ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

Γκολκίπερ για Θρύλο μέσω Νούνιες!

Γκολκίπερ για Θρύλο μέσω Νούνιες!

  Δημοσιεύθηκε: 03/12/2010

Ο Λιονέλ Νούνιες αποκτήθηκε από την Ιντεπεντιέντε και έφυγε από τον Ολυμπιακό, ενώ τώρα αγωνίζεται στην Τουρκία με τη φανέλα της πρωταθλήτριας Μπούρσασπορ.

Ωστόσο, η ομάδα της Αργεντινής από τη μεταγραφή του πρώην "ερυθρόλευκου" χρωστάει στον Θρύλο το ποσό του 1,5 εκατ. ευρώ, καθώς έχεις πληρώσει μόνο 300 χιλιάδες.

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα "ΓΑΥΡΟΣ", οι πληροφορίες στην Αργεντινή θέλουν την ομάδα να επιθυμεί να ανταλλάξει το χρέος της με έναν από τους τρεις τερματοφύλακες που διαθέτει στο ρόστερ της. Και οι τρεις γκολκίπερ των Αργεντινών είναι ανταγωνιστικοί και δίνουν "μάχη" για τη θέση του βασικού, την οποία στο πρωτάθλημα μοιράζονται οι Γκαμπαρίνι (25 χρ.)και Ναβάρο (30 χρ.). Οι δυο τους μετρούν από 8 συμμετοχές σε 16 ματς, ενώ ο πρώτος έχει άλλες 2 και ο δεύτερος άλλες 7 στο Σουνταμερικάνα.

Ανταγωνιστικός είναι και ο τρίτος γκολκίπερ, ο Ασμάν, που είναι πιο μικρός (24), αλλά έχει ήδη δύο χρονιές στο βιογραφικό στις οποίες έχει 38 στα 38 ματς σε Απερτούρα-Κλαουσούρα , ενώ πέρυσι ως δανεικός στη Λας Πάλμας στην Ισπανία έπαιξε σε 21 από τα 40 παιχνίδια.

Πάντως, αν ο Ολυμπιακός ψάξει στην Ευρώπη για τερματοφύλακα, ο αργεντίνικος σύλλογος προτίθεται να προτείνει άλλο καλό ποδοσφαιριστή για να καλύψει το χρέος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου