ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Ο Red Span αποκαλύπτει…

Ο Red Span αποκαλύπτει…
1/12/2010
… «ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ…»Ο Βασίλης Σπανούλης εκτός από παικταράς έχει αποδείξει ότι έχει και άντερα… Ήθελε να βάλει την φανέλα του Θρύλου και το έκανε χωρίς να μασήσει και για αυτό και ο κόσμος του Ολυμπιακού, του το ανταποδίδει σε κάθε ευκαιρία. Επιπλέον, όπως δεν κρύβεται στα δύσκολα μες το παιχνίδι έτσι δεν φοβάται να πει και την γνώμη του για την ομάδα, γεμίζοντας τους πάντες με αισιοδοξία…

Για τα «εύκολα» παιχνίδια…

«Δεν νομίζω ότι είναι τόσο εύκολα όσο φαίνονται τα παιχνίδια, εμείς τα κάνουμε να φαίνονται έτσι όταν είμαστε σοβαροί και έχουμε καλή απόδοση. Ο αγώνας με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη για παράδειγμα όλοι θυμόμαστε ότι δεν ήταν τόσο εύκολος για εμάς… Στα τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος έχουμε καταφέρει να παίζουμε συγκεντρωμένα από την αρχή ως το τέλος και να διατηρούμε καλό ρυθμό. Σίγουρα είναι καλό να έχουμε παιχνίδια στα πόδια μας και τα συνεχόμενα ματς μας βοηθάνε να βρίσκουμε καλό ρυθμό. Ο βασικός μας στόχος είναι να παρουσιαστούμε έτοιμοι όταν ξεκινήσει το τοπ16 στην Ευρωλίγκα και όταν διακυβεύεται η πρώτη θέση στο πρωτάθλημα. Όπως όλοι έχουν διαπιστώσει, καμία από τις μεγάλες ομάδες στην Ευρώπη δεν βρίσκεται αυτή την εποχή σε φουλ φόρμα και υπάρχουν πολλές εκπλήξεις και περίεργα αποτελέσματα».
Για το ελληνικό πρωτάθλημα…

«Αυτό είναι το φετινό πρωτάθλημα που έχουμε και δεν πρέπει να το υποβαθμίζουμε, είτε εμείς οι παίκτες, είτε οι δημοσιογράφοι και ο κόσμος. Δεν πρέπει να το υποτιμάμε. Έχω βαρεθεί να ακούω άσχημα πράγματα για το πρωτάθλημά μας, το θέμα είναι να το προστατεύσουμε το προϊόν και να το κάνουμε καλύτερο. Η απαξίωση δεν κάνει καλό. Τα προηγούμενα χρόνια πάλι οι δύο ομάδες ξεχωρίζανε στην λίγκα. Δεν βοηθάει να προβάλλουμε συνέχεια ότι υπάρχει πρόβλημα, το καλύτερο είναι να βρεθούν οι κατάλληλες λύσεις για την βελτίωση των συνθηκών του πρωταθλήματος»!

Για τη Μπάμπεργκ…

«Σίγουρα δεν έχουμε ξεχάσει την ήττα στο Μπάμπεργκ, μας έχει πεισμώσει και θέλουμε να τους κερδίσουμε. Το καλό για μας είναι πως αν και δεν παίξαμε καλά με την Ρεάλ, παραμένουμε στην κορυφή του ομίλου. Είμαστε άνθρωποι και όχι ρομπότ. Στη Μαδρίτη κάναμε μια κακή εμφάνιση, δεν βγάλαμε στο παρκέ όσα είχαμε προετοιμάσει και δίκαια χάσαμε. Ωστόσο, αυτή η ήττα μπορεί να καλυφθεί και είμαστε ακόμα μέσα στον στόχο μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου