ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

Αιχμές για την FIFA από τους εξοργισμένους Αυστραλούς!

Αιχμές για την FIFA από τους εξοργισμένους Αυστραλούς!


Οργή επικρατεί στην Αυστραλία ύστερα από την απόφαση της FIFA να αναθέσει τη διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 στο Κατάρ. Λόγος για διαφθορά στην Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου γίνεται από τον Τύπο της χώρας.
«Αποκλειστήκαμε γιατί είμαστε πολύ έντιμοι. Δεν είναι στο DNA των Αυστραλών να δωροδοκούν στο χώρο του αθλητισμού», είπε ο Ρον Γουόλκερ, μέλος της Αυστραλιανής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και επικεφαλής του Γκραν Πρι της Formula 1 της Μελβούρνης.

Ο πρόεδρος της Αυστραλιανής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και εμπνευστής της αυστραλιανής υποψηφιότητας, ο πολυεκατομμυριούχος Φρανκ Λόουι, δήλωσε: «Αυστραλία, τι να πω; Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι είμαι πικρά απογοητευμένος. Νιώθω έτσι γιατί δεν κατάφερα να κάνω το όνειρο που μοιραστήκαμε πραγματικότητα. Αλλά τι να κάνω; Κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε και ξέρω πως όλα έγιναν σωστά. Ο ήλιος θα ξημερώσει και πάλι αύριο. Μπορεί αυτή η μεγάλη μάχη να χάθηκε αλλά το ποδόσφαιρο έχει μέλλον στην χώρα μας και υπόσχομαι ότι θα συνεχίσω να μάχομαι για αυτό το μέλλον. Αυτή η μάχη δεν ήταν η τελευταία, θα δώσουμε πολλές ακόμα».
Η πρωθυπουργός της χώρας, Τζούλια Γκίλαρντ πρόσθεσε μέσω έγγραφης δήλωσής της: «Η Αυστραλία παρέθεσε την καλύτερη δυνατή υποψηφιότητα για την διεκδίκηση της παγκόσμιας διοργάνωσης. Και όσοι δούλεψαν γι’ αυτήν την υποψηφιότητα θα πρέπει να νοιώθουν περήφανοι».
«Με το χέρι στην καρδιά, σας το δηλώνω αυτό. Πίστευα πως είχαμε καλύψει, με τον καλύτερο τρόπο όλα τα κριτήρια της FIFA» τόνισε ο ποδοσφαιριστής, Λούκας Νιλ, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Μελβούρνης.
(Πηγή) sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου