ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

Τετ α τετ και «ντόπες» Βαλβέρδε σε Φετφατζίδη

Τετ α τετ και «ντόπες» Βαλβέρδε σε Φετφατζίδη


Τον Γιάννη Φετφατζίδη προετοίμασε ψυχολογικά ενόψει Καβάλας ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος τόνισε στον πιτσιρικά των Πειραιωτών ότι τον πιστεύει και περιμένει να τον δει να ξεχωρίζει.
Ο Γιάννης Φετφατζίδης θα αναλάβει εκτός απροόπτου να καλύψει το κενό του Άλμπερτ Ριέρα στην αριστερή πτέρυγα του Ολυμπιακού απέναντι στην Καβάλα μιας και ο Ισπανός σταρ είναι τραυματίας και θα λείψει για αρκετό καιρό.
Έτσι λοιπόν, ο τεχνικός των Πειραιωτών, Ερνέστο Βαλβέρδε πήρε την πρωτοβουλία να «ντοπάρει» ψυχολογικά τον πιτσιρικά του Ολυμπιακού και στην τελευταία προπόνηση της ομάδας ο Βάσκος έπιασε τον «Φέτφα», τονίζοντας του ότι τον πιστεύει πολύ και περιμένει στα επόμενα παιχνίδια να αρπάξει την ευκαιρία του στην βασική ενδεκάδα και να δείξει πόσο ταλέντο έχει:
«Είναι καιρός να ανεβάσεις τον ρυθμό σου. Από δω και πέρα πρέπει να πάρεις περισσότερες πρωτοβουλίες για να βοηθήσεις την ομάδα. Εγώ σε στηρίζω γι’ αυτό δεν πρέπει να έχεις άγχος. Έχεις την ποιότητα και τις ικανότητες να ξεχωρίσεις», τόνισε ο Βάσκος προπονητής στον μικρό, προετοιμάζοντας τον έτσι για το εκτός έδρας κυριακάτικο παιχνίδι του Θρύλου με την Καβάλα.
(Πηγή) gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου