ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

«Παρών» και ο Κομινάκης

«Παρών» και ο Κομινάκης
3 | 12 | 2010

Ο Ολυμπιακός δεν θα είναι μόνος του στον αγώνα με αντίπαλο την Καβάλα. Εκτός από τους χιλιάδες ΓΑΥΡΟΥΣ που θα βρεθούν εκεί, μαζί θα είναι και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ κ. Κομινάκης.

Το ματς με την Καβάλα δεν είναι σε καμία περίπτωση εύκολο. Ναι μεν ο Ολυμπιακός έχει σαφώς καλύτερη ομάδα από τους "Αργοναύτες", αλλά επειδή οι αντίπαλοι βρίσκονται σε καλή βαθμολογική θέση, δεν αποκλείεται να παρουσιαστούν πάρα πολύ επικίνδυνοι.

Για αυτή την προσπάθεια, όποιος αρωγός βρεθεί στην Καβάλα, καλά θα κάνει, αφού θα γίνει με γνώμονα το καλό του Ολυμπιακού. Εκτός λοιπόν από τους χιλιάδες ΓΑΥΡΟΥΣ που θα βρεθούν στην εξέδρα, ο Θρύλος θα έχει τη βοήθεια και του αντιπροέδρου της ΠΑΕ κ. Σωκράτη Κομινάκη.

Με αυτόν τον τρόπο, θα δείξει πως είναι κοντά στην ομάδα, πως την στηρίζει και πως σε κάθε βήμα της θα είναι κοντά. Ούτως ή άλλως, ο Ολυμπιακός είναι ενιαίος και τα κάνει όλα για τον λαό του.

Η αρχηγική παρουσία του Κομινάκη, μάλιστα, στο γήπεδο, θα βοηθήσει και τους παίκτες από τη μεριά τους να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου