ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

Από Μάλαγα... Βρυξέλλες!

Από Μάλαγα... Βρυξέλλες!

Η αποστολή του Ολυμπιακού θα παραμείνει στη Μάλαγα, απ' όπου θα αναχωρήσει με προορισμό τις Βρυξέλλες για τον αγώνα με τη Σαρλερουά.
Την επόμενη Πέμπτη (9/12, 21:45), ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στη Μάλαγα με την τοπική ομάδα για την 8η αγωνιστική της Euroleague.
Ωστόσο, η ερυθρόλευκη αποστολή, που θα ταξιδέψει στην Ανδαλουσία την Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου, θα παραμείνει στην Ισπανία μέχρι την Κυριακή (12/12), όταν και θα αναχωρήσει με προορισμό τις Βρυξέλλες, καθώς τη Δευτέρα (13/12, 21:30) προγραμματίστηκε η εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Σαρλερουά.


Το παιχνίδι δεν ήταν δυνατό να διεξαχθεί στο γήπεδο της Σαρλερουά στα μέσα εκείνης της εβδομάδας λόγω μίας συναυλίας που πρόκειται να λαβει χώρα. Έτσι, ο Ολυμπιακός αποφάσισε να μην επιστρέψει στην Ελλάδα και να ταλαιπωρηθεί η αποστολή με συνεχόμενα ταξίδια, καθώς το επόμενο Σαββατοκύριακο η ομάδα δεν έχει υποχρεώσεις στην Α1.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ την Κυριακή (5/12) στο άδειο λόγω τιμωρίας ΣΕΦ και η επόμενη αγωνιστική υποχρέωσή του στο Πρωτάθλημα είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου, στην έδρα του Ηλυσιακού (18:00).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου