ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

Πρωτοσέλιδη πεντάρα… (photos+videos)

Πρωτοσέλιδη πεντάρα…




Η διαστημική εμφάνιση της Μπαρτσελόνα και το 5-0 επί της Ρεάλ Μαδρίτης στο Clasico της Δευτέρας, όπως είναι φυσικό έκανε το γύρο του κόσμου. Δείτε τα τέρματα και εικόνες από το μεγάλο μάτς. Γκουαρδιόλα: Το αποτέλεσμα των τελευταίων 15-20 ετών. Μουρίνιο: Δεν έχει τελειώσει τίποτα. Més que un club (videos + photos).

Το Sportaction σας παρουσιάζει πως υποδέχτηκε ο ευρωπαϊκός Τύπος τον διασυρμό της ομάδας του Ζοσέ Μουρίνιο και τον θρίαμβο του συνόλου του Γκουαρδιόλα, μέσα από 17πρωτοσέλιδες αναφορές γνωστών εφημερίδων.

Ο μεγαλύτερος όγκος των εφημερίδων στην
Ισπανία υποδέχθηκε με διθύραμβους για την Μπαρτσελόνα την επικράτησή της στο μεγάλο ντέρμπι. Τα φύλλα που πρόσκεινται στους Καταλανούς πανηγύριζουν έξαλλα, ενώ και η "As" γνωστή για τα Μαδριλένικα αισθήματάυποκλίνεται στο μεγαλείο των "μπλαουγκράνα". της,


As (Ισπανία)


El Mundo (Ισπανία)


El Mundo Deportivo (Ισπανία)


El Pais (Ισπανία)


El Periodico (Ισπανία)


Heraldo de Aragon (Ισπανία)


La Razon (Ισπανία)


La Vanguardia (Ισπανία)


Marca (Ισπανία)


Sport (Ισπανία)


La Voz de Galicia (Ισπανία)

Και στην υπόλοιπη Ευρώπη ωστόσο, η αντιμετώπιση του αποτελέσματος του Clasico ήταν η ίδια. Μεγάλες ευρωπαϊκές εφημερίδες υμνούν το ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο της Μπαρτσελόνα, ενώ ρίχνουν τα... βέλη τους για την Ρεάλ Μαδρίτης και φυσικά τον Ζοσέ Μουρίνιο που υπέστη τη μεγαλύτερη ήττα στην προπονητική του καριέρα, και την πρώτη στον πάγκο των "μερένχες".

 A Bola (Πορτογαλία)


Corriere dello Sport (Ιταλία)


Diario de Noticias (Πορτογαλία)


La Gazzetta dello Sport (Ιταλία)


L' Equipe (Γαλλία)


Tuttosport (Ιταλία)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου