ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

Πράσινο… εξώδικο στον Δήμο

Πράσινο… εξώδικο στον Δήμο


Εξώδικο προς τον Δήμο Αθηναίων μέσω του οποίου ζητά αποζημίωση για την μη περάτωση του γηπέδου στον Βοτανικό απέστειλε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Μετά την καταγγελία της σύμβασης που είχαν κάνει οι «πράσινοι» προς τον Δήμο την Πέμπτη προχώρησαν και στο εξώδικο ώστε να εξασφαλίσουν την αποζημίωση καθώς τα έργα στον Βοτανικό δεν προχωρούν.

Η απόφαση πάρθηκε κατά την διάρκεια της συνάντησης που είχαν την περασμένη Παρασκευή οι Νικόλας Πατέρας, Ανδρέας Βγενόπουλος και Γιάννης Βαρδινογιάννης όπου είχε δώσει το παρών και ο Βαγγέλης Σαμαράς ενημερώνοντας τους τρεις άνδρες για την εξέλιξη της
υπόθεσης «Βοτανικός».

Η σύμβασηπροέβλεπε ρητά την καταβολή ποινικής ρήτρας και αποζημίωσης στον Παναθηναϊκό αν δεν έργο δεν προχωρούσε δίχως δική του πρωτοβουλία. Έτσι η κίνηση αυτή κρίνεται ως αναμενόμενη με βάση το γεγονός πως τα έργα στην περιοχή του Βοτανικού δεν έχουν προχωρήσει. Μάλιστα το ποσό το οποία διεκδικεί η «πράσινη» ΠΑΕ ανέρχεται περίπου στα 25,9 εκατομμύρια ευρώ
.

EN TEΛΕΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ ΡΕ ΛΑΓΟΚΟΤΕΣ....

ΖΗΤΑΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΗΤΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΑΡΓΗΣΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ Η ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΙΧΕ ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΙΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ??? ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ??? ΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΗ Ο ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΔΗΜΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕ ΕΚΤΑΣΗ Η ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ? 
ΓΙΑΤΙ ΔΗΛΑΔΗ Ο ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΞΕΡΕΝΟΥΝ ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΞΙΜΑΔΙ??? ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ 25 .000.000 ΕURO ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΔΩΣΗ? ΚΑΙ ΑΝ ΣΑΣ ΤΑ ΔΩΣΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ? 
ΑΠΟ ΠΟΥ? ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΘΗΝΑΙΚΟ ΛΑΟ ....ΑΠΟ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΑΠΟ ΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ....ΤΕΛΙΚΑ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΣΥΜΑΖΕΨΕΙΚΑΝΕΙΣ....ΔΥΣΤΥΧΩΣ!!!!
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου