ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

To πήρε το μήνυμα ο Ντουντού

To πήρε το μήνυμα ο Ντουντού

Στον Ολυμπιακό περιμένουν από τον Ντουντού να αναλάβει, ως πρώτος, πλέον, αρχηγός, ηγετικό ρόλο στην ομάδα και κατά την διάρκεια της ομιλίας Μαρινάκη στο Ρέντη, ο Βραζιλιάνο το πήρε το μήνυμα.

To έλαβε το μήνυμα ο Ντουντού Σεαρένσε, κατά την διάρκεια της ομιλίας του Βαγγέλη Μαρινάκη στους ποδοσφαιριστές, στο Ρέντη, την Δευτέρα (29/11).
Δίχως να μιλήσει με ονόματα ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός στην ομιλία του στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη, στην ουσία, σε κάποιο σημείο των λεγομένων του, "φωτογράφισε" με τα σχόλια του τον Βραζιλιάνο χαφ, όσον αφορά στον ρόλο που θα πρέπει να έχουν οι αρχηγοί στην ομάδα.

 Από την στιγμή, ειδικά, που ο Αντώνης Νικοπολίδης δεν αγωνίζεται, ο Λατινοαμερικανός χαφ έχει γίνει ο πρώτος αρχηγός των ερυθρολεύκων και ο Βαγγέλης Μαρινάκης περιμένει από τον Ντουντού να αναλάβει ηγετικό ρόλο στην ομάδα. Όχι, μόνο, δηλαδή, να φοράει, απλά, το περιβραχιόνιο στο αριστερό του χέρι, αλλά να αποδείξει και στην πράξη πως αξίζει να το έχει, τόσο με την άνοδο στην απόδοση του, όσο και με την συμπεριφορά του στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Λατινοαμερικανός χαφ, πραγματοποίησε μία εξαιρετική πρώτη σεζόν στον Ολυμπιακό, αλλά η δεύτερη χρονιά του στην ομάδα, ως γνωστόν, ήταν προβληματική, καθώς αντιμετώπισε τον περιβόητο τραυματισμό στο πέλμα, με αποτέλεσμα να παρουσιάσει πτωτική πορεία . Φέτος, όμως, ο Ντουντού Σεαρένσε, δείχνει, σαφώς, σε καλύτερη κατάσταση, αλλά στον Πειραιά περιμένουν από εκείνον ακόμη περισσότερα πράγματα.

Kαι ειδικά από την στιγμή που ο Βραζιλιάνος μέσος έχει γίνει και ο πρώτος αρχηγός των ερυθρολεύκων, στον Ολυμπιακό περιμένουν από τον Ντουντού να αναλάβει τον ρόλο του ηγέτη, του εμψυχωτή, του παίκτη όπου στα δύσκολα θα πάρει στις πλάτες του την ομάδα και θα ξεχωρίσει από τους υπόλοιπους. Και όχι μόνο αυτά. Στον Πειραιά, θέλουν από τον Λατινοαμερικανό χαφ να τον δουν να βγάζει περισσότερο ψυχή στο χορτάρι, πάθος, τσαμπουκά και δυναμισμό, να κάνει, δηλαδή, περισσότερο αισθητή την παρουσία του στον άξονα, όχι, μόνο, με την απόδοση του, αλλά και με την προσωπικότητα του.

To πήρε, λοιπόν, το μήνυμα ο Βραζιλιάνος μέσος και την ομιλία του Βαγγέλη Μαρινάκη το σίγουρο είναι πως δεν θα την ξεχάσει, καθώς όσοι παρατήρησαν την συμπεριφορά του Λατινοαμερικανού, όταν μίλαγε ο κ. Μαρινάκης,  σχολίασαν: "Άλλαξε... δέκα χρώματα ο Ντουντού".

Έκανε την αυτοκριτική του, λοιπόν, ο Ντουντού, λένε, όσοι βρίσκονται στο Ρέντη. Άλλωστε, τις τελευταίες μέρες ο αρχηγός του Ολυμπιακού είναι "σκασμένος" με το πέναλτι στο οποίο αστόχησε,  καθώς θεωρεί "μοιραίο" τον εαυτό του, όχι μόνο για την κακή του εκτέλεση από τα 11 βήματα, αλλά και για το γεγονός πως στο γκολ της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, δεν έκοψε τον Ντιόπ, λίγο πριν βγάλει την ασίστ στον Μπλάνκο.

Στον Ολυμπιακό πιστεύουν και ποντάρουν στην αξία του Ντουντού και με την ομιλία του Βαγγέλη Μαρινάκη στο Ρέντη, στον Πειραιά θεωρούν πως ο Βραζιλιάνος "ξύπνησε" και πήρε το μήνυμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου