ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

Τάσεις φυγής από Ζαϊρί

Τάσεις φυγής από Ζαϊρί

Η χρονιά δεν εξελίσσεται καθόλου καλά για τον Ζαουάντ Ζαϊρί, ο οποίος έχει καταλάβει πως δεν βρίσκεται στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας με αποτέλεσμα να εμφανίζει τάσεις φυγής από την ομάδα του Πειραιά.
Ο Μαροκινός μέσος, ο οποίος δεν φημίζεται για την σταθερότητα στην απόδοση του, από την ημέρα που ανέλαβε ο Ερνέστο Βαλβέρδε στον Ολυμπιακό, είναι μεταξύ πάγκου και εξέδρας.
Ο πρώην άσος του Αστέρα Τρίπολης, βλέποντας πως ο Βάσκος δεν τον υπολογίζει, έχει χάσει την όρεξη του στις προπονήσεις και πολλές φορές μοιάζει με "ξένο σώμα".

Το συμβόλαιο του ακραίου χαφ, ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, ωστόσο με δεδομένο ότι ο προπονητής του δεν τον πιστεύει είναι πολύ πιθανό να... κουνήσει μαντίλι νωρίτερα και συγκεκριμένα από τον Γενάρη, καθώς και ο παίκτης έχει αντιληφθεί πως δύσκολα μπορεί να αλλάξει κάτι και να πάρει το επόμενο διάστημα περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

 Οι όποιες αποφάσεις για το μέλλον του 28χρονου θα παρθούν μέσα στο επόμενο διάστημα, καθώς επίκειται συνάντηση ανάμεσα σε Ερνέστο Βαλβέρδε και Ευάγγελο Μαρινάκη με τους δύο άνδρες να θέτουν επί τάπητος όλα τα φλέγοντα ζητήματα που έχουν να κάνουν με το ξεσκαρτάρισμα του έμψυχου δυναμικού του Θρύλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου