ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

Βαρύ πρόστιμο και… εξέδρα για Λέτο και Καραγκούνη

Βαρύ πρόστιμο και… εξέδρα για Λέτο και Καραγκούνη


Ο καθ ύλην αρμόδιος διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος του Παναθηναϊκού, Κώστας Αντωνίου, θα είναι αυτός που θ’ αποφασίσει σχετικά με την τιμωρία των… μποξέρ Καραγκούνη και Λέτο. Αυτό που θεωρείται σίγουρο ωστόσο είναι ότι θα πέσει… βαρύς ο πέλεκυς μια και πρόκειται για το πρώτο πειθαρχικό παράπτωμα επί εποχής Φερέιρα και ο Πορτογάλος θέλει να λειτουργήσει παραδειγματικά.

Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι κάτι τέτοιο το ζήτησε κιόλας ο 64χρονος τεχνικός σε συνομιλία που είχε με τον συμπατριώτη του τεχνικό διευθυντή, Κάρλος Φρέιτας. Τόσο ο Φρέιτας, όσο και ο Αντωνίου βρίσκονται σε μεταγραφικό ταξίδι στο εξωτερικό με την άφιξή τους να υπολογίζεται να γίνει την Πέμπτη (02/12).
Άμεσα με την επιστροφή τους, αναμένεται οι δύο παίκτες να παραδώσουν την έγγραφη απολογία τους, κι ακολούθως και σε συνεννόηση με τον Νικόλα Πατέρα αναμένεται να γνωστοποιηθεί η σχετική ποινή. Το σίγουρο είναι ότι θα τους επιβληθεί υψηλό πρόστιμο, ενώ παράλληλα θα μείνουν για παραδειγματισμό εκτός αποστολής από το προσεχές Σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό στο ΟΑΚΑ. Έτσι κι αλλιώς ο Φερέιρα τους είπε να προπονούνται μόνοι τους μέχρι ν’ ανακοινωθεί η τιμωρία τους.
(Πηγή) sportnooz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου