ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Καλός… πελάτης στον Αθλητικό δικαστή ο Αδαμίδης

Καλός… πελάτης στον Αθλητικό δικαστή ο Αδαμίδης


Ο Σταύρος Αδαμίδης κλήθηκε σε απολογία από τον αθλητικό δικαστή για τη συμπεριφορά του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Υπόλογη και η ΠΑΕ ΑΕΚ για τους οπαδούς της.
Ο Σταύρος Αδαμίδης αναφέρθηκε στην διαιτησία του ντέρμπι, με καυστικά σχόλια για τον διαιτητή Σιδηρόπουλο και αυτός ήταν ο λόγος που κλήθηκε σε απολογία.

Αναλυτικά οι κλήσεις της πρωτοβάθμιας πειθαρχικής επιτροπής της Super League για αύριο:

Α) ΠΑΕ ΑΕΚ, Σ.Αδαμίδη (Πρόεδρο): Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά του προέδρου της ΠΑΕ στον αγώνα ΠΑΕ ΑΕΚ-ΠΑΕ Ολυμπιακός.
Β) ΠΑΕ Αρης: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Πανσερραϊκός-ΠΑΕ Αρης.
Γ) ΠΑΕ Κέρκυρα: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Κέρκυρα – ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
Δ) ΠΑΕ Λάρισα, Ι.Γκιόκα (Γυμναστή): Για τη συμπεριφορά του γυμναστή της ΠΑΕ Λάρισα κ. Ι.Γκιόκα στον αγώνα ΠΑΕ Εργοτέλης- ΠΑΕ Λάρισα.
Ε) ΠΑΕ Πανσερραϊκός, Ν.Ζαλίκα (Διερμηνέα): Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά του διερμηνέα κ. Ν.Ζαλίκα στον αγώνα ΠΑΕ Πανσερραϊκός-ΠΑΕ Αρης.
ΣΤ) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΠΑΟΚ- ΠΑΕ Ατρόμητος.
Η κάτωθι κλήση αφορά τη 10η αγωνιστική
Α) ΠΑΕ Ολυμπιακός: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Εργοτέλης-ΠΑΕ Ολυμπιακός.
(Πηγή) sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου