ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

EUROPA LEAGUE ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟΝ !!!!!!!


Το δεύτερο πιάτο της 5ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League σερβίρεται απόψε και το ενδιαφέρον παραμένει αμείωτο, τόσο για το ελληνικό στοιχείο (Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Μπριζ) όσο και για το θέαμα που αναμένεται να παρακολουθήσουμε.

Άλλωστε, μόνο στο άκουσμα των ζευγαριών που κοντράρονται απόψε, αποκλείεται να μην μπει ο οποιοσδήποτε στον πειρασμό…
4ος Όμιλος

Βιγιαρεάλ- Ντιναμό Ζάγκρεμπ
ΠΑΟΚ- Κλαμπ Μπριζ

Ο ΠΑΟΚ θέλει τη νίκη κόντρα στην Μπριζ, ώστε, σε περίπτωση που ηττηθεί η Ντιναμό στην Ισπανία με δύο γκολ διαφορά, την τελευταία αγωνιστική να έχει τη δυνατότητα να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση ακόμα και με ήττα με ένα γκολ στο Ζάγκρεμπ. Οι Βέλγοι στην Τούμπα θα ρισκάρουν και θα παλέψουν για τη νίκη, καθώς ακόμη διατηρούν μαθηματικές ελπίδες.

Η βαθμολογία

1. ΠΑΟΚ 7 (3-2)
2. Ντιναμό Ζάγκρεμπ 7 (4-1)
3. Βιγιαρεάλ 6 (3-4)
4. Μπριζ 2 (2-5)

Επόμενη αγωνιστική

Ντιναμό Ζάγκρεμπ- ΠΑΟΚ
Κλαμπ Μπριζ- Βιγιαρεάλ

5ος Όμιλος

Μπάτε Μπόρισοφ- Ντιναμό Κιέβου
Σερίφ - Άλκμααρ

Η Μπάτε οδηγεί την κούρσα και με ισοπαλία στην έδρα της, κόντρα στην δεύτερη Ντιναμό που ακολουθεί με επτά βαθμούς, θα εξασφαλίσει την πρώτη θέση του ομίλου. Από την άλλη και οι φιλοξενούμενοι, με τον βαθμό της ισοπαλίας βάζουν πιο γερά θεμέλια για την πρόκριση στους «32». Στο άλλο παιχνίδι της αγωνιστικής, Σερίφ και Άλκμααρ θα εξαντλήσουν τις πιθανότητές τους, καθώς μόνο με νίκη διατηρούν αμφότερες ελπίδες για την πρόκριση.

Η βαθμολογία

1. ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ 10 (10-4)
2. Ντιναμό Κιέβου 7 (6-5)
3. Άλκμααρ 3 (4-9)
4. Σερίφ 3 (4-6)

Επόμενη αγωνιστική

Άλκμααρ- Μπάτε Μπόρισοφ
Ντιναμό Κιέβου- Σερίφ

6ος Όμιλος

ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Λωζάννη
Παλέρμο-Σπάρτα Πράγας

Η ΤΣΣΚΑ είναι και με τα δύο πόδια στην επόμενη φάση της διοργάνωσης και για την πρώτη θέση απειλείται μόνο από την Σπάρτα Πράγας. Οι Ρώσοι δεν αναμένεται να αντιμετωπίσουν δυσκολίες στην έδρα τους κόντρα στην τελευταία Λωζάννη, ενώ από την άλλη η αναμέτρηση Παλέρμο- Σπάρτα Πράγας συγκεντρώνει πολύ ενδιαφέρον.

Η βαθμολογία

1. ΤΣΣΚΑ Μόσχας 12 (12-1)
2. Σπάρτα Πράγας 7 (9-9)
3. Παλέρμο 3 (4-9)
4. Λωζάνη 1 (4-10)

Επόμενη αγωνιστική

Σπάρτα Πράγας- ΤΣΣΚΑ Μόσχας
Λωζάνη- Σπάρτα Πράγας

10ος Όμιλος

Ντόρτμουντ-Καρπάτι
Παρί Σεν Ζερμέν-Σεβίλλη

Η Ντόρτμουντ αν θέλει να έχει ελπίδες για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης θα πρέπει να κερδίσει και στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια. Κόντρα στην Καρπάτι ωστόσο δεν αναμένεται να δυσκολευτεί. Στο άλλο παιχνίδι, το οποίο είναι και το ντέρμπι του ομίλου, μεταξύ της Παρί και της Σεβίλλης που οδηγεί την «κούρσα» με εννέα βαθμούς, αμφότερες θα κάνουν τα πάντα για να αποφύγουν την ήττα.

Η βαθμολογία

1. Σεβίλλη 9 (6-1)
2. Παρί Σεν Ζερμέν 8 (4-1)
3. Ντόρτμουντ 5 (5-5)
4. Καρπάτι 0 (3-11)

Επόμενη αγωνιστική

Καρπάτι- Παρί Σεν Ζερμέν
Σεβίλλη- Ντόρτμουντ

11ος όμιλος

Ουτρέχτη-Νάπολι
Στεάουα-Λίβερπουλ

Η Λίβερπουλ, αν και οδηγεί την «κούρσα» του ομίλου, δεν πρόκειται να αφήσει στην τύχη του το παιχνίδι στο Βουκουρέστι και θα παλέψει για να πάρει απόσταση ασφαλείας από τις υπόλοιπες ομάδες στην κορυφή. Το άλλο παιχνίδι του ομίλου είναι «ζωής και θανάτου» για τις Νάποιλι και Ουτρέχτη, οι οποίες θα παλέψουν για τη νίκη με νύχια και με δόντια.

Η βαθμολογία

1. Λίβερπουλ 8 (7-2)
2. Στεάουα 5 (8-9)
3. Νάπολι 3 (4-6)
4. Ουτρέχτη 3 (2-4)

Επόμενη αγωνιστική

Λίβερπουλ- Ουτρέχτη
Νάπολι- Στεάουα

12ος όμιλος

ΤΣΣΚΑ Σόφιας-Μπεσίκτας
Ραπίντ Βιέννης-Πόρτο

Η Πόρτο έχει εξασφαλίσει την πρόκριση και το μόνο που της απομένει είναι να καταλάβει την πρώτη θέση, την οποία την διεκδικεί και η Μπεσίκτας. Στη Βιέννη οι «δράκοι» θα αντιμετωπίσουν τη Ραπίντ, η οποία τον τελευταίο καιρό είναι ανεβασμένη και θα εξαντλήσει τις τελευταίες ελπίδες της για την πρόκριση. Από την άλλη, στους Τούρκους δίνεται η δυνατότητα να «καπαρώσουν» και αυτοί την πρόκριση, παίρνοντας θετικό αποτέλεσμα στην έδρα της ΤΣΣΚΑ Σόφιας.

Η βαθμολογία

1. Πόρτο 10 (8-2)
2. Μπεσίκτας 7 (5-5)
3. Ραπίντ Βιέννης 3 (4-7)
4. ΤΣΣΚΑ Σόφιας 3 (2-5)

Επόμενη αγωνιστική

Μπεσίκτας- Ραπίντ
Πόρτο- ΤΣΣΚΑ Σόφιας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου