ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

Προσοχή, δεν χωράει γκέλα

Προσοχή, δεν χωράει γκέλα

Με τον κόσμο στο πλευρό του και "αγκαλιά" με τις απουσίες του, ο Θρύλος παίζει κόντρα στην ομάδα που πέρυσι... απέλυσε δυο προπονητές του.
Είθισται να γράφεται πάντα ότι κάθε εκτός έδρας παιχνίδι είναι δύσκολο και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, ώστε να μην υπάρξουν δυσάρεστες εκπλήξεις. Να που όμως αυτό ισχύει σε μέγιστο βαθμό για την εξόρμηση του Ολυμπιακού στην Καβάλα την προσεχή Κυριακή (5/12, 19:30).
Οι ερυθρόλευκοι ανηφορίζουν στην Μακεδονία και θα προσπαθήσουν να φύγουν με το διπλό από το "Ανθή Καραγιάννη", παραμένοντας στην πρώτη θέση της Super League έπειτα από 13 στροφές. Συν τοις άλλοις, θα αποτελέσει και το καλύτερο γιατρικό οκτώ ημέρες μετά την ήττα από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και την συγκατοίκηση με τον Παναθηναϊκό στην κορυφή. Άλλωστε, όπως "ο έρωτας με έρωτα περνάει..." έτσι και στον αθλητισμό "η ήττα με νίκη ξεπερνιέται...". Γι' αυτή θα παλέψουν οι παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε κόντρα σε μια από τις καλύτερες και πιο ισορροπημένες ομάδες του πρωταθλήματος. Κατά κοινή ομολογία, οι "Αργοναύτες" διαθέτουν αξιοζήλευτη σταθερότητα.


Μετά την Καβάλα έφυγαν Κετσπάγια και Ζίκο

Η Καβάλα πέρυσι ήταν η αιτία να απολυθούν δυο προπονητές του Ολυμπιακού, καθώς μετά το 0-0 του Φαλήρου αποτέλεσε παρελθόν ο Τιμούρ Κετσπάγια, ενώ το ίδιο συνέβη και με τον Ζίκο στον δεύτερο γύρο, όταν και πάλι οι δυο ομάδες έμειναν στην λευκή ισοπαλία. Φυσικά, ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν διατρέχει τέτοιο κίνδυνο, ούτε και "τεστάρεται" από την διοίκηση, η οποία στηρίζει απόλυτα το έργο του, όμως η ουσία είναι ότι οι Πειραιώτες πέρυσι δεν κατάφεραν ούτε γκολ να βάλουν στην Καβάλα. Όσο και αν ο φετινός Ολυμπιακός απέχει παρασάγγας σε ποιότητα σε σχέση με τον περσινό, εντούτοις αυτό δεν σημαίνει ότι οι Καβαλιώτες δεν είναι δυσκολοκατάβλητοι και ειδικά μέσα στην έδρα τους. Το 2-2 με τον Παναθηναϊκό και το 2-1 επί της ΑΕΚ αποδεικνύει του λόγου το αληθές...

"Λαβωμένος" και πάλι ο Θρύλος

Οι ερυθρόλευκοι θα έχουν για ακόμα ένα ματς απουσίες, όπως είναι αυτές των Ραούλ Μπράβο, Άλμπερτ Ριέρα, Γιώργου Γκαλίτσιου και πιθανότατα του Όλοφ Μέλμπεργκ. Ο Σουηδός ναι μεν ανεβάζει στροφές, αλλά και πάλι δύσκολα θα είναι έτοιμος για να μπει στη μάχη. Ακόμα και αν είναι έτοιμος ιατρικά, ίσως ο "Τσινγκούρι" εκτιμήσει ότι σε φυσική κατάσταση θα υπολείπεται των υπολοίπων. Βέβαια, το ότι θα λείπουν μεταξύ άλλων οι Ονουάτσι και Καρντόζο από το παιχνίδι, είναι κάτι πολύ θετικό για τον Ολυμπιακό, όμως είναι τέτοιο το κίνητρο των γηπεδούχων για θετικό αποτέλεσμα, που θα κάνουν κατάθεση ψυχής στο χορτάρι. Εκεί όμως φαίνονται τα παλικάρια και για τους ερυθρόλευκους θα αποτελέσει ένα τεστ από τα πολύ δυνατά στην φετινή σεζόν.

Στήριξη και μόνο από τον κόσμο

Όσο για τον κόσμο, αναμένεται να μετατρέψει σε "Γ. Καραϊσκάκης" το γήπεδο, όπως άλλωστε κάνει όπου και αν βρίσκεται. Περίπου 3.500 φίλοι της ομάδας θα βρεθούν στις εξέδρες του "Ανθή Καραγιάννη" και τα περσινά δεν πρέπει επουδενί να συμβούν και πάλι. Άλλωστε, ο Ευάγγελος Μαρινάκης έχει ταχθεί ανοιχτά και πολλάκις κατά του οποιαδήποτε κρούσματος βίας, που μπορεί να "απειλήσει" την ερυθρόλευκη έδρα με κλείσιμο. Ήδη... κλήθηκε η ΠΑΕ για τα υβριστικά συνθήματα των φίλων της ομάδας στο Παγκρήτιο, επομένως η "ευαισθησία" περισσεύει. Ας μην δοθεί αφορμή σε κανέναν να στοχοποιήσει τον Ολυμπιακό...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου