ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

“Επιδιώκουν την παναθηναϊκή λεζάντα με επαγγελματίες οπαδούς”

“Επιδιώκουν την παναθηναϊκή λεζάντα με επαγγελματίες οπαδούς”

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανακοίνωσε την αποχώρηση του από τα κοινά του Παναθηναϊκού προσφέροντας 200.000 ευρώ στον Ερασιτέχνη, ενώ άφησε αιχμές κατά Βγενόπουλου και Πατέρα.

Η δήλωση του κ. Δημήτρη Π. Γιαννακόπουλου αναφέρει τα ακόλουθα:
 
“Με μεγάλη μου λύπη παρακολουθώ τους τελευταίους μήνες τα τεκταινόμενα στον σύλλογο μας και τις δραματικές ώρες που ζουν οι αθλητές και οι υπάλληλοι όλων των ερασιτεχνικών τμημάτων.

Ταυτόχρονα γίνομαι μάρτυρας μιας εγκληματικής και αντιπαναθηναϊκής στάσης όλων όσων διαφημίζουν την αγάπη τους για την ομάδα συνωστισμένοι στα επίσημα του Ολυμπιακού Σταδίου επιδιώκοντας την παναθηναϊκή λεζάντα και κυνηγώντας τις εφήμερες χαρές του πολυμετοχικού σχήματος αδιαφορώντας για την αληθινή καρδιά του Παναθηναϊκού. Είναι οι ίδιοι που στα λόγια τάζουν εκατομμύρια στον Ερασιτέχνη και έχοντας για δόρυ μια ομάδα "επαγγελματιών οπαδών" προσπάθησαν να με πλήξουν.


Τους ευχαριστώ για αυτό γιατί με έκαναν να συνειδητοποιήσω πόσο ασύμβατος είναι ο χώρος του ελληνικού αθλητισμού με τις αξίες μου. Παρά το γεγονός ότι το κεφάλαιο Παναθηναϊκός έχει κλείσει για μένα οριστικά και αμετάκλητα το αίμα νερό δεν γίνεται και σε καμία περίπτωση δεν μπορώ και εγώ να αδιαφορήσω. Την δεδομένη χρονική περίοδο λοιπόν μπορώ και διαθέτω το ποσό των 200.000 ευρώ στο ΔΣ του Ερασιτέχνη για να το διαχειριστεί όπως εκείνο επιθυμεί.


Ελπίζω αυτή η κίνηση να βρει μιμητές ώστε να συνεχίσει να χτυπά δυνατά η καρδιά του Ερασιτέχνη και η μετάγγιση των παναθηναϊκών ιδεωδών να μην σταματήσει ποτέ!”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου