ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Φουλάρει ο «Τόρο»-προσπαθει ο Μελμπεργκ (photos)

Φουλάρει ο «Τόρο»

01/12/2010

Φουλάρει ο «Τόρο»  Ένα πολύτιμο κομμάτι από το παζλ της άμυνας του Ολυμπιακού είναι πιθανό να έχει ο Ερνέστο Βαλβέρδε στο παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής με την Καβάλα. Ο Βασίλης Τοροσίδης ανεβάζει συνεχώς ρυθμούς και οι πιθανότητες να προλάβει την αναμέτρηση στο «Ανθή Καραγιάννη» είναι αρκετές.

Στη χθεσινή προπόνηση ο διεθνής αμυντικός έδειξε να είναι σε καλή κατάσταση. Σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες ανέβασε ρυθμούς και συμμετείχε σε ένα μέρος του ομαδικού προγράμματος. Το σημάδι το οποίο όμως κάνει περισσότερο αισιόδοξους τους ανθρώπους του Ολυμπιακού είναι ότι ο «Τόρο» γυμνάστηκε με μεγάλη ένταση.

Πλέον στη σημερινή προπόνηση ο διεθνής αμυντικός θα δοκιμάσει και πάλι το πόδι του και να πάρει μέρος σε ένα μέρος του ομαδικού προγράμματος. Εάν τα πράγματα πάνε και συνεχίσει με τον ίδιο τρόπο, τότε αναμένεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή της ομάδας για το παιχνίδι με την Καβάλα.

Θετικά μηνύματα άφησε και ο Μέλμπεργκ στη χθεσινή προπόνηση. Ο Σουηδός αμυντικός συμμετείχε σε ένα μέρος του ομαδικού προγράμματος, αλλά χωρίς να «ζορίσει» πολύ το πόδι του.

«Δύσκολο να επιστρέψει τώρα ο Ντιόγκο»

Ο Ολυμπιακός προχώρησε σε καταγγελία στη FIFA για οφειλή 350.000 ευρώ από τη Φλαμένγκο για το δανεισμό του Ντιόγκο.
Το σενάριο της επιστροφής του Βραζιλιάνου στον Πειραιά άρχισε να κυκλοφορεί στον Τύπο της πατρίδας του, ωστόσο από το γραφείο μάνατζερ που τον εκπροσωπεί, ο Μαρσέλο Γκουαντάνιο, τόνισε πως αυτό δεν είναι εύκολο να συμβεί.


Μάλιστα φέρεται ως πιθανή λύση ο δανεισμός του σε άλλη ομάδα της Βραζιλίας.

«Κανένας δεν μας έχει πει κάτι από τη Φλαμένγκο. Περιμένουμε να ακούσουμε τη θέση του συλλόγου. Η μπάλα είναι στο δικό τους γήπεδο. Αυτό που μπορώ να πω είναι πως η επιστροφή του Ντιόγκο στον Ολυμπιακό τον Ιανουάριο είναι πολύ πολύπλοκη υπόθεση. Έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2011 και υπάρχουν συγκεκριμένοι οικονομικοί όροι. Δεν είναι απλά τα πράγματα», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Ντιόγκο, ο οποίος σε 17 συμμετοχές στο «Μπραζιλεράο» πέτυχε ένα γκολ και μοίρασε δύο ασίστ, ενώ θα απουσιάσει από το ματς της τελευταίας αγωνιστικής λόγω τιμωρίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου