ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE 



Άλλος δροσίζεται, άλλος ζορίζεται…

Αφού ο Παναθηναϊκός επιδιώξει να «δροσίσει» -με τον Πανσερραϊκό- τη δίψα των οπαδών του (και) για θέαμα, ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει στην -πάντα ζόρικη- Καβάλα να μείνει συγκάτοικός του στην κορυφή!

Νωρίτερα, η ΑΕΚ ελπίζει να μη ζοριστεί από τον Ατρόμητο, ενώ Λάρισα και Άρης (με φιλοξενούμενους ΠΑΟΚ και Αστέρα αντίστοιχα) θα «δροσιστούν» με φιέστες -για «AEL FC ARENA» και… «Βιθέντε Καλντερόν»!


Σάββατο 4/12

Ηρακλής-Εργοτέλης (17:15, NovaSports 2)

Σπίτι του, σπιτάκι του… Μετά από δύο εξόδους που δεν του άφησαν τις καλύτερες αναμνήσεις (ήττες σε ΟΑΚΑ και Νέα Σμύρνη), ο Ηρακλής -εκτός από το Καυταντζόγλειο- θέλει να επιστρέψει και στις νίκες. Κάτι σαν αυτό που κατάφερε την περασμένη αγωνιστική ο Εργοτέλης, ο οποίος έσπασε απέναντι στη Λάρισα το σερί πέντε αγώνων χωρίς… χαρά και ανεβαίνει «φορτσάτος» στη Θεσσαλονίκη.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τριτσώνης (Αθηνών)
ΒΟΗΘΟΙ: Ευθυμιάδης (Πιερίας), Ελευθερίου (Αθηνών)

ΓΗΠΕΔΟ: Καυταντζόγλειο


Πανιώνιος-Κέρκυρα (17:15, NovaSports 6)

Αρχίζει να μοιάζει… Πανιώνιος! Οι «κυανέρυθροι» δείχνουν να συνέρχονται από το απελπιστικό ξεκίνημα και με ένα ακόμα «τρίποντο» (το τρίτο σερί) απέναντι στην Κέρκυρα, βγαίνουν από την «εντατική» των τελευταίων θέσεων! Εκεί όπου δύσκολα… δεν θα παραμείνει και μετά την Κυριακή η Κέρκυρα, αν παρουσιαστεί όπως στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές (τέσσερις ήττες).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Χαραλαμπίδης (Καβάλας)
ΒΟΗΘΟΙ: Τρύφων (Δράμας), Γεωργιάδης (Κοζάνης)

ΓΗΠΕΔΟ: Νέας Σμύρνης


Παναθηναϊκός-Πανσερραϊκός (19:30, NovaSports 1)

Να… αγχώσει, να μην αγχωθεί! Μετά το «σκαρφάλωμα» στην κορυφή, ο Παναθηναϊκός ξεκινά την προσπάθεια να μείνει μόνος του σε αυτή. Φιλοξενώντας τον Πανσερραϊκό, οι «πράσινοι» ψάχνουν άνετη εμφάνιση και νίκη που θα… στρεσάρει την επομένη τον Ολυμπιακό. Το ότι θα το προσπαθήσουν με παρόντα ενδεχομένως και τον Σίντνεϊ Γκοβού από μόνο του προσθέτει ενδιαφέρον.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μάνταλος (Αθηνών)
ΒΟΗΘΟΙ: Βασιλειάδης (Μακεδονίας), Δημόπουλος (Μακεδονίας)

ΓΗΠΕΔΟ: ΟΑΚΑ


Κυριακή 5/12

SKODA Ξάνθη-Ολυμπιακός Βόλου (15:00, ΝΕΤ)

Ένα (τουλάχιστον) σερί θα πέσει στα… Πηγάδια! Θα είναι εκείνο της φορμαρισμένης Ξάνθης (τέσσερις αγωνιστικές αήττητη, με δύο συνεχόμενες νίκες) ή το εντυπωσιακό που έχουν χτίσει οι Βολιώτες (με έξι ισοπαλίες σε επτά ματς); Ντέρμπι απ’ όλες τις απόψεις στη Θράκη, με τους «ακρίτες» -σε περίπτωση νέου… τριπόντου- να «καβαλούν» στη βαθμολογία την ομάδα του Τσιώλη.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σπάθας (Πειραιά)
ΒΟΗΘΟΙ: Μπαλτάς (Αχαΐας), Φαντόπουλος (Πειραιά)

ΓΗΠΕΔΟ: Πηγάδια


Ατρόμητος-ΑΕΚ (15:00, NovaSports 2)

Πετάει ο «δικέφαλος», αλλά πετάει και το… Περιστέρι! Όχι μόνο μεταφορικώς, αλλά και αγωνιστικώς! Μετά τις μεγάλες νίκες με Ολυμπιακό και Χάιντουκ, η ΑΕΚ πάει δυτικά προάστια και ψάχνει το (δεύτερο στο πρωτάθλημα) διπλό, που θα την κρατήσει κοντά στην κορυφή. Υπόθεση δύσκολη απέναντι στον -επίσης φορμαρισμένο- Ατρόμητο, που έρχεται με φόρα από την… άλωση της Τούμπας.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σταθόπουλος (Αχαΐας)
ΒΟΗΘΟΙ: Καρατζίκας (Αθηνών), Γεωργαράκος (Αθηνών)

ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό Περιστερίου


Άρης-Αστέρας Τρίπολης (17:15, NovaSports 3)

Ώρα για φιέστα! Το «Κλεάνθης Βικελίδης» γκρεμίζει τα… τείχη για να υποδεχθεί τους θριαμβευτές της Μαδρίτης και ελπίζει να αποκαταστήσει έπειτα και τις σχέσεις τους με τα ψηλά πατώματα της Superleague. Εμπόδιο στα σχέδια ο Αστέρας, ο οποίος -από τη στιγμή που δεν παίζει στην… Τρίπολη (έξι ματς χωρίς νίκη και τρεις συνεχόμενες ήττες), δεν έχει να φοβάται τίποτα!

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αρετόπουλος (Τρικάλων)
ΒΟΗΘΟΙ: Σωτηρόπουλος (Αχαΐας), Γουργιώτης (Φθιώτιδας)

ΓΗΠΕΔΟ: «Κλεάνθης Βικελίδης»


Λάρισα-ΠΑΟΚ (17:15, NovaSports 2)

Καλορίζικο! Η Λάρισα κόβει την κορδέλα στο ολοκαίνουργιο «παλάτι» της και η σύγκρουσή της με τον ΠΑΟΚ θα καθορίσει… με ποιο πόδι θα κάνει το ποδαρικό! Με τη θέση των «βυσσινί» (τελευταία πλέον) να μετριάζει τις χαρές και το… έμφραγμα του «δικεφάλου» από την Μπριζ να συμπληρώνει την γκέλα με τον Ατρόμητο, τα περιθώρια είναι άγνωστη λέξη στο «AEL FC ARENA».

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σιδηρόπουλος (Δωδ/νήσου)
ΒΟΗΘΟΙ: Καρσιώτης (Κορίνθου), Γούκος (Ηπείρου)

ΓΗΠΕΔΟ: «AEL FC ARENA»


Καβάλα-Ολυμπιακός (19:30, NovaSports 2)

Απαγορεύονται τα λάθη! Η ήττα από την ΑΕΚ έφερε συγκάτοικο στην κορυφή για τον Ολυμπιακό και ανάλογη εμφάνιση στην Καβάλα πιθανότατα θα φέρει (για πρώτη φορά μετά από καιρό)… απόσταση από την πρώτη θέση. Στην έδρα όπου από πέρυσι τα βρίσκει «σκούρα» όλο το ΠΟΚ (σε πέντε ματς δεν έχει νικήσει κανείς) οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να δώσουν μήνυμα πως παραμένουν δυνατοί στη μάχη του τίτλου.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Καλόπουλος (Μακεδονίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Σαραϊδάρης (Μακεδονίας), Αλεξέας (Μεσσηνίας)

ΓΗΠΕΔΟ: «Ανθή Καραγιάννη»


Η επόμενη αγωνιστική (14η)

Σάββατο 11/12

Ολυμπιακός Βόλου-Άρης (17:15)
ΠΑΟΚ-Ηρακλής (19:30)

Κυριακή 12/12

SKODA Ξάνθη-Καβάλα (15:00, ΝΕΤ)
Εργοτέλης-Κέρκυρα (15:00)
Πανσερραϊκός-Πανιώνιος (15:00)
ΑΕΚ-Λάρισα (17:15)
Ολυμπιακός-Ατρόμητος (17:15, ΝΕΤ)
Αστέρας Τρίπολης-Παναθηναϊκός (19:30)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου