ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Η αλήθεια για την θλάση του Ριέρα!

Ο Ερυθρός Κατάσκοπος του RedPlanet.gr, αποκαλύπτει τους προβληματισμούς στο Ρέντη για τον τραυματισμό του Ριέρα, ο οποίος θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση το 2011.

Η θλάση του Άλμπερτ Ριέρα κατά τη διάρκεια του αγώνα του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ το περασμένο Σάββατο, αποτέλεσε την κορυφή του παγόβουνου, που έχει σχηματιστεί από τους πολλούς και αρκετά σοβαρούς τραυματισμούς των «ερυθρόλευκων» ποδοσφαιριστών τις τελευταίες εβδομάδες.
Κάποιοι θεωρούν ότι η θλάση μπορεί και να είχε να κάνει με το γεγονός ότι φέτος ο Ισπανός άσος παίζει συνεχώς βασικός από την αρχή της σεζόν, σε αντίθεση με την προηγούμενη σεζόν, όταν και με τη Λίβερπουλ ουσιαστικά είχε να παίξει από τον περασμένο Γενάρη

 Κάποιοι άλλοι βάζουν μέσα και τον παράγοντα της απουσίας του διεθνή κυνηγού από ένα μεγάλο μέρος της προετοιμασίας του Ολυμπιακού, αφού η μεταγραφή του άργησε και ο ίδιος δεν ενσωματώθηκε αμέσως στην ομάδα.

Ωστόσο, πληροφορίες που προέρχονται από έγκυρες πηγές αναφέρουν ότι ο συγκεκριμένος τραυματισμός του Ριέρα οφείλεται περισσότερο σε ένα δικό του λάθος! Και αφορά την προθέρμανσή του πριν το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Ο Ισπανός δεν έκανε καλό ζέσταμα, δεν έδωσε βάση και προσοχή στην προθέρμανσή του και κατά τις ίδιες πηγές από εκεί προέρχεται η θλάση, που σημειωτέον αποδείχθηκε και σοβαρής μορφής και θα τον αφήσει έξω πάνω από ένα μήνα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου