μετράει 9 εμφανίσεις στην Superleague, δεν έχει καταφέρει ακόμη να σκοράρει στο πρωτάθλημα -έχει χάσει και πέναλτι- ενώ μετράει μία ασίστ στο ματς με την Κέρκυρα στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Ο Άριελ Ιμπαγάσα, όπως όλα δείχνουν, θα επανέλεθει, λοιπόν, στο βασικό σχήμα που θα παρατάξει στην Καβάλα ο Ερνέστο Βαλβέρδε, με τον έμπειρο Λατινοαμερικανό μέσο, να παίρνει θέση στον άξονα, δίπλα στον Ντουντού. Όσον αφορά τις υπόλοιπες θέσεις, τερματοφύλακας θα είναι ο Ούρκο Πάρντο, ως δεξί μπακ θα ξεκινήσει ο Βασίλης Τοροσίδης, αριστερά θα παίξει ο Χοσέ Χολέμπας, ενώ στο κέντρο της άμυνας θεωρείται δεδομένη η παρουσία του Αβραάμ Παπαδόπουλου, έχοντας για παρτενέρ του -κατά πάσα πιθανότητα- τον Φρανσουά Μοδέστο. Ο Όλοφ Μέλμπεργκ διεκδικεί θέση στο βασικό σχήμα, αλλά το ενδεχόμενο συμμετοχής του Σουηδού στόπερ στην αναμέτρηση, θα το αποφασίσει ο Ισπανός τεχνικός την τελευταία στιγμή.

Στην μεσαία γραμμή, όπως είπαμε, στον άξονα θα παίξει ο Ντουντού Σεαρένσε, με τον Βραζιλιάνο να έχει τον ρόλο του κόφτη, ενώ δίπλα του θα έχει τον μαέστρο, Άριελ Ιμπαγάσα, ο οποίος θα αναλάβει κυρίως την οργάνωση του παιχνιδού των ερυθρολεύκων.Αριστερά στα άκρα θα αγωνιστεί ο Γιάννης Φετφατζίδης, αντί του τραυματία Άλμπερτ Ριέρα, δεξιά θα βρεθεί ο Ντένις Ρόμενταλ, πίσω από τον σέντερ φορ ο Νταβίδ Φουστέρ και κορυφή στην επίθεση του Ολυμπιακού, ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, Κέβιν Μιραλάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου