ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

Έτοιμος για νέα αρχή

Έτοιμος για νέα αρχή 

30/11/2010

Αποφασισμένοι για μια νέα αρχή είναι όλοι στον Ολυμπιακό. Μετά την εμφάνιση του Βαγγέλη Μαρινάκη στην προπόνηση της Δευτέρας, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν καταλάβει πως τα περιθώρια έχουν μεν στενέψει, αλλά η ομάδα εξακολουθεί να κρατάει την τύχη στα χέρια της. Προλαβαίνει το ματς με Λάρισα ο Τοροσίδης, σενάρια για επιστροφή Παπάζογλου στον Πειραιά και προβιβασμός Λεάντρο στην πρώτη ομάδα. Θέμα με Ντιόγκο.
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης πέρασε ξεκάθαρο μήνυμα στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού: «Να ξέρετε ότι πάντα θα είμαστε αυστηροί σε θέματα πειθαρχίας. Στο παρελθόν διακόψαμε συνεργασίες με παίκτες για θέματα πειθαρχίας. Για μας αδιαφορία και έλλειψη πειθαρχίας είναι τα ίδια παραπτώματα. Είμαστε ανώτεροι από τους αντιπάλους μας. Δεν θέλουμε να δίνουμε δικαιώματα στους απλήρωτους να κοροϊδεύουν. Δύναμή μας είναι ο κόσμος και αυτό που σας μεταφέρω εδώ είναι ότι ο κόσμος ζητεί να ματώνετε τη φανέλα. Από τους καταξιωμένους και τους αρχηγούς περιμένουμε πάντα πολύ περισσότερα. Δεν μας ενδιαφέρει ποιος θα είναι πρώτος σκόρερ ή MVP, αλλά η ομαδικότητα. Μην ξεχνάτε ότι είστε πρώτοι και με διαφορά οι καλύτεροι. Από εμάς θα έχετε όλη την υποστήριξη. Είμαστε μια οικογένεια που θέλουμε το πρωτάθλημα και καλό θέαμα», ήταν τα λόγια του.

Προλαβαίνει ο «Τόρο»

Στο μεταξύ, όλα δείχνουν ότι τελικά ο Βασίλης Τοροσίδης θα είναι έτοιμος για το ματς της Καβάλας. Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής ανεβάζει συνεχώς ρυθμούς στις προπονήσεις και φαίνεται πως θα τα καταφέρει. Αντίθετα, οι πιθανότητες για συμμετοχή του Μέλμπεργκ ολοένα και μειώνονται.

Στην πρώτη ομάδα ο Λεάντρο

Ο νεαρός Λεάντρο είχε αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις στον Βαλβέρδε από το πρώτο φιλικό που είχε γίνει με την ομάδα Νέων και τώρα που υπάρχουν πολλές απουσίες, ο Ισπανός αποφάσισε να τον «ανεβάσει» στην πρώτη ομάδα. Ο Ολυμπιακός δεν είχε το Σάββατο αμυντικό στον πάγκο του κι αν χρειαστεί μπορεί να παίξει ως ερασιτέχνης, μια και το επαγγελματικό συμβόλαιό του θα κατατεθεί τον Ιανουάριο.

Σενάρια για Παπάζογλου

Τα πολλά προβλήματα που υπάρχουν από συνεχόμενους τραυματισμούς και τις τιμωρίες έχουν οδηγήσει τους ανθρώπους του Ολυμπιακού στη σκέψη να ζητήσουν την επιστροφή του Παπάζογλου από τον Πανσερραϊκό.

Τι γίνεται με Ντιόγο;

Θέμα έχει προκύψει με τον δανεισμό του Ντιόγο στη Φλαμένγκο. Σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη Βραζιλία, ο Ολυμπιακός περιμένει ακόμα τη δεύτερη δόση των χρημάτων για τον δανεισμό του, περίπου 350.000 ευρώ. Ο αντιπρόεδρος της Φλαμένγκο, Μισέλ Λέβι, δήλωσε: «Κάναμε πρόταση στον Ολυμπιακό για να ορίσουμε νέα ημερομηνία αποπληρωμής του ποσού, αλλά δεν έγινε δεκτή». Η πρώτη δόση (σ.σ 650.000 ευρώ) έχει ήδη καταβληθεί, ενώ ο Λέβι πρόσθεσε πως θα προσπαθήσει να βρει μια άλλη λύση, ίσως και την πιο γρήγορη επιστροφή του παίκτη στους «ερυθρόλευκους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου