ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

Όλα τα… μπινελίκια από το επεισόδιο Καραγκούνη – Λέτο!


Όλα τα… μπινελίκια από το επεισόδιο Καραγκούνη – Λέτο!


Η ηρεμία της Παιανίας κλονίστηκε χθες από το σοβαρό επεισόδιο ανάμεσα στον Γιώργο Καραγκούνη και τον Σεμπάστιαν Λέτο.
Σήμερα έρχονται στο φως της δημοσιότητας περισσότερες λεπτομέρειες όσον αφορά την αψιμαχία που είχαν οι δυο παίκτες.
Όλα ξεκίνησαν, λίγο πριν το τέλος του οικογενειακού «διπλού», όταν ο Λέτο τζάρτζαρε δυνατά τον Καραγκούνη, ο οποίος του είπε: «παίξε πιο ήρεμα».
Έπειτα από δύο φάσεις οι δύο παίκτες ήταν ξανά αντίπαλοι και ο «Κάρα» ανταποδίδει στην ουσία το σκληρό μαρκάρισμα στον Αργεντινό.

Ο Λέτο προσπαθεί να το αποφύγει και ενώ ο Καραγκούνης είναι στο έδαφος, ο Αργεντινός τον πατάει! Ο Έλληνας μέσος, όπως είναι πεσμένος, προσπαθεί να χτυπήσει τον Λέτο με το πόδι του, αλλά δεν τον βρίσκει. Τότε σηκώνεται όρθιος και λέει στον Αργεντινό: «Καλά είσαι μ…, τι κάνεις;».
Τα… γαλλικά
Ο Λέτο απαντάει υβριστικά στη γλώσσα του («puta…») και ο Καραγκούνης ανταποδίδει στα ελληνικά («άντε γ…»).
Στη συνέχεια, ο Αργεντινός ρίχνει γροθιά στον «Κάρα» λίγο κάτω από το σαγόνι, αλλά δεν τον βρίσκει «γεμάτα». Ο Έλληνας μέσος ανταποδίδει, αλλά πάλι η γροθιά βρίσκει ξώφαλτσα τον Λέτο.
Οι δύο παίκτες πιάνονται στα χέρια και πριν γίνουν χειρότερα τα πράγματα επεμβαίνει πρώτα ο Καρνέζης, μετά ο Βύντρα και μετά 6-7 παίκτες για να τους χωρίσουν. «Τι κάνετε ρε; Πάτε καλά; Ηρεμήστε!», τους φώναζαν οι συμπαίκτες τους.

ΜΠΟΥΝΙΑ ΤΟΥ ΛΕΤΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ...

Στις δύο γωνιές
Κάπου εκεί ανέλαβε δράση ο Ζεσουάλντο Φερέιρα που λέει αμέσως «Λέτο, out» και μετά από λίγο «Kάρα, out». Μάλιστα, ο Πορτογάλος έστειλε τους δύο παίκτες στις δύο γωνιές του γηπέδου σαν τιμωρία.
Ο Πατέρας
Ο Πορτογάλος ενημέρωσε άμεσα τους Φρέιτας, Αντωνίου (βρίσκονταν στο εξωτερικό) και εν συνεχεία μίλησε και με τον Νικόλα Πατέρα. Ο πρόεδρος του «τριφυλλιού» παρουσιάζεται να του είπε να αναλάβει το θέμα και να κάνει ότι νομίζει απαραίτητο. Εξάλλου, ο πρόεδρος του «τριφυλλιού» θέλει να εξαντλείται η αυστηρότητα σε θέματα πειθαρχίας.
Κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Νικόλας Πατέρας μίλησε από χθες με τους δύο παίκτες στο τηλέφωνο. Όπως σας ενημερώσαμε με χθεσινό ρεπορτάζ οι δύο παίκτες θα πληρώσουν βαρύ πρόστιμο, θα προπονούνται μόνοι τους για ένα διάστημα και όπως όλα δείχνουν δεν θα συμπεριληφθούν στην αποστολή για το ματς με τον Πανσερραϊκό.
(Πηγή) sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου