ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Φως στο τούνελ για τον ΟΣΦΠ

Φως στο τούνελ για τον ΟΣΦΠ
1/12/2010
ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΘΕΟΔΩΡΑΚΑΚΗΣ…Μπορεί ο Δεκέμβρης να σηματοδοτεί την έναρξη του χειμώνα, στον Ολυμπιακό, όμως, όλοι ελπίζουν πως θα σηματοδοτήσει την αρχή της αναγέννησης του Θρύλου, καθώς ο μεγαλύτερος σύλλογος της Ελλάδας δεν είναι πλέον ακέφαλος, μετά την Γενική Συνέλευση που έλαβε μέρος το μεσημέρι της Τρίτης, στην αίθουσα τύπου του Σταδίου Καραϊσκάκη, και στην οποία, επιτέλους εκλέχθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη.


Μία εξέλιξη που μόνο ως θετική μπορεί να χαρακτηριστεί, καθώς σε διαφορετική περίπτωση, ο Ολυμπιακός κινδύνευε να πέσει στα χέρια του Πρωτοδικείου, ακόμα και με αφανισμό. Κάτι τέτοιο, όμως, δεν συνέβη, καθώς η ΓΣ της 30ης Νοεμβρίου ανέδειξε ένα νέο, προσωρινό, ΔΣ, με πρόεδρο τον Λεωνίδα Θεοδωρακάκη, το οποίο καλείται να «τρέξει» τις άμεσες υποχρεώσεις του Συλλόγου για τους επόμενους δύο μήνες και να προετοιμάσει το έδαφος για την νέα, ισχυρή διοίκηση, που θα αναλάβει τις τύχες του Ερασιτέχνη, τους πρώτους μήνες του 2011.

Όπως έγινε γνωστό, το νέο ΔΣ του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού θα διοικήσει τον σύλλογο για τους επόμενους δύο μήνες και, όπως είπαμε, εκτός του να διαχειριστεί τις υποχρεώσεις των τμημάτων του Θρύλου, καλείται, τόσο το να συνεχίσει τις συζητήσεις με αυτούς που έχουν δείξει ενδιαφέρον για να αναλάβουν τις τύχες του Ολυμπιακού, όπως επίσης και να ξεκινήσουν νέα σειρά επαφών με όσους θέλουν και αυτοί με την σειρά τους να εμπλακούν «στα κοινά» του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά, το 11μελές Διοικητικό Συμβούλιο του Ολυμπιακού, αποτελείται από τους:

Πρόεδρος:

Λεωνίδας Θεοδωρακάκης

Τακτικά μέλη:

Γ. Παπαδόπουλος
Γ. Δαλέζιος
Ε.Βαρδουλάκης
Ν.Καραχάλιος
Κ.Καλογεράκης
Γ.Κατσαρός
Χ.Κιττας
Μ.Κουντούρης
Δ.Λαζαρίδης
Γ.Νικολάου

Αναπληρωματικά μέλη:

Γ.Μιχαήλοβιτς
Γ.Ξιφαράς
Γ.Πολυκανδριώτης
Χ.Παπαδήμας
Κ. Χολέβας

Επίσης έγινε γνωστή και η τριμελής επιτροπή του ΤΑΑ Ολυμπιακός, η οποία αποτελείται από τους Παντελή Ταρνατόρο, Δημήτρη Λαζαρίδη και Βασίλη Καλλιμάνη.

Έτσι, το πρώτο σημαντικό βήμα για την σωτηρία του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού έγινε. Το σημαντικότερα βήμα από όλα, όμως, καλείται να το κάνει ο κόσμος του Ολυμπιακού, ο οποίος οφείλει να σταθεί, για ακόμα μία φορά, στο πλευρό του Συλλόγου. Πολλοί, ίσως, όλα αυτά τα χρόνια, να μην είχαν καταλάβει το πόσο σημαντικός ήταν ο θεσμός των μελών. Τώρα όμως, είναι πιο απαραίτητη από ποτέ η συμπαράσταση όλων των Ολυμπιακών, προκειμένου, έστω και την ύστατη τελευταία στιγμή, να κάνουν το καθήκον τους προς την αγαπημένη τους ομάδα. Γιατί μόνο με τον θεσμό των μελών ο Ολυμπιακός θα γίνει οικονομικά αυτοδύναμος, ώστε να μην έχει ανάγκη κανένα επιχειρηματία, και να μην αντιμετωπίσει στο μέλλον ανάλογα προβλήματα. Το πρώτο βήμα (νέο ΔΣ) έγινε. Το δεύτερο βήμα (συζητήσεις με χορηγούς κλπ) θα γίνει. Πλέον, είναι στο χέρι των φίλων του Ολυμπιακού να κάνουν το τρίτο και σημαντικότερο βήμα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου